פורסם 2004 ביוני 121 שנים שמתי לב לסטיק של אלקטרוניקה אבל לפי מה שראיתי לא עידכנו את זה כבר 3+ חודשים אז אולי כדי לעדכן את זה באופן קבוע יותר?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מדריך המסביר על אפשרויות הניסור והחיתוך בברזל ובפרספקס , עם הסברים והכל מדריך הדרמל יוצא בימים הקרובים להזכירך...
פורסם 2004 ביוני 121 שנים כן אני ידוע , אבל מדריך הדרמל הוא מדריך לדרמל ולא לכל שאר המכשירים שבאפשרותם לעשות חור ! אל תשכח שלמעט הדרמל יש עוד דרכים רבות ומרובות לעשיית חור כגון השימוש במקדח , מקדח כוס, גיקסואו , ליזר , ואטר גוט ואני בטוח שיש עוד דרכים רק צריך לחשוב עליהן
פורסם 2004 ביוני 221 שנים מדריך לחירור המארז בעזרת כלים אחרים יש במדריכים באתר.חיתוך ברזל ופרספקס שלא למטרות חורי איוורור נעשה בעיקר בעזרת דרמל.נמשיך ת'שיחה בפרטי אם תרצה כי זהו ת'רד הצעות בלבד.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מאגר של מעגלים חשמליים הקשורים למודינג בתודה, נדב עריכה: הרבההה מעגלים חשמליים הקשורים למודינג, וגם לינקים יתקבלו בברכה!
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים לדעתי הכי טוב זה יהיה מדריך לבניית חלון למרות שכבר כתבו פה על זה אני מוסיף את קולי לזה..תמיד רציתי לעשות חלון אצלי, ידעתי בערך מהם החומרים אבל אף פעם לא ידעתי איך עושים את זה מעשיתהבנתי צריך מקדח פרספקט חוט חשמל וכאלה דברים אבל אף פעם לא ידעתי את אופן הביצוע..לדעתי יהיה נחמד מאוד אם יהיה מדריך מדוייק שמסביר שלב אחרי שלב אם זה יהיה בסרטון אואם זה יהיה מדריך כתוב..יש המון מדריכים לזה אבל אף אחד באמת לא מסביר גודל מקדח וכאלה דברים חשובים
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים צריך להוסיף תמונות כאילו כדי שיהיה אפשר לחרוט עלהמארז כי לא תמיד אתה יודע מה לחפש
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים לדעתי הכי טוב זה יהיה מדריך לבניית חלון למרות שכבר כתבו פה על זה אני מוסיף את קולי לזה..תמיד רציתי לעשות חלון אצלי, ידעתי בערך מהם החומרים אבל אף פעם לא ידעתי איך עושים את זה מעשיתהבנתי צריך מקדח פרספקט חוט חשמל וכאלה דברים אבל אף פעם לא ידעתי את אופן הביצוע..לדעתי יהיה נחמד מאוד אם יהיה מדריך מדוייק שמסביר שלב אחרי שלב אם זה יהיה בסרטון אואם זה יהיה מדריך כתוב..יש המון מדריכים לזה אבל אף אחד באמת לא מסביר גודל מקדח וכאלה דברים חשוביםאתה מתכוון לזה?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים באשכול של תחרות המדריכים רשום שרק המדריך הזוכה יופיע במדור המדריכים שבאתר... לדעתי כל המדריכים צריכים להופיע שם מפני שכולם תורמים ידע ועוזרות לגולשים. יותר מדריכים=יותר טוב!
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים שמתי לב שחסר משהו קטן במדריך האלקטרוניקה הכללי... הסבר כיצד להשתמש במולטימטר... לא מי שקורא את זה, לא יודע, למשל, מה לעשות כאשר יש לו לד ללא נתונים והוא צריך להתאים לו נגד. איזה נגד לבחור? עם מולטימטר אפשר לבדוק את הדברים האלו, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.