עבור לתוכן

smasung galaxy s 2 vs i phone 4

Featured Replies

פורסם

את ה21Mbps תוכל לקבל רק ברשת פלאפון ,וגם זה רק באזור שפרוסה בו רשת הHSPA+ ,וחוץ מזה אני לא באמת מאמין שתצליח לעבור את ה15Mbps ,גם אם תיהיה מתחת לאנטנה שלהם ..

• תגובות 43
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. ה-SGS 2 מהיר יציב וחלק בדיוק כמו האייפון 4 ואף יותר.

ב. שטויות, אנדרואיד פשוטה וקלה בדיוק באותה מידה. מה זה IOS? זה כולה חלונות עם אייקונים. אפשר לעושת את זה גם באנדרואיד, אתה לא *חייב* להשתמש בפיצ'רים (המעולים ומצויינים) הנוספים שיש רק אצלה - וויג'טים וכו'. שאגב אפל גנבו מגוגל והציגו אותם ב-IOS 5...

בתור משתמש יחסית ותיק שעבר כבר כמה מכשירי אנדרואיד,

אני חייב להסכים שלIOS יש עדיין לא מעט יתרונות על פני אנדרואיד

מערכת ההפעלה הרבה יותר מלוטשת, יש האצת חומרה שעדיין אין ב2.3.4 ברוב המכשירים/מקומות (הGS2 יותר מהיר, אבל לא יותר "חלק") מבחינת יציבות - אנדרואיד באופן כללי קצת פחות יציבה, אתה לא נתקל בבעיות בתדירות שאתה נתקל בFC באנדרואיד

(שירים את היד מי שאין לו לפעמים FC באנדרואיד)

האפליקציות לרוב ברמה יותר נמוכה במרקט של גוגל (יש כמובן גם הרבה זהות)

ומבחינת משחקים אפילו ברמה הרבה יותר נמוכה.

אבל אני צופה (ומקווה) שICE CREAM SANDWICH תסגור את הפער (ויותר מזה)

פורסם

תוספת קטנה:

http://www.tgspot.co.il/wp7-users-more-satisfied-than-android-users/

זה לא פעם ראשונה שזה קורה עם IOS

עכשיו זה קורה גם עם WP

בשורה התחתונה:אין טעם לקנות עכשיו אייפון

במידה והדגם הבא יהיה עם חומרה פחות או יותר מקבילה לHIGH END של מכשירי האנדרואיד זה כבר סיפור אחר

פשוט תתנסה קצת עם המכשירים ותראה למה אתה יותר מתחבר

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בקשר לשי באמת אין מושג מה הוא רוצה.

לגבי באמת ה21MB , אתה בעצם אומר שבתור מודם, אם אני מחבר אותו, אני לא אקבל יותר מ15 MB לשימוש בגלישה במחשב, וזה רק בחברת פלאפון? נשמע מוזר כי זה אומר שהיכולות של המכשיר לא באות לידי ביטוי והכול הולך על סרק.

לגבי עומרי לא הבנתי את הכוונה שאתה אומר אין טעם לקנות אייפון אם המערכת הפעלה שם יותר טובה מאנדרואיד?

אז אני מחפש ג למה אני מתחבר אבל אני לא רוצה להתחבר למכשיר שלא משתלם לרכוש אותו מסיבות ברורות.

ולא הבנתי גם את הבעיה של החומרה של האנדרואיד.

פורסם

מערכת הפעלה טובה ככל שתהייה לא יכולה לכפר על מכשיר בן שנה + שעומד להיות מוחלף ממש בקרוב במיוחד כשהוא "מעיז" לעלות כמו כאלה שמתקדמים ממנו חומרתית בהרבה.

פורסם
  • מחבר

זה עוד אחד הדברים שחשבתי עליהם....

מכשיר שהוא כבר כמה חודשים בשוק,עולה כל כך הרבה ללא ממש כל סיבה מוצדקת, לעומת מכשיר חדש שיוצא עכשיו.

אולי זה בגלל הביקוש, למרות שגם השני בעל ביקוש וברמה גבוהה.

פורסם

לי יש אייפון 4, אני מאוד אבל מאוד מרוצה ממנו, ראיתי ו"התעסקתי" בטלפונים מבוססי אנדרואיד.

אישית, דעה כן, מכיר כאלו?,IOS מרגישה יותר מלוטשת ואינטאטיבית.

GO IPHONE :yelclap: (חכה לגרסה הבאה , או ל5 מה שיבוא קודם )

פורסם
  • מחבר

לא ידוע קודם כל על שום גרסה חדשה.

אבל בכל מקרה אין כמו אייפון, בזה אין וויכוח אתה צודק, נשאר איתו.

פורסם

זה עוד אחד הדברים שחשבתי עליהם....

מכשיר שהוא כבר כמה חודשים בשוק,עולה כל כך הרבה ללא ממש כל סיבה מוצדקת, לעומת מכשיר חדש שיוצא עכשיו.

אולי זה בגלל הביקוש, למרות שגם השני בעל ביקוש וברמה גבוהה.

המודל של אפל עובד כך שהמחיר של הדגם הנוכחי נשאר קבוע עד שלא יוצא מחליפו ואז המכשיר הישן תופס את המחיר של קודמו , והדגם הנוכחי שהוחלף תוסף את המחיר של הדגם הקודם , כמובן שבלי ביקוש המודל הזה דיי חסר טעם כי בלי ביקוש שום מכשיר לא יגיע עם תג מחיר של 599$ למשך יותר משנה .

פורסם

האפליקציות לרוב ברמה יותר נמוכה במרקט של גוגל (יש כמובן גם הרבה זהות)

ומבחינת משחקים אפילו ברמה הרבה יותר נמוכה.

אבל אני צופה (ומקווה) שICE CREAM SANDWICH תסגור את הפער (ויותר מזה)

מצד אחד, אתה צודק, האפליקציות עדיין לרוב ברמה נמוכה יותר ופחות מלוטשות, ויש פחות משחקים, שרובם ברמה נמוכה יותר.

מצד שני.... בחצי השנה האחרונה אני סוף סוף רואה סימנים לזה שהעסק מתקדם. אם לפני חצי שנה או קצת יותר הייתי צריך לשבת לפחות כמה דקות על המרקט עד שנתקלתי במשחק באמת טוב וברמה גבוהה, היום לוקח חצי דקה בקושי למצוא דבר כזה. המספר של דברים איכותיים במרקט עולה, וחלקם, גם אם מדובר באפליקציות ברמה ממש גבוהה, אפילו בחינם.

אני מקווה שהתנופה הזו לא תיפסק, בקצב הזה עוד פחות משנה יהיה אפשר להגיד בבטחון מלא שהחנות של גוגל לא פחות טובה משל אפל.

פורסם

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

המודל של אפל עובד כך שהמחיר של הדגם הנוכחי נשאר קבוע עד שלא יוצא מחליפו ואז המכשיר הישן תופס את המחיר של קודמו , והדגם הנוכחי שהוחלף תוסף את המחיר של הדגם הקודם , כמובן שבלי ביקוש המודל הזה דיי חסר טעם כי בלי ביקוש שום מכשיר לא יגיע עם תג מחיר של 599$ למשך יותר משנה .

טוב תראה כל מכשיר מצויין שיוצא והופך להצלחה הוא נמכר במחיר גבוהה לאורך זמן רב, חוץ מזה שיש הסבר לתופעה לפי החנות אפליקציות שלהם,שאין שני לה.

אבל בגדול כן,על כל מכשיר חדש שיוצא מכניסים בהתחלה מחיר מפוצץ, אולי גם כדי לשכנע את הקונים שהוא שווה יותר.

פורסם

בתור בעלים של SGS 2, אייפוד טאצ' מהדור החדש ואייפון 4,

הסאמסונג הוא המלך, לא תתחרט לרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים