עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה רסיבר ורמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה.

כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן.

אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות).

אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd.

בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק.

וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר.

התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר כמה שפחות ישאיר לי כסף לדברים אחרים בחדר אבל אם ממש חייב זה יכול להגיע גם ל-10000 ש"ח.

בנוסף לכך אני רוצה להתייעץ אתכם בנוגע למיקום של כל הדברים האלה כאשר בנתיים התכנון הוא ככה: http://up352.siz.co.il/up2/frlnknjyuj2z.jpg כשאר הסאב יעבור לאחת הפינות עדיין לא יודע.

אשמח להמלצות שלכם לשינויים!

וזהו תודה רבה לכם!!

ד"א אם תרצו אני אעלה תמונות כי זה הולך להיות פרוייקט רציני ביותר...

פורסם

שקלת את הרעיון של לקנות מקרן במקום טלוויזיה, לדעתי זה יוסיף הרבה לחוויה של קולנוע ביתי.

פורסם

לדעתי החלונות קצת ישללו את המקרן כאופצייה, במיוחד אם החלונות בשיפוע ואז צריך וילון לא סטנדרטי.

מה מרחק הצפייה? החדר די גדול ולכן הייתי הולך על 50".

פורסם
  • מחבר

שקלתי מקרן (כי לא תיהיה בעיה עם החלונות עליהם יהיה תריס חשמלי ואם יהיה צורך גם וילון) אבל הוא לבד עולה 6000 שקל הכי פשוט וזה לא משאיר תקציב לרמקולים ורסיבר נורמלים ויש את הנורה שצריך להחליף לו כל שנה שנתיים בעוד 1000 שקל מה שמוריד אותי כמעט לגמרי מהרעיון.

ולגבי המרחק הוא כ-4 מטר ולכן אין טעם ב-50".

אם אפשר סידור הרמקולים יותר חשוב לי כי מחר חוצבים בקירות על מנת להעביר חוטים אז...

ושוב פעם תודה רבה לכם!

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז תוכל להמליץ לי על טלוויזית 50" ורסיבר ורמקולים??

פורסם
  • מחבר

חברה... עזרה בקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים