פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר עוד שאלה שחשוב ליאני לומד חומר במחשבאם אני מצלם את המסך זה נותן אופציה לזום ?למשל המורה שלי מבצע פעולות על המסך אני רוצה איכות טובה כי אני רוצה להבין מה הוא עשה
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים טיפה האייפון 4 לדוג' מצלם ב11000Mbps כמעט ,יוטיוב לעומת זאת ב720P מציג את הוידאו בקצב של בערך 3000Kbps ,כדי באמת להשוות את הכמשירים צריך להוריד את הקבצים המקוריים ,כי יש מכשירים שמצלמים בקצב נמוך יותר (לפעמים היצרניות מגבילות את זה בגלל קצב כתיבה איטי של הSD ..) ככה שקשה להשוות שני מכשירים דרך יוטיוב כשחד מצלם בBitrate של1.3MBps לבין אחד שמצלם פחות מ 0.8Mbps כשבסוף תיראה את שניהם על פחות מ3000Kbps לא סתם כתבתי נראה לי, כי אני לא יודע בוודאות.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים עוד שאלה שחשוב ליאני לומד חומר במחשבאם אני מצלם את המסך זה נותן אופציה לזום ?למשל המורה שלי מבצע פעולות על המסך אני רוצה איכות טובה כי אני רוצה להבין מה הוא עשהעד כמה שאני יודע זה לא אפשרי ..
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר מה לא אפשרי?אפילו בפלפון המיושן שלי אני יכול לעשות זום רק שבכל זאת לא מבינים כלום
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים בGalaxy S זה לא אפשרי ממה שידוע לי , יש מכשירים כמו הGalxay S II והSensetion שזה כן אפשרי לפי מה שקראתי ..
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר אז אם אני יושב 30 ס"מ מהמסך אפשר להבין?אני יודע שזה יותר מורכב שמצלמים מסך
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים 30 ס"מ מהמסך ? באיזה גודל המסך .. ? אני יודע שיש מצלמות שעושות CROP ל720p ולא באמת משתמשות בכול החיישן בשביל הוידאו ככה שבפועל שטח התמונה מאוד משתנה בין צילום תמונות לבין וידאו ..
פורסם 2011 ביולי 1814 שנים מחבר גם חלק נרחב מהמסך טוב לי העיקר שניתן להבין מה כתובבפלפון הישן שלי אפשר לצלם את המסך אבל לא מבינים כלום אפשר תשובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.