עבור לתוכן

באיזה חנות פרטית המעבדה הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ?

המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית .

השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד לא התקלקל הסמארטפון :s05:

פורסם

במידה וכבר רכשת מכשיר בארץ, בדוק מול היצרן אם יש לך אחריות יצרן, ובמידה וכן, לאן תוכל לשלוח את המכשיר לביצוע תיקון, אם בכלל.

רוב המוחלט של החנויות בארץ אשר מוכרות מכשירים שלא נרכשו מול היבואן הרשמי בארץ, ישימו את המכשיר שלך בצד, עד שיהיה להם מספיק ציוד לשלוח לאותו המפיץ שממנו רכשו את המכשירים בחו"ל.

מועטים ינסו לבצע את התיקון בעצמם, לא רוצה להשמע מזלזל, אך הדבר האחרון שהייתי סומך עליו הוא תיקון של חנות סלולריים כלשהי בארץ...

אם עוד לא רכשת בחנות כלשהי בארץ, שקול רכישה בחו"ל, ואם כן ... בדוק אם תוכל לממש אחריות בחו"ל.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

עדין לא קניתי מכשיר, אני בודק עוד כל מיני דברים שזה אחד מהם לפני הקניה.

אני לא ידעתי שהמצב בארץ כל כך גרוע בתחום המעבדות חשבתי שאולי יש כמה צדקים בסדום. אם אני אכן יקנה מחו"ל מwww.clove.co.uk את המכשיר או חברות הסלולר (רק במקרה הגרוע ביותר) או מיבואן אני יקבל אחריות יצרן נכון ?

יש אולי עוד דרך שפספסתי לרכוש מכשיר בארץ ועדין לקבל מכשיר עם אחריות יצרן ?

פורסם

במידה ותקנה בחנות נורמלית, בחו"ל, תהיה לך אחריות יצרן.

במידה ותקנה בארץ באחת החנויות, אתה לא בדיוק תוכל לדעת איך המכשיר הגיע לארץ ומאיפה, כך שתצטרך לבדוק את זה מול היצרן לפי הסיריאלי.

נסה לקבל המלצות לגבי חנויות בארץ על סמך ניסיון של חבר'ה שרכשו בארץ, אני לא אוכל להמליץ לך מכיוון שפשוט מעולם לא רכשתי שום מכשיר בארץ דרך החנויות הקטנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים