עבור לתוכן

שדרוג גרסא - מה המשמעות?

Featured Replies

פורסם

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון.

האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

פורסם

הכל נמחק.

אפליקציות בוודאות נמחק, יש מקומות שהטכנאי שם יכול לשמור את המדיה (כלומר שירים ותמונות) אבל זה מאוד משתנה, ותלוי מה החברה מגדירה.

תעשה גיבוי בבית עם samsung kies אפליקציות אתה לא יכול לשמור אלא אם כן אתה עושה רוט למכשיר שלך.

תעשה גיבוי ואז תלך לחברת הסלולר אחרי שהכל מגובה.

פורסם

החברה יכולה להציע לך גיבוי ברמה כזו או אחרת, מאד מומלץ אבל לדאוג לעצמך ולעשות גיבוי של מה שניתן\חשוב לבד בבית.

שדרוג ל-2.3 מאד כדאי (אני מניח שמדובר בגאלאקסי S ?)

פורסם
  • מחבר

כן. גלקסי S.

פורסם

שלום yaloner,

עדכון גרסה מוחק את כל תכני המכשיר, אנו ממליצים לגבות את כל התכנים על כרטיס הזיכרון לפני שמגיעים למרכז השירות.

בנוסף, ניתן כבר היום לעדכן את גרסת מכשירך באמצעות תוכנת ה-KIES, תוכל לקבל פרטים מלאים באתר פלאפון והסבר כיצד ניתן לעדכן גרסת מכשירך לאנדרואיד 2.3 באמצעות תוכנת ה-KIES בקלות. מידע נוסף על עדכון גרסה באמצעות תוכנת ה-KIES תמצא באתר פלאפון תחת מכשירים>תפעול מכשירים>סמסונג גלאקסי.

בברכה,

נטלי נציגת פלאפון

פורסם
  • מחבר

טוב. אתחיל לגבות ואנסה לשדרג בעצמי.

רק חבל על כל האפליקציות שאאלץ להתקין מחדש, מדובר על עשרות...

פורסם

אם יש לך כרטיס SD הכי קל זה להוריד אפליקציה שנקראת APP 2 SD ואז תעביר הכל לשם.

פורסם

החברה יכולה להציע לך גיבוי ברמה כזו או אחרת, מאד מומלץ אבל לדאוג לעצמך ולעשות גיבוי של מה שניתן\חשוב לבד בבית.

שדרוג ל-2.3 מאד כדאי (אני מניח שמדובר בגאלאקסי S ?)

הגיבוי היחידי הוא אנשי קשר, כל השאר באחריות הלקוח.

במידה והוא מגיע לנק"ש עם כרטיס זכרון אין בעיה לגבות, אבל לא יאחסנו לו את התכנים במחשב של חברה.

פורסם

לדעתי הכי טוב שפשוט תגבה את כל ההתקנות של האפליקציות מהמכשיר למחשב.

תוריד את הSAMSUNG KIES , תגבה איתה את כל שאר המידע.

לך לפלאפון ושיעדכנו לך וכשתחזור הביתה פתח את הKIES ושחזר את המידע.

פורסם

עדכון דרך kies לא מוחק כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים