עבור לתוכן

זקוק להמלצתכם לקניית נייד מארה"ב,לצורכי אינטרנט בלבד.תקציב:300-500$.עדיפות לדל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית].

גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ.

אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..]

התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות.

כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה.

חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות.

בתודה מראש

שי

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ.אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

התקציב עד 500 דולר.אני אקנה את המחשב מדל אאוטלט אז אין גם מחשב חדש שלהם יותר יקר יכול להכנס בתקציב שלי.

פורסם

לי יש DELL STUDIO core i3 שקניתי בדל אאוטלט לפני שנה וחצי ב-400 דולר. שווה לקנות באאוטלט רק אם יש קופונים (וזה קורה לא מעט) וגם אז אני לא ממליץ לקנות אם אין לך יכולת לבדוק אם קבלת מחשב תקין לחלוטין עוד כשאתה בארה"ב ולהחזיר אם צריך. המחשב שלי נקנה עוד כשגרתי בארה"ב והוא מצויין ויש לי חבר נוסף שמאד מרוצה אבל חבר אחר קבל את המחשב עם DVD תקול ושמעתי שיש למחשבים מהאוטלט נטייה גדולה יותר להגיע תקולים. לזכותם של דל הם שלחו לו ארצה DVD פנימי חדש אבל לך תחליף לבד DVD לדל סטודיו - כמות הברגים הפצפונים שצריך לפרק היא מטורפת.

בכל מקרה, תוודא שאתה קונה את הדור החדש של מעבדי אינטל (סנדי ברידג') וכל מחשב מ-core i3 יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים