פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר וגם מומלץ לקנות לוח אם עם דואל ביוסאז אתה פטור מכל הדאגותמה זה דואל ביוס ואיך אני יכול לדעת באיזה לוח יש את זהעריכה: ומה זה ASUS JumperFree ?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים דואל ביוס זו שיטה נחמדה שבה יש במערכת שני ביוסים זהים לחלוטיןתוך כדי עבודה רגילה אתה מעדכן את הביוס השני ומתי שבא לך אתה מחליף בין השניים אם עשית שטות והרסת את הביוס אז המערכת עולה עם הביוס הראשון ככה שאין סיכוי שתדפוק אי פעם את הביוס. ראיתי ביוסים כפולים בלוחות אם של גיגהבייט ובמודמים של אלקטל
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים בדקתי והלוח אם שלי הוא Chaintech 7AJA, עכשיו באתר של Chaintech יש עדכוני ביוס רק ל 7AJA2 ו 7AJA2E , מה אני עושה? :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אוף איזה כיף לו.. גמני רוצה אני חושב שהוא דיבר אלך, הלוח שלי ישן מכדי להכיל Dual Bios :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר לא נראה לי .... אם היה לי בטח הייתי יודע מזהואולי זה לא קשור לשנת יצור.. אסוס התקמצנו על הדגם שלי עם פיצ'רים הביאו לי רק כמה דברים לאוברקלוק שאני בכלל לא עושה :-/
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים לא נראה לי .... אם היה לי בטח הייתי יודע מזהואולי זה לא קשור לשנת יצור.. אסוס התקמצנו על הדגם שלי עם פיצ'רים הביאו לי רק כמה דברים לאוברקלוק שאני בכלל לא עושה :-/אני מדבר איתך על AMD Athlon 890Mhz , בתקופה הזאת בקושי ידעו מה זה OverClocking :-\
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר תתפלא, ידעו עוד הרבה לפני זה.. ASUS JumperFree ASUS MyLogo for customized boot logos ASUS EZ Flash C.P.R. = CPU Parameter Recall CrashFree-BIOS Wake-On-LAN, Wake On-Ring Suspend-to-RAM Hyper-Threading Support זה כל הפיצ'רים שיש לי בלוח.. אין לי דואל ביוס.. כנראה שהוא דיבר למישהו אחר משנינו.. לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.