פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם:עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username%עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים כנס למאפיינים של משתמש מסויים בActive Directory ותמצא שם אפשרות של home folder תחת הסימניה של Profile
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר זה ברור אני צריך לעשות את זה דרך הגרופ פוליסי כדי שזה יהיה גורף שלא כל יוזר אני יצתרך להגדיר (יש לי 200 יוזרים)....
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מצטער, כנראה שלא הבנתי את השאלה בהתחלה אוקיי אז כנס לגרופ פוליסיUser Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Folder Redirectionתבחר מהרשימה את התיקיה שאתה רוצה להעביר - למשל Desktop או Documentsכנס למאפיינים של התיקייה הסימניה הראשונה היאTarget - שם בתיבת הבחירה של יש לך שתי אפשרויותBasic: מכניס את התיקייה שנבחרה עבור כל יוזר קיים או עתידי לנתיב שתציין - Advanced: מבצע את אותו רעיון רק שכאן יש לך אפשרות לבחור קבוצות או משתמשים בצורה פרטנית. האפשרות הבאה היא Target folder locationמדברייך אני מבין שאתה תרצה לבחור באפשרות של "Create a folder for each user under the root path"והאפשרות האחרונה היא Root pathשם תכניס את הנתיב לתיקייה שבה היוזרים של הדומיין יישמרולדוגמא:\\Dc\Domain users->אישור->להפעיל מחדש את המחשב של הקליינט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.