עבור לתוכן

רום מומלץ לgs2....

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש בתחום האנדרואיד אני מעוניין לדעת איזה רומים מומלצים יותר או פחות לgs2

פורסם

2 מרכזיים כרגע הם Cognition ו- Lite'ning אבל יש עוד רבים אחרים

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק את השמות

דרך אגב יש להן איזה שהי עדיפות על רום של אורנג' לדוגמא?

פורסם

הסיבה היחידה להתקרב לרום של מפעילה מהארץ הוא רק אם יש צורך עז בתפריטים בעברית... חוץ מזה, להתרחק מהם כמו מאש

רומים מותאמים כמו שני אלו שהבאתי עדיפים בכל מובן, חיי סוללה, מהירות, פיצ'רים וכו'...

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי...

נתחיל עם cyanogen :)

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על Cyanogenmod

אני עדיין לא מחשיב אותו ברמת שימוש טובה למשתמש הרגיל, עדיין מדובר בגרסאות הליליות המוקדמות שלו לSGS2

פורסם

רק רומים מבוססים AOSP, כלומר מבוססי מערכת ההפעלה של נקסוס.

כשאתה מבין איזה רום סמסונג תוקעים לך עם המכשיר אתה מבין כמה אתה מפסיד.

כרגע אין ממש גרסה איכותית של AOSP, כמו MIUI וCM אבל בכל זאת הייתי מסתובב איתם, לפי מה שראיתי זה בגרסאות בטא אבל רוב הדברים עובדים שם, לא יצא לי לבדוק את זה ממשית אבל אתה מוזמן לנסות, גלקסי לא יהרס לך... אם תנסה...

פורסם

הסיבה היחידה להתקרב לרום של מפעילה מהארץ הוא רק אם יש צורך עז בתפריטים בעברית... חוץ מזה, להתרחק מהם כמו מאש

רומים מותאמים כמו שני אלו שהבאתי עדיפים בכל מובן, חיי סוללה, מהירות, פיצ'רים וכו'...

חוץ מפיצ'רים, אני לא רואה למה הרומים האלה עדיפים. כל עוד הם לא מבוססים על ה SOURCE CODE של סמסונג (ששוחרר היום לדעתי), כל השינויים או לפחות רובם הם קוסמטיים ולא ממש נותנים עוד מהירות.

פורסם

ברור שלא, זה אותו רום של סמסונג עם כמה טוויקים

הוא לא יכול להיות מהיר יותר.

זה רק placebo

כנל לגבי הסוללה וכו'

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות...

אחרי שבירת ראש עד שהבנתי שיש לי ריקוברי 3E וזאת הבעייה

התקנתי cognition rom בנתיים לא רע יציב

וcyanogen פי מה שהבנתי עוד אין גירסא לSGS2

נבדוק את light'eninig

פורסם
  • מחבר

דרך אגב אכן אין עדיין גירסא עם תמיכה בריבוי ליבות לאנדרואיד?

פורסם

הקוגנישן מצויין.

הLIGHTNING גם אבל בגרסא החדשה שלו (5) אין תמיכה בRTL ולכן צריך ללכת עם ה4.2 שפחות טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים