עבור לתוכן

מעוניין לקנות אוזניות, צריך עצתכם

Featured Replies

פורסם

קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך!

בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת)

אז....

תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר

דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון שלי באותה הזדמנות, אבל זה ליום אחר)

*לא צריך מיקרופון באוזניות אם זה לא היה ברור

אני חייב לציין שמעבר לאיכות הסאונד שחשובה לי מאוד, בנוסף חשובה לי מאוד גם הנוחות, זאת אומרת שאני אוכל שעות לעבוד עם האוזניות ושלא יהיה לי לחץ על הראש או חם באוזניים

הסתכלתי קצת באשכול בנעוץ פה עם המלצות, קודם כל יש לי שאלה: מה ההבדל בין אוזניות סגורות לפתוחות? לא הבנתי בדיוק

וראיתי לתקציב שלי את האוזניות של שור SRH240, בעקרון אני סומך על שור מתחום המיקרופונים (דאמט הם יודעים לעשות מיקרופונים!) אבל חוץ מהנושא הזה לא מצאתי בגוגל איזו ביקורת על האוזניות האלה אז אני לא יודע...

זהו בערך, אשמח להמלצות, אל תזרקו לי סתם דגמים בבקשה - תגידו עליהם קצת מה דעתכם האישית

תודה רבה מראש!

פורסם

ההבדל בין אוזניות פתוחות לסגורות הוא שאוזניות פתוחות, בניגוד לאטומות, לא אוטמות רעשים כלפי חוץ ומבפנים, ובדרך כלל יותר מאווררות (ויש אומרים יותר בריאות לשמיעה).

אני ממליץ על ה-Koss PortaPro, יתאימו כמו כפפה לדרישות שלך. ניתן להשיג אותן בארץ ב-250 ש"ח בערך, ומחו"ל בכמעט חצי מזה.

הנ"ל אוזניות פתוחות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי את ההבדל.

אני לא בטוח מה אני רוצה, אני חושב שאני מעדיף אטומות, שזה הופך את ההמלצה שלך ללא רלוונטית...

זה מעצבן, יש כל כך הרבה אוזניות בכל כך הרבה סוגים אני לא יודע לאיזה כיוון ללכת בכלל, מתסכל

מישהו מכיר חנות באזור המרכז עם מוכרים אדיווים וסבלניים ושיש להם גם אוזניות שאפשר לבדוק במקום? שאני אתרשם מכל מיני דגמים סתם בשביל לקבל כיוון

ו2 דברים על האוזניות שהמלצת:

-בזאפ 250 זה מחיר גבוה עליהם, אפשר בכיף ב200...

- אני רואה את זה בהרבה פתוחות, מזה הפסים האלה מעל הרמקולים של האוזניות? זה גם רמקולים? יוצא משם סאונד?

אשמח לעוד המלצות על סגורות...

פורסם
  • מחבר

אבל הם לא קיימות בארץ =\

ואני לא מת על להזמין במחירים כאלה מאי-ביי וחבריו

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני בטוח שלא הייתם במתח וסקרון-על, אבל אני חייב לשתף

אחי הביא לי את האוזניות שלו, מדובר בסנהייזר HD555

וואו! הם פשוט מדהימות!

עד היום לא ידעתי כמה אוזניות יכולות להיות טובות, לא התנסתי ברמה כזאת עד היום...

פורסם

ה-HD555 בהחלט נהדרות. תהנה לך.

עם הזמן אולי תגלה עד כמה מסעיר עולמם של האוזניות האודיופיליות. ;)

פורסם

נימכרות בארץ,מחיר מצוין- Yamaha RH5MA

מציין שיש לי אוזניה שור 750

-זה ביחס למחיר-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים