עבור לתוכן

זקוק להמלצה לפלאפון עיסקי לאבא שלי-בסביבות ה1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א:

1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס.

2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G.

התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית.

הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה.

שאלה נוספת:

אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח).

אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 את הזיכוי כאשר אבא שלי הוא זה שמדבר את ה250 ש"ח בחודש?.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

הקפצה!

זקוק לעזרה פה חברה!.

פורסם

רק לידיעתך, כשאתה רוכש טלפון מבחוץ ועושה ניתוק זיקה אתה לא יכול לעשות את מה שרצית לעשות עם הגלקסי 2. המכשיר מאומת עם ה-IMEI שלו וברגע שהקו מתמש במכשיר אחר ההחזרים מופסקים, כך שלא תוכל לקחת א הSGS2 על הקו שלו (אלא אם תקנה אותו דרך הרשת במכשיר מופרז...).

פורסם
  • מחבר

1)מה ההבדל בין זה שאני קונה את המכשיר בחנות פרטית לבין קנייה במפעילה לצורך העניין הזה?.

לפי מה שהבנתי בכללי,זה בדיוק אותו דבר.

2)בזמנו עשינו דבר דומה רק עם פלאפון שונה,בפלאפון קראו לזה "החלפת קווים" או משהו כזה.

3)בלי קשר,אני זקוק להמלצה לפלאפון...

פורסם

שלום menas אנו ממליצים על מכשיר שנקרא נוקיה E5, מכשיר עם מקלדת qwerty מלאה, תומך wifi, מצלמה 5 מגה פיקסלים, מסך בגדול 2.36 אינ'ץ, נגן מוסיקה כולל רדיו FM, זכרון מובנה 256 MB וניתן להרחיבו עד 32 גיגה בייט נוספים.

בברכה,

נטלי נציגת פלאפון

פורסם
  • מחבר

תודה,המכשיר נראה טוב,אם כי באותה קטגוריית מחיר יש את הsony Ericsson X10 Mini Pro שבא עם אנדרואיד ומסך מגע.

בכ"מ,משהו יכול לענות לי על השאלה עם הSGS2,האם אוכל לעשות איתו ניתוק זיקה ואז את ה"הצלבת מספרים"?.

ואם לא,אוכל לעשות את זה בקנייה ישירה מפלאפון?.

פורסם

שלום מנש,

על מנת לסייע לך בהקדם, נשמח אם תשלח אלינו פנייה למייל sherutonline@pelephone.co.il

בצירוף פרטי פנייתך ומספר טלפון זמין לחזרה ונציג מטעמנו יצור עימך קשר להמשך טיפול.

בברכה,

נטלי נציגת פלאפון

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי די פשוטה ולא נראה לי שדרוש "טיפול" בשבילה.

אם אם אבא שלי משלם יותר מ250 ש"ח (הדרישה של התוכנית שלכם) ואני משלם פחות מ100 ש"ח בחודש,נוכל לקנות בחנות פרטית/אצלכם את הSGS2 "על חשבון" הקו של אבא שלי (וכך נקבל את הזיכוי) ושאני אשתמש במכשיר של אבא שלי עם הקו שלי?.

אני אישית קצת "פוחד" כי יש לא מעט סיפורים (גם מאצלנו במשפחה) על נציגי שירות שפשוט משקרים ואז אתה מגלה שאתה פשוט משלם יותר (אני מקווה מאוד שהם המיעוט).

בכ"מ,שלחתי את הפרטים למייל.

בנוסף,אבקש עזרה מחברי הפורום בקשר למכשיר לאבא שלי,אלו כרגע נראות האופציות למכשיר:

נוקיה E5-כ850 ש"ח.

נוקיה E72-כ1200-1300 ש"ח.

סוני אריקסון Xpeira x10 mini pro- כ850 ש"ח.

ackBerry 9000 Bold כ1300 ש"ח.

אני נוטה לכיוון הבלקבלארי כיוון שהשימוש העיקרי הוא מיילים (למרות שפה גם הE72 קורץ). יש המלצות???

פורסם

אם כבר בלאקברי, אז למה בולד 9000? זה מכיר שנמצא בשוק כבר 3-4 שנים. אם זה דחוף קנה בולד 9780 או טורצ' 9800 אם הוא רוצה מסך מגע, ואם אתה ממש רוצה בלאקברי ויש לך אפשרות להמתין קצת במהלך אוגוסט ספטמבר צפויים להיות מושקים מכשירים חדשים שישאירו אבק לאלו הקיימים.

פורסם
  • מחבר

אוקי,לא דחוף.

נחכה למכשירים החדשים.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

דיברתי עם הנציגה וקיבלתי מידע שיכול לעזור להרבה אנשים (בעיקר כאלה שיש להם אבא טכנופוב שמשלם הרבה כסף לחברת הפלאפון):

אפשר לעשות את ה"החלפת מספרים" רק עם אתה קונה אצל פלאפון את המכשיר (במחיר הגבוהה שלהם) ,אחרת הם לא יכולים "לזהות" שמדובר במכשיר על הקו של אבא שלך שאתה משתמש בו וכ"ו.

עכשיו,אחרי שעניין המכשיר כנראה מאחורי,הגעתי לעניין הביטוח+חבילת גלישה (כי בגלל כל

1)חבילת גלישה של 1GB עולה 60 ש"ח ו2GB עולה 70 ש"ח.

שאלה אליכם:אפשר להשיג מחיר יותר נמוך? ע"י התחייבות/משהו דומה? זה ממש הרבה כסף...

2)ביטוח:זה עולה 50 ש"ח בשנה הראשונה ו60 ש"ח אח"כ.

כל הכסף הזה "נצבר" לסוג של חשבון "שדרוג" שאם נגיד צברתי 1000 ש"ח והמכשיר החדש שאני רוצה לקנות עולה 2000 ש"ח,אשלם עליו רק 1000 ש"ח.

במקרה של גניבה או אובדן,כל הסכום מתאפס ואני מקבל מכשיר חדש.

השאלה שלי:מה עם שבירה של המכשיר (שבר שהורס לחלוטין/לא הורס לחלוטין) האם הביטוח יתקן לי את המכשיר? ואם כן,האם יתאפס לי הקופה?.

שאלה שנייה:האם אני אוכל לקנות פלאפון ואז למשל,לתת אותו למשהו אחר מהמשפחה?.

או שזה רק שדרוג בשבילי וזהו?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים