פורסם 2011 ביולי 1914 שנים שלום.אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל.המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד.עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja.חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch.(לינק לרום המדובר).ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל?כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות.תודה ;D
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים HTC Wildfire.מכשיר נחמד,עושה את העבודה.לי יש אחד כזה,וסה"כ אני מרוצה ממנו.קרא עליו ביקורות ברשת.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים לא נראה לי שה-WILDFIRE עדיף על הסוני שהוצע כאן.יש גם אופציה לרכישת מכשיר ZTE אבל לא נראה לי שזמין באיזשהי חנות בארץ...
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים מחבר תודה לכולכם על ההמלצות. גם אני חשבתי בכיוון של ה ZTE BLADE, אך כמו שציינתי, לצערי אין לי אפשרות לקנות מחו"ל או יד שניה.ישנן עוד המלצות?כמו כן אשמח שתמליצו על חנות שמוכרת את המכשיר באריזה סגורה עם כל האביזרים הנלווים.תודה.אוכל למתוח את התקציב עד 1200 לכל היותר.
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים לא מכיר את ה-Xperia X10 mini,אבל תחשוב על דבר כזה:עכשיו יש את ה-SGS2,והמחיר של הראשון כל הזמן יורד.כרגע הוא עולה 1,800 ש"ח,ולדעתי עוד ירד במחיר,ביחוד שה-SGS2 עומד לצאת בחברות הסלולר בשבוע הבא.מניסיוני,עדיף לקנות מכשיר כזה על Wildfire או X10,כי אח"כ אתה יכול להתבאס שיכולת לקנות מכשיר יותר חזק,אם היית מתאמץ קצת יותר בתשלום.אתה יכול גם לקנות בתשלומים.(זה מה שאני עשיתי)לאבא שלי יש את ה-SGS1,והוא פיצוץ של מכשיר.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר אוקיי, אמתין ליציאת ה SGS2 ואראה אם מחירו של ה SGS יורד.תודה.לגבי ה ZTE BLADE, מצאתי אותו למכירה ב 800 שקלים.המחיר הגיוני?
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים אני ממליץ לך לבדוק את samsung galaxy ACE מכשיר אמין וידידותי למשתמש בתקציב כמו שלך מערכת הפעלה android 2.2 עם אופציה לשדרוג גרסה כמובן אני חושב שהוא מכשיר פצצה יחסית למחיר רוב התכונות מזכירות את ה galaxy s i9000 מלבד הבדלים קטנים שכמו שאמרתי יחסית למחיר אתה מקבל תמורה מלאה לכסף שלך..סמוך עלי אתה תהנה ממנו רצח >>>>>>>נציג תמיכה במכשירי סמארטפון בחברה כלשהי :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.