פורסם 2011 ביולי 2014 שנים רק נקווה שכל הגליצ'ים והבאגים שהיו בבטה הסגורה גוהצו החוצה, אחרת כמו שהיא הותקנה, ככה היא תעוף. http://goo.gl/hv82h זמינה להורדה מהמארקט, חפשו את Viber.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים מחבר בנתיים אי אפשר לסגור את הservice לגמרי, וזה מעצבן. אני אחליט מה יעבוד מתי, לא האפליקציה.אי אפשר לצאת מהתוכנה ואי אפשר להרוג אותה גם.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים כמו סקייפ אבל לעומת סקייפ, זאת אפליקציה שאפשר להשתמש בה באופן שוטף ואם היא לא תטחן סוללה, לא נורא שהיא תמיד תפעל.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים בנתיים אי אפשר לסגור את הservice לגמרי, וזה מעצבן. אני אחליט מה יעבוד מתי, לא האפליקציה.אי אפשר לצאת מהתוכנה ואי אפשר להרוג אותה גם.בדיוק מהסיבה הזאת הסרתי אותה אחרי דקהממש מעצבן שאי אפשר לסגור את זה אם רוצים והוא תקוע פתוח בלי הפסקה
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים כמו סקייפ אבל לעומת סקייפ, זאת אפליקציה שאפשר להשתמש בה באופן שוטף ואם היא לא תטחן סוללה, לא נורא שהיא תמיד תפעל. אבל אם היא לא תטחן סוללה זה לא משנה שהיא רצה כ - SERVICE ברקע.....
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים מחבר רצה ברקע או לא, אני רוצה שליטה מלאה על המכשיר שלי, ואני רוצה להיות מסוגל לסגור כל אפליקציה.אם אני ארצה, אני אמחק את הframework, ואשבור את הראש אחר כך.לא ייתכן שימנעו ממני שליטה ברמה כזאת על המכשיר שלי
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים זה מה שאתה עושה במכשיר כל היום? יושב וסוגר בו Services?אבל אם היא לא תטחן סוללה זה לא משנה שהיא רצה כ - SERVICE ברקע.....תגיד, אתה לא יודע לקרוא?זה בדיוק מה שאמרתי. אם התוכנה לא זוללת סוללה, זה לא יפריע לי שזה רץ ברקע ללא אפשרות לסגור.סיבה נוספת לכך היא, שאני מכיר הרבה אנשים עם וייבר ומשתלם לי לתקשר איתם באופן זה לי לתקשר איתם.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים זה מה שאתה עושה במכשיר כל היום? יושב וסוגר בו Services? תגיד, אתה לא יודע לקרוא? זה בדיוק מה שאמרתי. אם התוכנה לא זוללת סוללה, זה לא יפריע לי שזה רץ ברקע ללא אפשרות לסגור. סיבה נוספת לכך היא, שאני מכיר הרבה אנשים עם וייבר ומשתלם לי לתקשר איתם באופן זה לי לתקשר איתם. תגיד, אתה מפיק חשמל מהעצבים שלך? הכנסתי את הציטוט שלך להודעה שלי כדי לחזק את מה שאני אומר....
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים אם רשמת "אבל", זה אומר שהכוונה שלך לומר את ההפך מההודעה שלי רצה ברקע או לא, אני רוצה שליטה מלאה על המכשיר שלי, ואני רוצה להיות מסוגל לסגור כל אפליקציה. אם אני ארצה, אני אמחק את הframework, ואשבור את הראש אחר כך. לא ייתכן שימנעו ממני שליטה ברמה כזאת על המכשיר שלי א. אף אחד לא שם אקדח לרכה שלך כדי שתשתמש בזה. ב. אתה יכול לכתוב אפליקציה שסוגרת את ה-Service(עושה לו Force Close), לדעתי גם יש אפליקציה כזאת לסקייפ. זה היופי במערכת פתוחה, אם אתה רוצה משהו. תכתוב
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים מחבר בעקבות האטת ביצועים מטורפת בגלל הדבר הזה ברקע ... הועף לאלף אלפי עזאזל.נחכה לגרסה 3.
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים :-\ חיכיתי לאפליקציה הזו, מאכזב...... טוב נו, נמשיף לחרוש על ה - 800 דקות שלי מאורנג'. למישהו בכל זאת יש רשדמים חיוביים ממנה? אם רשמת "אבל", זה אומר שהכוונה שלך לומר את ההפך מההודעה שלי "אבל" לא היה מכוון אליך. לא משנה.
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים עובדת על הפנים עם HTC Wildfire.טוחנת את הסוללה כאילו אין מחר.......מהתמיכה של Viber אמרו שהמכשיר הוא לא מספיק "פופולרי",ולכן לא בדקו איך התוכנה עובדת עליו.אז משתמשי Wildfire,ראו הוזהרתם......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.