פורסם 2011 ביולי 2514 שנים נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שחכולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקיםאז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שחאיזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו?תודה
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים לצפות לעזרה?אין שום עזרה כאן במסכים במחיר הזה . גם אני שאלתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507241.0 מותר לפרסם. אז על איזה אתר מדובר?
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים מחבר באייבורי יש כמה עשרות מסכים דקים במחיר הזהלא ברור מה לבחוראני לא מחפש את ההכי טובאני פשוט לא רוצה את ההכי רע
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים במצב כזה תלך ותראה בעיניים . אני רוצה להזמין על ידי שליח ,לכן לא בודק פיזי.ואתה כן צריך לדרוש מסך שהוא לפחות בין הטובים תקציב זה. אתה הרי תעדיף מסך בגודל 20/22 מאשר 18.5 וכו'...
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים שלום ronen874 ,אנו ממליצים לך לקפוץ לאחת החנויות ולהתרשם מהמסכים במקום.עקרונית, הפרמטרים החשובים במסך בסדר גודל שאתה מציין הם גודל, רזולוציה וחיבורים.מקווה שיכולתי לעזור ,אורי , נציג קבוצת ח.י.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.