עבור לתוכן

מחפש אנדרואיד קטן: מתלבט בין Galaxy Ace / Motorola Defy / HTC Wildfire S

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מעבר לאנדרואיד, היות והנוקיה שלי כרגע ברגעיו האחרונים..

אני מתלבט בין 3 הדגמים הנ"ל מאחר והם קומפקטיים, ליותר מדי חברים שלי יש אנדרואידים שלא נכנסים לכיס\תיק\מזוודה, וזהו נתון שאינני יכול לסבול. אני יודע שהויתור בגודל מתורגם למעבד חלש יותר (600-800MHZ) אבל לי זה מתאים מאחר ואינני משתמש 'כבד', אלא אחד שכמעט ולא משחק בטלפון ולא משתמש במולטיטאסקינג בצורה מוגזמת.

השימושים העיקריים הם:

טלפון נורמלי (בראש ובראשונה! זה עדיין מכשיר לביצוע שיחות...)

אינטרנט (מייל, פייסבוק)

אפליקציות

מוזיקה

מצלמה

בנוסף, לאחרונה גיליתי אתר בריטי בשם CLOVE המציע מכשירים במחירים נוחים - אשמח אם מישהו שמכיר יתייחס לאמינות האתר.

אשמח לקבל המלצות, דעות בעד\נגד וכד'.

תודה

פורסם

כלוב מעולים. נחמדין מאוד. תומכים מאוד. אמינים מאוד.

פורסם

Clove הוא אתר מאוד פופולרי בישראל :)

האמינות והשירות שלו ככל הנראה ברמה גבוהה יותר מאשר כל החנויות בארץ, לפי חוות הדעת של אנשים שלא רק קנו שם - אלא גם מימשו אחריות / ביקשו שירות שלאחר הקניה.

בכל אופן זה מה שאני ראיתי לפי חוות דעת שקראתי פה.

פורסם

שים לב של WILDFIRE S אין כרגע אפשרות לרוט כלומר פריצה של המכשיר ללא רכיב חיצוני מיוחד. הדבר מקשה מאוד על התקנת רומים או תיקונים לעברית. הדבר יהיה בעייתי במיוחד אם אתה קונה את המכשיר בחו"ל.

מציע לך להכנס קצת לפורום של XDA DEVELOPERS שזה פורום האנדרואיד הכי גדול בעולם. יש שם פורום לכל מכשיר ואתה תוכל להתרשם מה הבעיות ומה היכולות של כל מכשיר.

דרך אגב, מבחינת עברית לדעתי ה DEFY עובד פה מצויין כי הסלולריות מוכרות אותו. גם שמעתי עליו ביקורות נחמדות בגלל העמידות שלו. שווה גם לבדוק אותו.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני די נוטה לכיוון הDefy או הWildfire, מכמה סיבות:

1. הזכרון RAM שלהם בנפח גדול יותר מהAce.

2. הDefy מגיע עם מעבד A8 של Arm שהפרש הביצועים (אני מניח) הוא כמו Sandy Bridge חדש לעומת הi5 760 שלי..

3. לDefy יש יחס גודל מסך/גודל מכשיר יותר טוב, וסוללה גדולה יותר.

לעומת זאת עוד לא ראיתי גרסה של Gingerbread על מכשיר Defy.. האם יש לצפות שאחת כזו תצא בקרוב?

פורסם

אני דווקא רואה שיש גרסה של Cyanmogen שמריצה 2.3.4. ויש קהילת רומים עשירה נוספת.

פורסם

גם אני מחפש מכשיר אנדרואיד עמיד מאוד מבחינת איכות הבנייה.

נכון לעכשיו יש לי נוקיה 3120 קלאסיק שמספק אותי בעיקרון.

היה נחמד להוסיף אפשרות לתמונות באיכות טובה יותר וסנכרון מיילים ולוח שנה.

אין לי צורך במשחקים מתוחכמים בטלפון.

בדקתי אפשרות לקנות לפני חודש את הגאלקסי S2 אבל בסוף ירדתי מהעניין,

כי הוא גדול מדי לדעתי והגעתי למסקנה שאני לא צריך מיני טאבלט בכיס.

ומעדיף טלפון עמיד כמו הנוקיה שיש לי עכשיו (נופל לפעמים מגובה של חצי מטר ועדיין עובד מצויין).

ראיתי שיש תכנון לDefy+, האם כדאי לחכות למכשיר החדש? לחכות חודש-חודשיים לא ממש ישנה עבורי אם זה אומר מכשיר בעל חומרה יותר טובה באותו מחיר או החומרה הקיימת במחיר נמוך יותר ב20% או יותר.

כמו כן יש לי חבר שנמצא בחודש הקרוב באנגליה (לונדון), האם כדאי לרכוש שם?

אני בכל מקרה ככל הנראה אחרי זמן קצר אתחיל להתעסק עם ענייני הקינפוגים אז אחריות מוגבלת קצת פחות מעניינת אותי אם כי נחמד שיהיה.

או עדיף לקנות בארץ? הבדל של עד 200 ש"ח הוא כמעט שלא משמעותי.

תודה על העזרה :)

פורסם

אם לא משנה כל כך הדרישות של הטלפון מה משנה לך כל כך החומרה? ;D

הטלפון עובד סבבה עם החומרה הנוכחית לדרישות שלך, אז למה לחכות? אם אתה מחכה לירידת מחיר של הדגם הנוכחי, אז כנראה שזה יקרה עם השקת דגם חדש.

אם האחריות חשובה לך תקנה בארץ, אם האחריות פחות חשובה לך תקנה באנגליה. בשביל חסכון של 200 שקל עדיף באמת אולי לקנות בארץ.

פורסם

גם אני מחפש מכשיר אנדרואיד עמיד מאוד מבחינת איכות הבנייה.

נכון לעכשיו יש לי נוקיה 3120 קלאסיק שמספק אותי בעיקרון.

היה נחמד להוסיף אפשרות לתמונות באיכות טובה יותר וסנכרון מיילים ולוח שנה.

אין לי צורך במשחקים מתוחכמים בטלפון.

בדקתי אפשרות לקנות לפני חודש את הגאלקסי S2 אבל בסוף ירדתי מהעניין,

כי הוא גדול מדי לדעתי והגעתי למסקנה שאני לא צריך מיני טאבלט בכיס.

ומעדיף טלפון עמיד כמו הנוקיה שיש לי עכשיו (נופל לפעמים מגובה של חצי מטר ועדיין עובד מצויין).

ראיתי שיש תכנון לDefy+, האם כדאי לחכות למכשיר החדש? לחכות חודש-חודשיים לא ממש ישנה עבורי אם זה אומר מכשיר בעל חומרה יותר טובה באותו מחיר או החומרה הקיימת במחיר נמוך יותר ב20% או יותר.

כמו כן יש לי חבר שנמצא בחודש הקרוב באנגליה (לונדון), האם כדאי לרכוש שם?

אני בכל מקרה ככל הנראה אחרי זמן קצר אתחיל להתעסק עם ענייני הקינפוגים אז אחריות מוגבלת קצת פחות מעניינת אותי אם כי נחמד שיהיה.

או עדיף לקנות בארץ? הבדל של עד 200 ש"ח הוא כמעט שלא משמעותי.

תודה על העזרה :)

אנא פתח ת'רד בנוסף.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא רואה שיש גרסה של Cyanmogen שמריצה 2.3.4. ויש קהילת רומים עשירה נוספת.

כן, אבל זה לא Gingerbread רשמי, אלא מוד של Cyanogen..

רציתי באמת לדעת - מה הסיכון בכך שאני מתקין רום כזה המחליף רום רשמי של Froyo למשל? (אם המכשיר שלי נקנה בסלקום לדוגמה)?

פורסם

אתה מאבד אחריות וברמת העיקרון מסכן את המכשיר, אך בפועל הסיכון מאוד נמוך אם אתה עוקב אחרי ההוראות כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. עוד שאלה בבקשה, אני יודע שיש פורום מתאים בiandroid אבל אם כבר הת'רד פתוח -

בשביל OC אני חייב רום של Cyanogen? אני לא יכול להתקין אותו על מכשיר סלקום\אורנג' עם גרסה רשמית של Froyo לדוגמה?

פורסם

בשביל לעשות קצת סדר:

המכשירים מגיעים עם רום רשמי. הרום הזה לא מאפשר OC או כל דבר מעניין אחר. בשביל חלק מהפיצ'רים תוכל לבצע כל מיני טלאים נפרדים, אבל חלק גדול מהדברים לא תוכל לבצע.

אם אתה מתקין רום כמו של CM7 הכל פתוח ופועל ואתה יכול להנות מכל האפשרויות. החסרון הוא שלפעמים הרום של CM7 לא עובד מושלם על המכשיר. אבל קצב העדכונים הוא מאוד גבוה ואתה יכול לדעת מראש אם שווה להתקין או לא. פעם היו יותר בעיות, היום הסיכונים הם ממש ממש נמוכים. במקרה הכי גרוע תמיד אפשר ולהתקין את הרום המקורי של המכשיר.

בכל מקרה, אני חושב שיש לך כאן גם שיקול של תקציב כמו בכל רכישה.

פורסם
  • מחבר

למה לא GALAXY S? הוא דק ולא כולכך גדול מה-WFS.

ל-SGS יש מצלמה מעולה בתנאי יום

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203473.msg4264671#msg4264671

קודם כל אני הולך על ה- Motorola Defy בסופו של דבר (כבר מחר הוא יהיה אצלי).

אמנם ה-SGS דק יותר, אבל רחב יותר והרבה יותר ארוך, אין פלאש במצלמה\פנס שזה נתון חיוני עבורי, והDefy עמיד בהרבה.

בשביל לעשות קצת סדר:

המכשירים מגיעים עם רום רשמי. הרום הזה לא מאפשר OC או כל דבר מעניין אחר. בשביל חלק מהפיצ'רים תוכל לבצע כל מיני טלאים נפרדים, אבל חלק גדול מהדברים לא תוכל לבצע.

אם אתה מתקין רום כמו של CM7 הכל פתוח ופועל ואתה יכול להנות מכל האפשרויות. החסרון הוא שלפעמים הרום של CM7 לא עובד מושלם על המכשיר. אבל קצב העדכונים הוא מאוד גבוה ואתה יכול לדעת מראש אם שווה להתקין או לא. פעם היו יותר בעיות, היום הסיכונים הם ממש ממש נמוכים. במקרה הכי גרוע תמיד אפשר ולהתקין את הרום המקורי של המכשיר.

1. תמיד אני יכול להחזיר את הרום המקורי של אורנג'? אם כן, איך? (לא התהליך עצמו, אלא דרך איזו תוכנה או איזו פעולה)

2. מהו הסיכון הגבוה ביותר\תופעת הלוואי הקשה ביותר שעלולה להיגרם מהתקנת רום לא מקורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים