עבור לתוכן

מחפש אינפורמציה על IPS ALPHA

Featured Replies

פורסם

התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH

לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון?

בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי.

אשמח למידע נוסף

תודה

פורסם

קודם קח זכוכית מגדלת גדולה ותסתכל מקרוב על הפיקסלים:

הם נראים כמו א':

192551d1280598559-lcd-matrices-differences-what-models-placed-lg47ld950_2_s.jpg

או כמו ב':

161688d1265492650-lcd-matrices-differences-what-models-placed-ips-pro-samsung_le37b530-_s.jpg

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאופציה ב' יותר סבירה, צר לי על האיכות. מה אתה אומר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

צריך זכוכית מגדלת שמגדילה יותר. תנסה להגדיל עם העדשה של המצלמה.

אבל אם בהסתכלות של העין זה קרוב יותר לראשון זה S-IPS או AS-IPS. אם זה קרוב יותר לב' זה IPS-PRO או אלפא.

פורסם
  • מחבר

מצאתי זכוכית מגדלת יותר רצינית וזה נראה כמו אופציה ב', אבל לא הצלחתי לצלם באיכות סבירה.

אז אני חוזר לפנייה המקורית, אני מחפש מידע על הפאנל שיש לי כולל נקודות חזקות וחלשות, אשמח למידע בנוגע למהו אופן הכיול המיטבי. מצאתי הצעות לאיך לכייל פאנלים אחרים אבל לא איך מכיילים את הפאנל שיש לי.

תודה מראש

פורסם

לא מצאתי שום דבר על כיול של האלפא, אבל יש ב LG אופציה לכיול עצמי דרך WIZARD בטלוויזיה שנותן תוצאות לא רעות בכלל. כמו פה בביקורת:

http://www.hometheater.co.il/p2.article01991.%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94-3D-FULL

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, קראתי שאפשר לדעת איזה פאנל יש לך עפ"י הכיתוב על החלק האחורי שלו שניתן לראות דרך הגריל בחלק האחורי של הטלויזיה ואכן כתוב "IPS ALPHA TECHNOLOGIES"

צרפתי את התמונות

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים