עבור לתוכן

סמסונג גלאקסי 2 בברלין

Featured Replies

פורסם

בעקבות נסיעה לברלין בקרוב חשבתי לקנות שם את ה SGS2 המדובר...

יש למישהו המלצות על חנויות (כאלו שמאפשרות קבלה של המע"מ חזרה בשדה התעופה ומוכרות את המכשיר אטום באריזה המקורית בלי לפתוח אותו כמו שעושים בחנויות בארץ), מה המחיר של המכשיר שם... וכו...

כל המלצה תתקבל בברכה

תודה

פורסם

קניתי את שלי לפני שבועיים בגרמניה בדיוק

לך פשוט לחנות של saturn המחיר נא באזור ה570 ומשתנה מדי פעם

פורסם

אתה יכול לקנות אותו בכל חנות, קניתי אחד לחברה שלי מחנות של Tmobile במינכן, זה יוצא בסביבות ה480 יורו ללא מע"מ. רק תעשה לעצמך טובה ואל תקנה אותו בדיוטיפרי המחירים שמה מגיעים ל700 יורו צפונה.

אבל בכל מקרה האריזה נפתחת(קניתי אחד בהולנד, ואחד בגרמניה) בד"כ בשביל לבדוק אותו, ולהפעיל את האחריות(מהולנד קבלתי אחריות בין לאומית לשנתיים, שע"פ סאמסונג העולמית לפחות תקפה בארץ).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם :)

יש לכם מושג אם המחירים שהם מפרסמים כוללים את המע"מ או שלא...?

אם הם כוללים אז זה נראה לי דיי משתלם

http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/main?langId=-3&storeId=12054&catalogId=11554&ok=T_PRODUCTS&uk=proddetail&productId=3258175&categoryId=20013&parentCategory=43506&topCategory=20012

פורסם

Tmobile= אתה יכול לקנות רק מחנויות "Tmobile פרימיום" הTmobileלא מוכנים למכור ללא חוזה

ה499 זה כנראה ללא מעמ, למרות שלך תדע... הגרמנית שלי לא משהו במיוחד

פורסם

למיטב זכרוני המחירים האלה כוללים מע"מ (מביקור ברשת סטורן בברלין, בדרום גרמניה ובשוויץ לא זכור לי שהייתה הערה או חיוב נוסף בנושא המע"מ).

יותר מזה, תוודא בחנות שהיא "TAX FREE" ולאחר הרכישה תגיד שאתה רוצה טופס בשביל TAX FREE. בשדה התעופה לך לעמדה המתאימה (של המכס) ותקבל את המע"מ בחזרה בשדה התעופה (אם כי זה יהיה במזומן, קח זאת בחשבון).

פורסם

לא נשמע הגיוני שהמחיר של הגלקסי נפל מה569 ל499 אבל לא משנה

לגבי החזר מס: בחנויות של סטורן יש לרוב בכניסה עמדת מידע, אבל כל קופאית תוציאה לך את הטופס החזר מס (תסתכל על הדלת של החנות בכל מקרה בשביל לוודא את הנושא, יש סמל כחול)

בנוסף! והכי חשוב

כשאתה רוצה החזר מס אתה צריך להחתים בשדה תעופה את עמדת המכס הגרמני ורק אז ללכת לעמדה של ההחזר מס עצמו

משהו חשוב נוסף, המס הוא 19% אתה מקבל אבל בחזרה בערך 11% בשביל שלא תהיה מופתע (גם אני לא הבנתי בהתחלה עד שלא הסבירו לי שזה לא 19%)

פורסם

ניצול שרשור במקום לפתוח נושא חדש,

איך המחירים בספרד באופן כללי או בברצלונה באופן ספציפי? האם כדאי לקנות שם סמארטפון? ואם כן, יש שם של חנות/רשת שכדאי?

תודה רבה!

פורסם

תבדוק נקודתית, לאחרונה ההורים שלי חזרו מספרד - היו טלפונים שהיו זולים בצורה משמעותית מבארץ והיו כאלה שהיו יקרים פי 1.5 מבארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על המידע!

לא נשמע הגיוני שהמחיר של הגלקסי נפל מה569 ל499 אבל לא משנה

לפי מה שאתה אומר, נניח שהמחיר לא כולל מע"מ, אז בתוספת המע"מ (של 19% כמו שאמרת) זה אמור לצאת 593.81 יורו

וזה שהמחיר עלה נשמע עוד פחות הגיוני... :P

פורסם

אם אני קונה את המכשיר בגרמניה, איך אני מתקין בו עברית? או שכבר שזה כבר מותקן ורק צריך לבחור שפה?

פורסם

וזה שהמחיר עלה נשמע עוד פחות הגיוני... :P

מאוד הגיוני... כשאני רציתי לקנות בהתחלה המחיר היה 599 אחרי כמה ימים נפל ל569 ולפני הטיסה ראיתי 579... המחירים גמישים

אם אני קונה את המכשיר בגרמניה, איך אני מתקין בו עברית? או שכבר שזה כבר מותקן ורק צריך לבחור שפה?

עברית יש מבחינת תמיכה, אבל היא לא שלמה... פשוט בגלל כיוון הכתיבה שלנו (ימין לשמאל)

אפשר להתקין תיקון עברית בשביל זה

לגבי זה שהמערכת כולה תהיה בעברית, צריך להתקין רום עברי

פורסם

בסופו של דבר כמה מסובך כמה זה יכול לעלות שהמכשיר יעבור גיור לעברית?

פורסם

אפשר להתקין רום של מפעילה ישראלית ותהיה לך עברית מלאה

כרגע יש רק של אורנג'

עוד כה ימים כנראה יהיו גם של סלקום ופלאפון

פורסם

ואורנג' יעשו לי את בכיף? או שהם יקחו לי על זה מאות שקלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים