עבור לתוכן

החלטתי לקנות גלקסי S2. צריך עזרה עם הדברים מסביב.

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות גלקסי S2 מחנות פרטית,עכשיו אני זקוק לכמה עצות ותשובות:

1)יש חנות מומלצת לקניית המכשיר? למשהו יש חוות דעת על החנות "הצלצול" בפ"ת?.

2)זקוק להמלצות למגן מסך יחד עם המסך.

זקוק למגן מסך כמה שיותר מגן על המסך משבירות/שריטות. לא משנה מה המחיר.

3)איזה דברים צריך "לשחק עם המכשיר"? (שמעתי על עדכון גרסאות עם איזו תוכנה ועל צריבת ROMים). שמעתי על בעיות עם העברית-יש משהו שצריך לעשות?.

4)יש סכנה ב"לשחק עם המכשיר" (שמעתי שיש סכנה עם צריבת ROMים או משהו כזה)? חוץ מOC.

הערה:"אין לי בעיה לשחק עם המכשיר ויש לי הבנה בנושא,אני רק פוחד ליצור נזק.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אם אתה רוצה ב36 תשלומים, היחידה שעושה את זה היא חנות ELINE היא גם נחשבת חנות טובה בלי קשר

פורסם

יש כמה אתרים שעוסקים ברומים וכדומה. תחפש ב-IANDROID.

מגן מסך - אני ממליץ לקנות את הזולים ביותר. גם ככה המסך של המכשיר עמיד ביותר כנגד שריטות, חבר שלי מסתדר מצויין עם מגן מסך של

שלושה בדולר מאיביי.

לגבי החנות - הייתי קונה רק מחנות שנותנת את המכשיר ארוז ואטום מהמפעל.

פורסם

עדיף לקנות מגן מכשיר יקר וטוב כדי שלא תרגיש את התחממות המכשיר.

פורסם

עד כמה ההתחממות רצינית?

ובאיזה מצבים? גלישה\דיבור\משחקים?

פורסם

הבנתי שעם קייסים שלא מתוכננים טוב (חוסמים פתחי אוורור?) התחממות המכשיר מורגשת היטב בכל שימוש (מן הסתם לא ב-IDLE)

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי "בכל מחיר" התכוונתי לזה-לא משנה שהמכשיר יהפוך לטנק או משהו,העיקר שזה כמה שיותר יגן.

בנוסף זה צריך להיות זמין בארץ.

בנוסף אפשר הסבר בנוגע לסיכונים עם המכשיר והסבר קצר על רומים ורומים מומלצים?.

פורסם

כשאמרתי "בכל מחיר" התכוונתי לזה-לא משנה שהמכשיר יהפוך לטנק או משהו,העיקר שזה כמה שיותר יגן.

בנוסף זה צריך להיות זמין בארץ.

בנוסף אפשר הסבר בנוגע לסיכונים עם המכשיר והסבר קצר על רומים ורומים מומלצים?.

נראה לי שהמגן הזה הכי טוב והכי עבה.

http://www.thefonestuff.com/products/Otterbox-Samsung-Galaxy-S-2-Commuter-Series-Case-%252d-Black.html

פורסם
  • מחבר

דגש:לקנייה בארץ

פורסם
  • מחבר

אוקי... אחרי חשיבה קצת על המחיר,אני צריך אופצייה "ליתר ביטחון" של קייס ממוצע,שיגן כמה שיותר (ושלא תהיה בעיית התחממות) בסביבות ה100 ש"ח +-.

אגב-מה עם מגן מסך? אני אישית לא סובל אותם (פוגע אנושות במגע) אבל למרות זאת-להשקיע בזה?.

כבר כל ההשקעות בהגנות על המכשיר מתחילות לעלות יותר מהתיקון אם הוא ישבר...

פורסם

לדעתי כרגע חבל על הכסף שלך.

אני הזמנתי שלושה מגני מסך בדולר + קייס ג'ל בדולר וחצי.

סך הכל 9 שקלים. מאז שקניתי המחירים "קפצו" בכמה עשרות סנטים אבל אני מאמין שתעמוד בזה...

ככה גם עשיתי עם הטלפון הקודם, רק ששם הזמנתי עוד בערך 4 קייסים יותר יקרים ובסוף חזרתי לקייס הג'ל הפשוט והטוב.

תזמין את שני הפריטים האלה ואחר כך תראה אם אתה מרגיש צורך לשדרג, מקסימום "הלכו" 9 שקלים...

מגני מסך - http://cgi.ebay.com/3x-LCD-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330588503882?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4cf89c3f4a

קייס - http://cgi.ebay.com/Gray-Gel-skin-case-cover-Samsung-i9100-Galaxy-S2-/320725001622?pt=PDA_Accessories&hash=item4aacb32596

תבלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מזמין מאי-ביי,אני מעדיף כבר לקנות קייס איכותי (ואולי גם מגן מסך) אבל אני פתוח להצעות.

פורסם

שים לב ותזכור שרוב החנויות לא יתנו לך אחריות אחרי החלפת רומים, יש תמיד אופציה לחזור לרום המקורי אבל לא תמיד, וזה משהו שצריך לקחת בחשבון, יש פה בפורום דיבורים על חנויות שכן מאפשרות אחריות מקיפה גם לאחר משחק עם רומים, מה שאין סיבה שלא יהיה בכל חנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים