פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מדריך להחלפת הלד בעכבר אופטי ואיזה לד צריך לקנות ובאיזה רמת אור. תומך וגם ראיתי איפשהו ת'מדריך עם תמונות מזה נוח.. אני צריך אותו ולגבי רמת האור אני יודע טוב איזה לדים לקנות..(3V)
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים צריך לעשות תחרות עם המחשבים הכי יפים והזוכה מקבל פרס (לא כספי אולי אפילו תהילה) קטגוריות למשל: יופי, אסטטיקה, פירוט ושילוב, יצירתיות, ועוד זה יהיה מעניין מאוד
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים לדעתי צריך לפתוח ת'ראד עם רעיונות לפרויקטים או לסתם דברים נחמדים שאנשים חושבים עליהם.. לי לדוגמא יש הרבה רעיונות אבל אין לי ידע\חומרים\כסף\ בשביל לישם... רעיון לדוגמא: ראיתי באחד הפרויקטים באתר (לא זוכר איזה) רעיון נחמד "להעביר" אור בעזרת מוט פרספקט(לא שקוף).. אבל לרוב האנשים אין דבר כזה(הוא השיג את זה מאיזה תערוכה),אז אפשר להשתמש בדבק החם..(לפני השימוש ..)
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים צריך לעשות דיון שמאחד את כל המדריכים שיצרו המשתמשים כאן, ולא חסרים כאלו.יכול להיות מאגר מרשים בפורום.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ריכוז מדריכים וטיפים !!! לעשות טרד (סטיקי) בראשו תוכן עיניינים של כל המדריכים וחילוק לקטגוריות ... אלקטרוניקה , חומרה , כללי וכו' ולסדר הכל יפה ולמה לעזעזל הורידו את תחרות המדריכים מהסטיקי ??? שעה חיפשתי את המדריך למקלט IR :-\
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים ^^ צר לי שנאלצת לחפש את המדריך זמן רבאנחנו (הצוות), מנסים לשדרג כמה דברים (חלק ממנו זה המדריכים)כולי תקווה שבקרוב נעלה את הכל מסודר ומאורגן כמו שצריך.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים הצעה לפורום בכללי, אני חושב שזה יהיה ממש שימושי אם תעשו RSS בשביל "תגובות חדשות להודעות שלי", ניראה לי שימושי בטירוף.
פורסם 2007 במאי 218 שנים הצעה לפורום בכללי, אני חושב שזה יהיה ממש שימושי אם תעשו RSS בשביל "תגובות חדשות להודעות שלי", ניראה לי שימושי בטירוף.נשמע טוב...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים עוד רעיון שעלה לי זה שיהיה מגניב אם תוסיפו בפורום לכל משתמש משהו כמו מועדפים שישמור רק נושאים שנבחרו ע"י המשתמש בפורום (לדוגמא שיהיה בכל דיון כפתור למעלה "מועדפים" ובלחיצה עליו זה מוסיף אותו למועדפים של המשתמש). כי המועדפים של הדפדפן זה מסורבל וזה לא אותו דבר ויהיה הרבה יותר נוח אם יהיה משהו בסגנון בפורום.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים לאדע אם זה שייך לפה או לפרטי ואין לי מושג אם מישהו עדיין קורא את התראד הזה אבלאפשר לעשות מין בלוג כזה לכל משתמש שיהיה לו עמוד שבו הוא יוכל להראות את מהלך הפרויקט שלו ללא תגובות.לדוגמא: אם משתמש חדש בא רואה פרויקט של מישהו עם 30+ עמודים קצת מסובך להתחיל לעבור עמוד עמוד לראות את העידכונים.אפשר לעשות עמוד שבו המשתמש יוכל לעדכן ולהראות את מהלך הפרויקט שלו ללא כל תגובות חוץ ממנו.או שאפשר לעשות פורום נוסף שמותר להגיב לתראד רק בעל התראד עצמו שהוא גם יעדכן ביומן הפרויקטים וגם בתראד הזה שלו הפרטי.טל.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים שמע .. רעיון אדיר !זאת ההצעה הכי טובה שהיתה פה כבר איזה שנהבשביל דבר כזה בהחלט הייתי מוכן להשקיע קצת זמןחח אני אפתח בלוג מחטרת חהחחההחחהחההחחהחהחהחחהה
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לאדע אם זה שייך לפה או לפרטי ואין לי מושג אם מישהו עדיין קורא את התראד הזה אבלאפשר לעשות מין בלוג כזה לכל משתמש שיהיה לו עמוד שבו הוא יוכל להראות את מהלך הפרויקט שלו ללא תגובות.לדוגמא: אם משתמש חדש בא רואה פרויקט של מישהו עם 30+ עמודים קצת מסובך להתחיל לעבור עמוד עמוד לראות את העידכונים.אפשר לעשות עמוד שבו המשתמש יוכל לעדכן ולהראות את מהלך הפרויקט שלו ללא כל תגובות חוץ ממנו.או שאפשר לעשות פורום נוסף שמותר להגיב לתראד רק בעל התראד עצמו שהוא גם יעדכן ביומן הפרויקטים וגם בתראד הזה שלו הפרטי.טל.רעיון גאוני, איך לא חשבו על זה קודם, כל הכבוד טל.אני בעד
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מה שהוא מציע זה שיפור בפורום יומני פרוייקטים, שזה דבר טוב מאוד אבל בשביל זה צריך לפנות למנהלים, או שכל מודר פשוט יפתח בלוג משלו וישים קישור לזה. אם הכל יהיה כמו שאמרת, שרק מפרסם הפוסט/מודר יוכל להגיב זה יהיה פשוט נגיש לכולם, ובסופו של דבר זה גם חוסך תגובות (הכל מוצג ברצף, ככה הכל ברור ולא מחולק לעמודים, שפתאום בא איזה מישהו ומגיב על התמונות הראשונות של הפרוייקט) בקיצור אני בעד
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים פייי האשכול יבש הצעה: מדריך לחריטה על חלון פרפקס לדעתי זה נחוץ, אני נורא אשמח למדריך כזה =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.