עבור לתוכן

מחפש חוו"ד על חנות מסויימת

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר.

מישהו מכיר? יכול לחוות דעה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אך אחד לא מכיר את טופ סלולר ?

עוד שתי אופציות: דים-פון ? מישהו יכול לתת חוו"ד?

ואחרונה חביבה: הצלצול (בפ"ת) ?

תודה מראש

פורסם

יש על כל חנות ביקורת בזאפ , הן לא מספיקות? (למעט "הצלצול" שהיא די חדשה בזאפ ובלי ביקורות)

אני בדר"כ מחפש את הביקורות השליליות לראות איפה יכול להיות "נקודות כשל" בשירות של כל חנות...

מבין כל החנויות לרכוש S2 , הייתי דווקא קונה בוי מובייל או ELINE ונוטה יותר לכיוון של V-MOBILE.

כרגע לפי מה שאני יודע , הם היחידים שלא מסירים אחריות אם החלפת רום.

לגבי החנות "הצלצול" - מסתבר שהמחיר שכתוב בזאפ נמוך בכ200 ש"ח מהמחיר שמוצהר באתר שלהם...

פורסם
  • מחבר

חוסר ההתאמה בין המחיר בזאפ למחיר שכתוב באתר חוזר על עצמו בעוד חנויות, לא רק ב"הצלצול", אפילו ב-ELINE, למרות שב-ELINE יש הפרש של 14 ש"ח לטובת המחיר באתר :)

אני מעדיף שלא לקנות בחנות שנמצאת במרכז ת"א, מפאת הסלידה מלהכנס לתוך תל אביב באמצע היום (בעיקר במידה וצריך לממש אחריות), לכן שאלתי על החנויות הללו.

פורסם

הסלידה הזו לא צריכה להוות שיקול - מימוש אחריות או בעיות במימוש אחריות או יחס מזלזל של החנות וכד' הם אלה שצריכים להיות השיקולים החשובים....

אם זה ממש משנה לך , הביקורות על טופ סלולר בזאפ בסה"כ סבירות (יש 6 כאלה לא?)

באותה מידה , גם דים פון נמצאת בתוך ת"א (שני הסניפים שלה) אז מה כבר ההבדל בינה לבין וי מובייל?

לגבי ההבדלים במחיר , לפעמים זה נובע מהורדות מחירים/עליות מחירים שלא מספיקים לעדכן אותם בזאפ אבל תסכים איתי ש200 ש"ח זה לא כתוצאה מהורדת מחירים/עליית מחיר יומית...

עריכה:

אני רואה שטופ סלולר העלו את המחיר ל2999 ש"ח וזה מחיר שתקף רק בסניף בהוד השרון... לא יודע , לא מקבל וויב טוב ממנה...

פורסם
  • מחבר

אני מסכים לגבי מה צריך להיות השיקול בבחירת החנות, לכן חיפשתי חוו"ד על חנויות שגם מתאימות מבחינת המיקום.

לגבי "וייב" ושינויי מחיר, אנקדוטה משעשעת:

יש חנות בשם אומגה פון, שמספר חברים שלי רכשו שם, קיבלו שירות טוב, ורק במקרה אחד היו צריכים לממש אחריות, ולא עשו להם שום בעיה, כך שסה"כ הם מרוצים מהחנות. ביומיים האחרונים, מחיר ה-SGS2 נחת מ-3070 עד ל-2939, כאשר באף רגע נתון, לא היתה התאמה בין המחיר בזאפ למחיר באתר החנות. כאשר המחיר בזאפ היה 3050, המחיר באתר היה 2970. כאשר המחיר בזאפ היה 2970, המחיר באתר היה 2950 וכן הלאה. כרגע, המחיר בזאפ הוא 2931, אבל המחיר באתר קפץ חזרה ל-3100.

כך שלמרות ביקורות טובות על החנות (מאנשים שאני מכיר, ולא ביקורות אנונימיות, שיכולות להיות גם טוקבקיסטים בתשלום), יש לי וויב לא טוב גם ממנה.

פורסם

אך אחד לא מכיר את טופ סלולר ?

עוד שתי אופציות: דים-פון ? מישהו יכול לתת חוו"ד?

ואחרונה חביבה: הצלצול (בפ"ת) ?

תודה מראש

אני קניתי בדימפון.

יחס סביר במעמד הקנייה,למרות שלא היו כ"כ סבלניים,כי היה לחץ בחנות.

תמיכה טכנית טלפונית די לא סבירה.(נתנו טיפים לא קשורים,ומצאתי את הפתרונות בפורומים השונים)

למזלי,טפו,טפו,טפו,עדיין לא יצא לי לממש אחריות.

בתעודת האחריות מצוין,כי אם יש תקלה בגלל תוכנה לא חוקית(אני מניח שמדובר גם ברומים מקוסטמים),האחריות בטלה,אבל לא אמרו לי על זה משהו מיוחד במעמד הקנייה.

פשוט לקחתי את תעודת האחריות,וזהו.

לטובתם אומר,שהמכשיר הגיע עם כל החלקים המקוריים.(כולל כרטיס MicroSD)

פורסם
  • מחבר

מבין כל החנויות לרכוש S2 , הייתי דווקא קונה בוי מובייל או ELINE ונוטה יותר לכיוון של V-MOBILE.

כרגע לפי מה שאני יודע , הם היחידים שלא מסירים אחריות אם החלפת רום.

למה היית מעדיף את V-MOBILE על פני ELINE ?

באתר של ELINE אין שום אזכור להסרת אחריות בעת החלפת רום.

פורסם

כתבתי - לפי מה שאני יודע...

מניסיון של לא מעט אנשים והצהרה של אנשי החנות בפורום iAndroid הם מציינים בפירוש שהם (V MOBILE) לא מסירים אחריות בהחלפת רום.

אתה מוזמן להרים טלפון לELINE ולבדוק איתם , אם המדיניות היא זהה , זה כבר לא משנה מי מהן...

שוב, לפי מה שאני יודע , V MOBILE הם היחידים שלא עושים בעיות בהחלפות רום.

פורסם

התלבטתי אם להעביר לפורום צרכנות או להשאיר כאן. כרגע הת'רד נשאר כאן כי אני חושב שרלוונטי מאד לפורום ולקידום עניין המכירות מחוץ לחברות הסלולאר, חייבים לתת במה לחנויות פרטיות שעושות את זה כמו שצריך ונשמח לשמוע התנסויות שונות שלכם עם כאלה חנויות.

פורסם
  • מחבר

האמת שמלכתחילה התלבטתי אם לפתוח פה, בצרכנות או בכללי, ובחרתי פה, מתוך הנחה שכאן אקבל תשובות רציניות יותר, מאנשים שהתנסו בעצמם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים