עבור לתוכן

חיפוש אחר אוזניות סגורות, עד 150$ מארה"ב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות :) ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה.

נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה:

1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ.

2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים.

3. אין בידי מגבר או DAC, ייתכן וארצה לרכוש בעתיד, אך כרגע אשמח לאוזניות שישמעו טוב גם ללא מגבר. המקור הוא כרטיס קול על המחשב או נגן נייד.

4. כאמור, עקב צורכי משפחה, על האוזניות להיות סגורות, או גם אם פתוחות, אזי שזליגת הרעש תהיה מועטה (אי לכך הגראדו לא באים בחשבון, מה גם שלא התחברתי אליהם כ"כ).

5. המוזיקה שלי כמובן - רוב המוזיקה קלאסית, בעיקר תזמורות וכלי נשיפה.

לעצתכם אודה,

פורסם

סחתיין על שיעורי הבית :xyxthumbs:

בוא נתחיל ממה שכבר שמעת. ממה הכי התרשמת? לתקציבך, המקסימום הן ה840. האם הן הכי טובות ששמעת עד כה?

פורסם
  • מחבר

את האמת שמבין אלה ששמעתי - אהבתי את ה 840, אך ב 555 קיבלתי ערך מוסף של מה שאני חושב שקרוי "במה" (סלח לי אם איני בקיא בז'רגון המקצועי ??? , אני לומד לאט) - התזמורת נפתחה בפני (היצירה שנבדקה והשוותה היא "העולם החדש" של דבוז'ק, שבה חלקים מאוד שקטים מחד גיסא, וחלקים מרעישי עולמות מאידך גיסא). עם זאת, בכל אופן, ה 555 חסרו את ה"דיוק" שהיה ב 840.

מקריאה בפורום זה ובפורומים בחו"ל, ראיתי עוד מספר דגמים רלוונטים - ה A700 (לא יצא לי לשמוע, אך ראיתי מספר ביקורות לא רעות) וה M50 של אודיו-טכניקה. אשמח אם תוכל להרחיב לי על שני גמים אלה ולהגיד אם הם אלה המתאימים לדרישותי. ובנוסף...

נקודה נוספת - נוחות חשובה לי מאוד. האוזניות משמשות להאזנה תוך כדי לימודים של שעות ארוכות כל יום.

תודה רבה!

פורסם

אכן נוחות זה משהו שאין להקל בו ראש, ובזה סדרת ה A של אודיו טכניקה מצטיינות.

שמעתי רק את ה A900 וצר לי לציין שאלו אחת האוזניות שהכי פחות נהניתי לשמוע בחיי.

אבל מה שלא מתאים לי יכול להתאים לאחר..

לצערי לא שמעתי את ה M50 ומה 555 יש לי רק זכרון רחוק כנעימות להאזנה.

אם אני לא טועה, יש כמה אנשים בארץ עם אוזניות fisher audio, נסה למצוא רשמים שלהם.

פורסם

חשבת על ה558? אומרים שאלו אוזניות מצוינות.. הן כביכול הגרסא החחדשה של ה555.

וכמובן לאחר המוד המפורסם הן אמורות להישמע נהדר.

פורסם
  • מחבר

לגבי 558,

1. אלה אוזניות פתוחות, ולכן מעט בעייתיות אלא אם זליגת הרעש תהיה סבירה (גם לשעות הקטנות של הלילה בשביל לא להעיר את הילד).

2. לא יצא לי לשמוע אותם, אתה מכיר מקום שניתן לעשות זאת?

3. לגבי המוד, בתור מתלמד חדש בתחום איני שש לעשות שינויים, לפחות לא בשלב ראשוני.

בכל אופן, כפי שאמרתי, אם יש מקום שאפשר לשמוע אותם אשמח לעשות זאת.

פורסם

קילומבו מוכרים את ה558, תברר אם ניתן לשמוע. אבל המחיר של היבואן פה הוא כאמור דמיוני לגמרי. לגבי זליגת רעש, אם הילד לא נמצא באותו חדר זה בסדר, אם כן ואתה שומע חלש גם אפשרי. אחרת לא מומלץ.

אם אתה יכול לרכוש מיד-שניה, זה נותן לך יותר אופציות. יש לא מעט מקרים שאנשים שם בארה"ב קונים ומיד מתחרטים כך שהמוצר יכול להיות במצב כמעט חדש.

פורסם
  • מחבר

הילד לא נמצא באותו חדר, ואני בהחלט לא שומע בעוצמה גבוהה, כך שנראה לי שנסתדר גם עם פתוחות.

אני אדבר עם קילומבו ביום ראשון. אם לא, אני פשוט אקפוץ ליבואן לשמוע, הבנתי שגם הוא בתל אביב.

שאלה שעלתה לי בראש, לגבי קנייה מחו"ל (חנות או יד שניה), אני מבין שאין אחריות בין לאומית, אך אם יש בעיה כלשהיא, האם ניתן לתקן את האוזניות במחירים סבירים פה בארץ? והאם ניתן לתקן גם אוזניות שאין להן יבואן סדיר?

פורסם

רק לshure יש אחריות בינ"ל ממה שעולה לי עכשיו בראש.

הרוב המוחלט של הבעיות זה כשל בקונקטורים או בחיבורים באוזניה. המקרה הראשון בדר"כ מצריך החלפת כבל כי רוב הפלאגים בדגמים הזולים יותר הם מגומי מודבק בלחץ שלא ניתן לפתוח אותו בצורה נקייה, מהקרה השני יותר פשוט, זה לפתוח מחדש ולהחלים איפה שצריך. מניסיון אישי, מתוך 15+ אוזניות פול-סייז שעברו אצלי, לא הייתה אחת עם בעיות בחיבורים, לא כל שכן שפשוט הפסיקה לעבוד. כמובן זה תלוי גם מה למה אתה מחבר אותן. :)

פורסם
  • מחבר

עדכון:

טוב, אז אחרי שהאזנתי גם ל 558 והקשבתי לזליגה (באוזניים של הדיוט לא היה המון הבדל מה 555, אולי מעט יותר בס) , ולאחר הבקשה של אשתי שלפחות הזוג הנוכחי יהיה סגור, החלטתי סופית ללכת על אוזניות סגורות כרגע.

לאחר קריאה ממושכת מאוד בפורומים שונים ובפורום זה, ולאחר הבנה שהנוחות מאוד חשובה לי, החלטתי להזמין את ה A-700 (מה גם שזה חסך לי איזה 50 דולר...) וזאת למרות שלא האזנתי להם. בכל אופן זה ישדרג אותי ממצב השמיעה הנוכחי ובעתיד אם נרצה נשתדרג ונחליף. האוזניות יגיעו בשבוע הבא וכולי ציפייה :)

תודה רבה לכל העוזרים במלאכה.

פורסם

יפה, ת.ת.ת .

אני חושב שהן יהיו טובות עם קלאסית לפי מה שקראתי בזמנו, גם אהבתי מאוד את מה ששמעתי מהA900 (לא קלאסית).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בשעה טובה הגיעו האוזניות.

התרשמות ראשונית ללא האזנה ממושכת מדי - נוחות בצורה בלתי רגילה, נראות מצוין (אבל על טעם וריח) ובינתיים בהחלט משדרגות את ההאזנה. מחשבות לעתיד - שדרוג המקור עם DAC USB כלשהוא, שכן המחשב הנייד שלי אינו מקור משובח בלשון המעטה.

תודה לכל העוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים