עבור לתוכן

סמסונג גלאקסי 2 בברלין

Featured Replies

פורסם

תעשה את זה לבד ב2 דקות

פורסם

רק קח בחשבון שהדיווחים אומרים שכרגע הרומים העבריים דפוקים לגמרי ככה שממש לא כדאי להתקין אותם כרגע, עד שיצאו גרסאות משופרות (בדומה למה שקרה עם הגלקס S למשל). אם אתה יכול להסתדר עם ממשק אנגלי תשאר עם הרום המקורי, זה עדיף.

פורסם

אין לדיווח הזה ביסוס

קודם כל, הרום הזה זמין רק יומיים

זה 2.3.3 שעובד בדיוק כמו כל רום 2.3.3 אחר

פורסם

כשאתה אומר "רומים עבריים דפוקים", יש כאלה שיחשבו שהעברית במכשיר לא תקינה.

ראוי לציין שאתה מדבר על רום של חברת התקשורת עם תפריטים בעברית.

מעבר לזה, חלקנו הגדול משתמש ברומים מ-XDA, תפריטים באנגלית אבל עברית תקינה לחלוטין(סמס, אינטרנט, רשימת אנשי קשר וכו...)

המלצתי בעבר על MADMACK1.4, עברית מתוקנת ומיושרת לימין.

פורסם

גם הרומים של חברות התקשורת לא דפוקים

הם לא שונים מהותית משום רום רשמי אחר של סמסונג

פורסם

דבר ראשון, זה לא מניסיון אישי שלי, מדובר בדיווחים שונים באינטרנט.

דבר שני, הדיווחים הם על בעיות בזמן סוללה למשל. אני לא יודע כמה ניתן לסמוך על YNET בעניין הזה, אבל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4098454,00.html

עוד פעם, לא יודע אם זה באמת נכון או מכשיר דפוק או משהו כזה, בגלל זה כתבתי שיש דיווחים ולא בצורה חד משמעית.

פורסם

1. אי אפשר לסמוך על דיווחים של YNET בנושא הזה

2.מי שמצפה לקבל במסארטפון עם מסך 4.3 ביצועי סוללה של נוקה 3120 לא יודע על מה הוא מדבר, כל רום מחזיק בשימוש נורמלי יום פלוס של עבודה. זה מה יש, וזה לא משנה אם תשתמש ברום של סמסונג או רום אחר ששיחקו איתו קצת.

3.כדי לבדוק ביצועי סוללה של מכשיר, צריך לתת לו כמה ימים לקליברציה של הסוללה

4.אני דווקא כן מדבר מנסיון, בתור מי שניסה פחות או יותר כל רום שיצא למכשיר הזה

פורסם

בימים שאני לא משתמש במכשיר מעבר לשיחות קלות(בד"כ סופשים) המכשיר שורד יומיים+ בלי טעינה, עם טעינה מלאה בשישי בבוקר הוא לא יבכה לי גם עד יום ראשון, וזה עם DATA ו-WIFI פתוחים ברקע...

במצב טיסה סחטתי ממנו 4 וחצי שעות~ של צפיה בסרטים(MKV 720 עם הנגן של סאמסונג) בטיסה האחרונה שלי(בארץ הוא הראה חצי סוללה לאחר הטיסה, אבל לא באמת נבדק כי הוא נכנס למטען של הרכב כמעט מיד לאחר הנחיתה) נקווה שבטיסה לאוסטרליה הם יחזיק מעמד...

פורסם

רק מילה לגבי המחיר בגרמניה.

אני לא יודע לאיזה חנויות הלכתם אבל בכל חנויות האונליין שבגרמניה המחיר הוא 500 יורו כולל מס.

כמובן שברשתות הגדולות או בחנויות שהן לא אונליין ייתכן והמחירים יהיו גבוהים יותר, אבל שיהיה ברור שמחיר של 500 יורו הוא בהחלט הגיוני.

מעבר לכך, אם מישהו הולך להיות תקופת זמן ארוכה יחסית שם אז הוא יכול, למשל, שישלחו את זה אליו לאיפה שהוא יהיה.

ולמי שרוצה את רשימת חנויות האונליין, פשוט שיחפש את שם המכשיר באתר השוואת המחירים הגרמני www.idealo.de .

בהצלחה.

עדכון: גם ב SATURN המחיר הוא כבר 505 יורו, אם כי אני לא יודע לגבי המס...

http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/main?langId=-3&storeId=12054&catalogId=11554&ok=T_PRODUCTS&uk=proddetail&productId=3258175&categoryId=20013&parentCategory=43506&topCategory=20012

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים