עבור לתוכן

2500K בשילוב עם P67\Z68 לגיימינג כבד כולל OC כבד וCF\SLI, תקציב 2200 שקל.

Featured Replies

פורסם

תעשה לי טובה.. אני משתמש בתוכנות עריכה ותלת מימד בפרויקטים בינוניים והI5 המיושן שלי עם 4GB וכרטיס OB הרבה יותר ממספיק.

שלא לדבר על גיימינג שבודדים המשחקים שמנצלים 4 ליבות

שווה לו לזרוק עוד כמה מאות שקלים על 4 ליבות לוגיות (אפילו לא אמיתיות)? תחסוך את כסף ותשקיע אותו בעתיד הקרוב יותר..

פורסם
  • מחבר

אתה שוכח משהו, אתה עושה עריכות בתלת מימד עם החומרה שציינת על תוכנות כאלו ואחרות, אני לעומת זאת עושה עריכה על תוכנה יחידה שנקראת SDK של CRYSIS 2 וזה לא איזה פוטושופ מיסכן זה תוכנה שמנצלת ריבוי ליבות כמות זיכרון בסגנון 16GB ואפילו מערכי SLI וגם עדיף לעשות את העריכות על כרטיסים של NVIDIA בלבד ככה שאני דיי בטוח במה שאני אומר, עם מה שאני מתכוון ליצור יעבוד לפחות בחצי פחות טוב מי מה שיעבוד על המפלצת שאני בונה זה מספיק טוב בשבילי.

אני רוצה לבנות מערכת לגיימינג אבל העיקר שלה יהיה עריכת 3D ובשביל זה אני צריך מחשב כמה שיותר חזק, כדי שיהיה לי נוח לבנות את מה שאני רוצה לבנות.

פורסם

פוטושופ מסכן :lol:

אני לא מתכוון להמשיך להיתווכך איתך.. אתה רוצה לשלם 500 שקל (50% מהמעבד) על עוד 4 ליבות לוגיות.. בכיף :jump:

פורסם

לפי מה שקראתי, theone89 אתה לא בכיוון.

אם אתה צריך יותר ליבות (לעריכה שוב), תקח Gulftown עם 6 ליבות ו-12 לוגיות (גם המעבד הזה 32 ננו) או המקבילה של AMD (יותר ליבות יותר טוב לעריכה).

אם אתה מתכנן לעשות OC, כנראה שתצטרך לכבות HT גם ככה (זה הרבה פעמים גורם לחוסך יציבות ותוספת חום רבה) ואז 2500K עדיף על 2600K.

פורסם

Dimka AMD עם 6 הליבות לא קרוב לביצועים של הI5..ובכל מקרה 2500K עדיף על ה2600K כשיש הפרשי מחיר של 50% ממחיר המעבד

פורסם

LockOn, יש הבדל עצום בין גיימינג לעבודה (שמשתמש מקסימום ב-4 ליבות וגם אז בצורה לא סינכרונית) מול ריבוי משימות אמיתי...

Transcoding לצורך העניין אוהב יותר ליבות, תדר כל ליבה פחות קריטי.

לכן 2500K יהיה בחסרון משמעותי יחסית ל-9X0X, תראה סקירה ושם הוא אפילו חזק יותר מ-2600K.

פורסם

אישית אני לא הייתי הולך על ג'יגהבייט, המקבילים של ASRock נותנים הרבה יותר תמורה ובהחלט רואים שאיכות הבנייה שלה עדיפה על ג'יגהבייט.

יש לך גם ביקורת שביצענו כאן באתר עם הלוח שאתה שוקל לקנות:

http://hwzone.co.il/reviews/mb/z68_chipset_review/4

פורסם

עוד פעם טרד הזוי ...

מה רע במערכת שלך כרגע ?

איזה GAYMER כבד אתה אומר שאתה ?

כן שמעתי על אחד שרצה CF של 6990 בשביל תוכנה לפריצת פלאפונים - מה הקשר אני לא יודע אבל זה היה :facepalm: גדול !!

בכל אופן , תירד מהעץ .. את הכסף תשקיע במניות ... ::)

פורסם

גם אני תכננתי לקנות ASROCK ואז קראתי שחצי מהם מגיעים DOA... (לפי תגובות באתרי מחירות, לדוגמה Newegg)

רושם ראשוני לא חיובי במיוחד

פורסם
  • מחבר

עוד פעם טרד הזוי ...

מה רע במערכת שלך כרגע ?

איזה GAYMER כבד אתה אומר שאתה ?

כן שמעתי על אחד שרצה CF של 6990 בשביל תוכנה לפריצת פלאפונים - מה הקשר אני לא יודע אבל זה היה :facepalm: גדול !!

בכל אופן , תירד מהעץ .. את הכסף תשקיע במניות ... ::)

רגע אני לא מבין אתה קראת בכלל משהו או שישר הגבת סתם בלי קשר :pissed:

אני חוזר ואומר תהיה עריכה גראפית לצורך בניית משחק, ובנוסף יהיה גיימינג כבד.

אתה רוצה שאני יתבסס על Q9550 ו4GB זיכרון וGTX560TI לדבר הזה ? אני אפילו לא רוצה להתחיל להסביר עד כמה המפרט שלי גרוע לדברים האלו.

בנוסף אני לא מתכוון להוציא 5000 שקל על ה990X אני נראה לכם כמו משוגע :screwy: אני בקשתי בס"כ לוח ומעבד מתאים בתקציב של עד 2200 שקל זה הכל, זיכרון כבר קנית 8GB ויש מצב שאני יקנה עוד 8GB בהמשך עם באמת יהיה צורך ואני מאמין שיהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים