עבור לתוכן

המלצה על סלולרי בעל יכולת צילום וידאו טובה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון

אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים

יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן

תקציב עד 1200

פורסם

שלום

אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון

אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים

יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן

תקציב עד 1200

שמעתי שיש סלולרי שיודע להכין קפה שחור טוב.

אם לא הבנת. אתה מצפה ליותר מדי מסלולרי, עבור 1200 ש"ח נסה לקנות מצלמה וגם אז סרט הווידאו שהיא תצלם תהיה באיכות חלשה.

פורסם
  • מחבר

אז עד 1600

יש משהו מומלץ?

בשביל סלולרי שיודע להכין קפה הייתי שם 2000

פורסם

שמעתי שיש סלולרי שיודע להכין קפה שחור טוב.

אם לא הבנת. אתה מצפה ליותר מדי מסלולרי, עבור 1200 ש"ח נסה לקנות מצלמה וגם אז סרט הווידאו שהיא תצלם תהיה באיכות חלשה.

יש לך היום מצלמה ב-1300 שמצלמת 1080P, אבל לא משנה בכל מקרה, כי כוונתו של פותח הדיון הוא פלאפון.

פורסם

מצטרף לקודמי, אם אתה צריך מצלמה תקנה מצלמה, אם בא לך על טלפון חדש שעל הדרך יצלם טוב אתה צריך להתפשר (N8) בשביל מצלמה טוב או (בחר מכשיר אנדרואיד בתקציב) בשביל כל השאר טוב.

פורסם
  • מחבר

אם אני הולך על samsung galaxy s

האם זה יתן לי איכות טובה?

פורסם
  • מחבר

נראה לי מצוין האיכות

פורסם

אם זה מספק אותך, אז תביא גלקסי זה האיכות.

פורסם

בסך הכול הGalaxy S הוא כנראה המכשיר הכי טוב שתמצא בתקציב ... ,מצד שני הN8 הוא חר* של סמארטפון (ביחס למה שיצא ב2011-2010 ובייחס למחיר שהוא נמכר עד לפני כמה חודשים ) וגם וידאו זה לא הצד החזק שלו כרגע, הוא עדיין מצלם רק ב25FPS לעומת 30 פריימים לשנייה כמו בGalaxy S/iPhone 4 , וContinius AutoFocus יגיע רק בעידכון הסימביאן Anna עד כמה שזכור לי ..

בסך הכול אם אתה מוכן קצת להתפשר בדרישות שלך מהצלמה (במיוחד בנוגע לפרטים/צילום וידאו בתנאי תאורה חשוכים) קח את הGalaxy S ,תתקין לו את הRom כמו cyanogenmod 7 / או MIUI שגם נראה מעניין מבחינת פיצ'רים ויש לך את אחד המכשירים הכי טובים שתמצא בפחות מ1800 שקל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש מכשיר שמצלם ב 1080p ?

או שזה רק galaxy s2 במחיר שלא מתאים לי

ועוד דבר את הצילום ביוטוב אני קובע ל 720p ככה זה באמת האיכות?

פורסם

אפילו קצת יותר טוב, נראה לי היוטיוב מסרס את האיכות טיפה, זאת האיכות אחרי שהעלו ליוטיוב.

פורסם

טיפה :screwy::kopfpatsch::bash:

האייפון 4 לדוג' מצלם ב11000Mbps כמעט ,יוטיוב לעומת זאת ב720P מציג את הוידאו בקצב של בערך 3000Kbps ,כדי באמת להשוות את הכמשירים צריך להוריד את הקבצים המקוריים ,כי יש מכשירים שמצלמים בקצב נמוך יותר (לפעמים היצרניות מגבילות את זה בגלל קצב כתיבה איטי של הSD ..) ככה שקשה להשוות שני מכשירים דרך יוטיוב כשחד מצלם בBitrate של1.3MBps לבין אחד שמצלם פחות מ 0.8Mbps כשבסוף תיראה את שניהם על פחות מ3000Kbps

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים