עבור לתוכן

ת'ראד ההצעות שלכם (יש לקרוא את ההוראות בעמוד הראשון לפני כל פוסט!)

Featured Replies

פורסם

לא - אי אפשר לזהות סוג לד עם מולטימטר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 46
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדריך להחלפת הלד בעכבר אופטי ואיזה לד צריך לקנות ובאיזה רמת אור. :jump:

תומך וגם ראיתי איפשהו ת'מדריך עם תמונות מזה נוח..

אני צריך אותו ולגבי רמת האור אני יודע טוב איזה לדים לקנות..(3V)

פורסם

צריך לעשות תחרות עם המחשבים הכי יפים והזוכה מקבל פרס (לא כספי אולי אפילו תהילה)

קטגוריות למשל: יופי, אסטטיקה, פירוט ושילוב, יצירתיות, ועוד

זה יהיה מעניין מאוד

:D

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי צריך לפתוח ת'ראד עם רעיונות לפרויקטים או לסתם דברים נחמדים שאנשים חושבים עליהם..

לי לדוגמא יש הרבה רעיונות אבל אין לי ידע\חומרים\כסף\ בשביל לישם... :silly:

רעיון לדוגמא:

ראיתי באחד הפרויקטים באתר (לא זוכר איזה) רעיון נחמד "להעביר" אור בעזרת מוט פרספקט(לא שקוף)..

אבל לרוב האנשים אין דבר כזה(הוא השיג את זה מאיזה תערוכה),אז אפשר להשתמש בדבק החם..(לפני השימוש :smile1:..)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

צריך לעשות דיון שמאחד את כל המדריכים שיצרו המשתמשים כאן, ולא חסרים כאלו.

יכול להיות מאגר מרשים בפורום.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ריכוז מדריכים וטיפים !!!

לעשות טרד (סטיקי) בראשו תוכן עיניינים של כל המדריכים וחילוק לקטגוריות ... אלקטרוניקה , חומרה , כללי וכו'

ולסדר הכל יפה ;)

ולמה לעזעזל הורידו את תחרות המדריכים מהסטיקי ???

שעה חיפשתי את המדריך למקלט IR :-\

פורסם

^^ צר לי שנאלצת לחפש את המדריך זמן רב

אנחנו (הצוות), מנסים לשדרג כמה דברים (חלק ממנו זה המדריכים)

כולי תקווה שבקרוב נעלה את הכל מסודר ומאורגן כמו שצריך.

פורסם

הצעה לפורום בכללי, אני חושב שזה יהיה ממש שימושי אם תעשו RSS בשביל "תגובות חדשות להודעות שלי", ניראה לי שימושי בטירוף.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הצעה לפורום בכללי, אני חושב שזה יהיה ממש שימושי אם תעשו RSS בשביל "תגובות חדשות להודעות שלי", ניראה לי שימושי בטירוף.

נשמע טוב...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עוד רעיון שעלה לי זה שיהיה מגניב אם תוסיפו בפורום לכל משתמש משהו כמו מועדפים שישמור רק נושאים שנבחרו ע"י המשתמש בפורום (לדוגמא שיהיה בכל דיון כפתור למעלה "מועדפים" ובלחיצה עליו זה מוסיף אותו למועדפים של המשתמש). כי המועדפים של הדפדפן זה מסורבל וזה לא אותו דבר ויהיה הרבה יותר נוח אם יהיה משהו בסגנון בפורום.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאדע אם זה שייך לפה או לפרטי ואין לי מושג אם מישהו עדיין קורא את התראד הזה אבל

אפשר לעשות מין בלוג כזה לכל משתמש שיהיה לו עמוד שבו הוא יוכל להראות את מהלך הפרויקט שלו ללא תגובות.

לדוגמא: אם משתמש חדש בא רואה פרויקט של מישהו עם 30+ עמודים קצת מסובך להתחיל לעבור עמוד עמוד לראות את העידכונים.

אפשר לעשות עמוד שבו המשתמש יוכל לעדכן ולהראות את מהלך הפרויקט שלו ללא כל תגובות חוץ ממנו.

או שאפשר לעשות פורום נוסף שמותר להגיב לתראד רק בעל התראד עצמו שהוא גם יעדכן ביומן הפרויקטים וגם בתראד הזה שלו הפרטי.

טל.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמע .. רעיון אדיר !

זאת ההצעה הכי טובה שהיתה פה כבר איזה שנה

בשביל דבר כזה בהחלט הייתי מוכן להשקיע קצת זמן

חח אני אפתח בלוג מחטרת חהחחההחחהחההחחהחהחהחחהה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לאדע אם זה שייך לפה או לפרטי ואין לי מושג אם מישהו עדיין קורא את התראד הזה אבל

אפשר לעשות מין בלוג כזה לכל משתמש שיהיה לו עמוד שבו הוא יוכל להראות את מהלך הפרויקט שלו ללא תגובות.

לדוגמא: אם משתמש חדש בא רואה פרויקט של מישהו עם 30+ עמודים קצת מסובך להתחיל לעבור עמוד עמוד לראות את העידכונים.

אפשר לעשות עמוד שבו המשתמש יוכל לעדכן ולהראות את מהלך הפרויקט שלו ללא כל תגובות חוץ ממנו.

או שאפשר לעשות פורום נוסף שמותר להגיב לתראד רק בעל התראד עצמו שהוא גם יעדכן ביומן הפרויקטים וגם בתראד הזה שלו הפרטי.

טל.

רעיון גאוני, איך לא חשבו על זה קודם, כל הכבוד טל.

אני בעד

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה שהוא מציע זה שיפור בפורום יומני פרוייקטים, שזה דבר טוב מאוד אבל בשביל זה צריך לפנות למנהלים, או שכל מודר פשוט יפתח בלוג משלו וישים קישור לזה.

אם הכל יהיה כמו שאמרת, שרק מפרסם הפוסט/מודר יוכל להגיב זה יהיה פשוט נגיש לכולם, ובסופו של דבר זה גם חוסך תגובות (הכל מוצג ברצף, ככה הכל ברור ולא מחולק לעמודים, שפתאום בא איזה מישהו ומגיב על התמונות הראשונות של הפרוייקט)

בקיצור אני בעד :funn:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פייי האשכול יבש xD

הצעה:

מדריך לחריטה על חלון פרפקס

לדעתי זה נחוץ, אני נורא אשמח למדריך כזה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים