עבור לתוכן

יש לי GLAXY S ואני לא מצליח להתקין פלאש כמו שצריך(הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר.

ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש)

*חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא

מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?

פורסם

ניסית להוריד מהgoogle market ?

ותנסה להשתמש בדפדפן SKYFIRE

פורסם
  • מחבר

זהו, שגם ניסיתי דרך המרקט, והוא כתב לי שזה כבר מותקן, אז הסרתי והתקנתי מחדש ואחרי זה עוד עידכנתי, אבל עדיין הוא עושה לי בעיות עם ההצגת סרטונים באתרים מסוימים..

עוד בעיה שקשורה לזה, ובכלל; גם בדפדפן המובנה של המכשיר, וגם בפיירפוקס קורה משהו מעצבן: הוא תמיד לוקח אותי לאתרים שעובדים בפורמט הספיציפי של האנדרואיד עצמו(כולל אתרים ישראלים כמו וואלה), ובעקבות כך , קורה הרבה פעמים גם שהוא מפנה אותי לאתרים אחרים בכלל ממה שכתבתי לו בURL! (כנראה אתרים קשורים). גם מה שקורה בעקבות זה, נניח ומנסים לעשות פליי על צפייה ישירה באתר כמו יוטיוב , הוא מחליט שהוא מוריד את הקובץ ולא נותן לי לראות את זה באונליין

איפה ואיך אני מבטל את זה?? לא בכל אתר יש בסוף העמוד "עבור לגירסה מלאה" או משהו בסגנון שיכניס אותך לאתר כאילו אתה על המחשב.

ד''א בדפדפן SKYFIRE זה עובד מצוין, תודה רבה! עדיין ההייתי רוצה להפעיל את זה כמו שצריך בפיירפוקס..

פורסם

1) לא הבאת דוגמא לאתרים כאלה אבל אני מניח (כי מאוד נדיר שאני רואה סרטונים מחוץ ליוטיוב) שפלאש של אנדרויד לא מצליח לנגן כל סרטון בכל אתר. תן לינק לדוגמא.

2) אתה צריך דפדפן עם אפשרות לשינוי ה user agent. שזה בעצם החתימה שהדפדפן מוסר לאתר כדי להזדהות לפניו. ברגע שהאתר רואה שמדובר בדפדפן של אנדרויד, אתה מיד נלקח לאתר שהותאם אליו, לפעמים ללא אפשרות לבחור.

פורסם

firefox לאנדרואיד כרגע לא תומך FLASH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים