פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים אני צריך עזרה,אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ.שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה.עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר.הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו?והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה אותו דבר ?תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים תוכל לעשות זאת בלי קופסת מיתוג אם יש לך מספיק כניסות בטלויזיה. למשל 3 HDMI. כל מחשב יחובר לכניסה אחרת והמעבר יהיה באמצעותכפתור ה-INPUT בשלט...
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר אין לי כניסות כאלה בטלויזיה וגם אני לא צריך טלויזיה אני רוצה לעבוד על המסך שלי..אני צריך בעקרון להשאר על המסך שלי המקלדת העכבר והרמקולים, רק שיהיה לי אפשרות לעבור מחשבים בלחיצת כפתור.
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים אכן מה שאתה צריך זה קופסת מיתוג. אלא אם כן אתה עובר בינהם הרבה עדיף פשוט להחליף כבל. הנה קופסא כזאת:http://exp.shopy.co.il/products/102585
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.