פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר אני לא בטוח שאתה צודק. ראיתי כבר מגינים משם שאחרי שבוע שבועיים כבר היו מלאים שריטות. אז נכון שאפשר לקנות 10 ב 5 דולר ולהחליף כל פעם, אבל נראה לי שעדיף אולי לקנות משהו יותר טוב מראש.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים 5-10 ?? אולי 1.5$ בכל מקרה תבדוק, אולי יש לך טלפון מהמודלים האחרונים עם זכוכית גורילה ואז לא צריך בכלל מגן מסך
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר גם אם יש לטלפון גורילה, זה עדיין ממש לא חסין לשריטות וסדקים. אני אומר לך את זה מאנשים שיש להם איפון 4 או סמסונג גלקסי. הגורילה לא עמיד להכל.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים לאשתי יש נוקיה N8 בלי מגן ובלי שריטהמישהו כבר אמר שמה שיעבור את הגורילה יעבור גם דרך מגן מסך.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים כמובן שניתן להרוס כל דבר בלי שום מאמץ מיותר.על בסיס שימוש יומיומי גם אצל בנאדם הכי זהיר הכל יכול לקרות.אני אישית לא רוצה עם הזמן להחזיק נייד שנראה חיצונית כמו גרוטאה במיוחד כשהמכשירים בימינו לא זולים ולא מחליפים אותם בתדירות גבוהה מידי.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אני עם האייפון 4 משתמש במגנים של Switcheasy כרגע יש לי מגן שהדבקתי לפני 5 חודשים ועדיין אין עליו שריטה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.