עבור לתוכן

התעניינות על טכנולוגיית ה GPS הסלולרי

Featured Replies

פורסם

טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא:

http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830

למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה?

למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט?

יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.

פורסם
  • מחבר

לא פספסתי אל דאגה, פשוט גם אני רוצה לדעת אם זה קשור ללינק שהבאתי עם אותו עיקרון של מחשבי כף יד.

בנוסף לזה מדברים על מכשירים עם קליטה טובה ואות טוב, מה הכוונה?

סוגי אנטנות לווין שמחוברות למכשירים באיכות גבוהה יותר?

סוג טכנולוגיה שונה?

לקבל קצת מידע מעבר למה שרשום בכתבה.

פורסם

פשוט אנטנה טובה יותר, מדוייקת יותר :nixweiss:.

אני מניח שמה שאתה מדבר עליו ב-PDA זה A-GPS: טכנולוגייה לקבלת פיקס GPS מהיר יותר או לניווט ע"י (בדרך כלל) אנטנות סלולריות. יש מסביבינו כל הזמן כמה, חישוב השטח המשותף לכולן מניב תוצאה די קרובה למציאות.

פורסם
  • מחבר

כן, על ה A-GPS רשום בכתבה, אני מניח שלמכשירים הסלולרים יש את התכונה הזאת, למרות כמו שאמרת על הPDA, לא בטוח שבכולם קיים.

אבל נחמד להבין איך המערכת פועלת.

העניין זה עכשיו איך הדיווחי תנועה פועלים? זה גם דרך לווין?

פורסם

או באמצעות האינטרנט או באמצעות תדר מסויים בו חברות שאחראיות לעדכונים אמורות "לדחוף" עדכונים.

שירות הדחיפה עדיין לא פעיל בארץ, כל הwaze , google navigation ,telmap משתמשים באינטרנט הסלולרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי בעצם זה מידע אינטרנטי מחברות תנועה או משהו,מפות מהרשת, ורק הניווט הוא בלווין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים