עבור לתוכן

נכנעתי, גם אני רוצה סמארטפון - את הכי חדיש\חזק בשוק.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אפשר בבקשה לקבל המלצה לסמארטפון המוביל כיום בשוק? (SGS2?)

אני רוכש אותו בארה"ב. אין לי בעיה לחכות חודש+ אם אמור לצאת מכשיר טוב יותר.

כל ה3D האלה מגניבים אבל ממה שהספקתי לקרוא יש למכשיר בעיות שונות ומציקות, תמונות באיכות ירודה וכו'.

אין לי בעיה גם עם איזשהו Dell Streak 5 Inch.

מעדיף מסך כמה שיותר גדול, מצלמה איכותית, ישמש אותי להאזנה למוזיקה במקום האייפוד שלי וזמן סוללה ארוך( ::) ).

כמובן שאנדרואיד(או שהWP7 שווה משהו? למרות שלא נראה לי שיש ממשק בעברית כרגע).

תודה רבה!

פורסם

זמן סוללה ארוך זה קצת בעייתי

ו5" זה לא בדיוק פלאפון

בכל מקרה 2 האפשרויות שלך זה הSGS2, או הHTC סנסיישן

פורסם
  • מחבר

לא משנה לי איך תקרא למכשיר, פלאפון או מיני טאבלט.

המכשיר ישמש גם לצפיה בסרטים בטיסות ונסיעות.

בכל אופן, אלו 2 המכשירים היחידים שנחשבים בטופ שבטופ?

אין איזה דובדבן פורץ דרך שיוצא לשוק בחודש-חודשיים הקרובים?

אה, כמובן שיתמוך ברשתות בארץ.

(אגב, לדעתכם עדיף לרכוש את הSGS2 בארה"ב או לחכות שיגיע לארץ ולרכוש בחנות או דרך המפעילה הסלולרית?

בכל אופן אני לא משלם על משלוח לארץ ומביאים לי את המכשיר ומחירו כרגע כ2200 ש"ח).

פורסם

על מסך 4-4.3 ואפילו 5 אינצ' לא באמת תוכל לראות סרטים - בשביל זה תצטרך 7-10 אינצ' ככה שאם זו המטרה שלך תפריד בין השניים. הכי טוב? SGS2 והסנסיישן. אם אתה רוצה ממשק עברי אז רק ה-SGS2.

אני מניח שעוד לא יצא לך להחזיק ולבר בטלפון עם מסך 4-4.3 אינצ', זה חתיכת בלוק. לפני שאתה אומר שלא אכפת לך טלפון עם מסך 5" תראה במציאות אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל אין צורך ביהירות. אני לא אדם קדמון והחזקתי ודיברתי עם SGS וגם אייפון ואם ביקשתי 4-5 אינצ' כנראה שזה מה שאני רוצה.

בשביל זה המציאו אוזניה\דיבורית.

פורסם

אם זה נוח לך, מי אני שאומר לו. בכל מקרה, הכי גדול שאפשר לקבל היום זה 4.3 אינצ', יותר מזה תצטרך לחכות (ואני מניח שגם לשלם לא מעט).

פורסם

SGS2 כרגע הכי משתלם בשוק, מבחינת המכשיר והביועים שלו מטורפים...

אני לא יודע איך הHTC SENSATION מבחינת מכשיר וbootloader, אם ניתן להתקין עליו רומים בקלות כמו בגלקסי..

עוד כמה ימים תיהיה השקה כללית של הSGS2 בכל חברות הסלולר.

תצפה למחיר מטורף...

לך תעשה ניתוק זיקה, תביא את המכשיר מחו"ל ותקבל עליו החזרים כאילו רכשת את המכשיר בארץ... רק תוודא שהחומרה שלו זהה לחומרה שמוכרים פה בארץ, כלומר SGS2 עם 32GB זיכרון פנימי לא יתנו לך עליו החזרים, כי בארץ מוכרים רק 16GB...

יצא לי גם לבדוק את הסנסיישן, המסך שלו מאכזב לעומת הגלקסי. (super amoled plus)

יצא לי גם לבדוק את ה סוני אריקסון פליי (עם השלט של הPSP) שהוא מכשיר מגניב רצח למי שאוהב לשחק הרבה משחקים עם המכשיר שלו.. מאוד נוח.

יש היום המון המון מכשירים, אני אישית לא מת על סמסונג, אני חושב שהTW שלהם הוא נוראי, הם מגבילים את המכשירים, אבל בגלל שאפשר לשנות ולעדכן שם גרסאות ורומים בקלות אני נשאר עם סמסונג.

פורסם

קנה SGS2 בארץ ומהר.

יעלה לך כ 3000

פלאפון מביאים 120 שח החזר

על פלאפון מעל 3000 שח שלא משווק ברשת.

פורסם

אולי אתה מחפש טאבלט בעצם?

רק אציין בקשר לסנסיישן, ממש עברית רשמי (אבל חלקי) יש בעדכון הקרוב, ואת הבוטלואדר יפתחו חודש הבא.

ההרגשה שלו יותר כיפית, אבל המסך באמת מאכזב יחסית לS2

פורסם
  • מחבר

ממש דבילי שיתנו החזר רק על ה16GB ולא על ה32GB.

רגע, זה לא כמו אייפון, זה עם כרטיס MicroSD - לא? אז מה הקטע של הבחירת זכרונות? זה כביכול מגיע כבר עם כרטיס מיקרו?

אז אני ירכוש את ה16GB ועוד כרטיס 32GB בנפרד.

לאמא שלי יש אייפד. זה מגניב אבל גדול מידי לטעמי.

אני רוצה משהו שיכנס לכיס (:

איזה בעיות\מחלות ידועות יש לSGS2?

איך הGPS שלו? איכות המצלמה?

עם איזה אנדרואיד הוא מגיע מהקופסא?

קנה SGS2 בארץ ומהר.

יעלה לך כ 3000

פלאפון מביאים 120 שח החזר

על פלאפון מעל 3000 שח שלא משווק ברשת.

למה? בארה"ב הוא עולה 2200 ש"ח.

אגב

לא מצאתי שום חבילה מעניינת בחברת סלולר בארץ.

שמעתי על ה1200-1200 אבל לא מצאתי את זה באינטרנט.

כדאי לעשות עם המכשיר חבילת גלישה או להתחבר בWIFI? איך אונסים אותנו במדינה הזאת.

פורסם

זה לא דבילי שיתנו החזר רק על 16 ולא על 32, כי 32 לא מושק בארץ.

הכוונה היא לא לכרטיס זכרון חיצוני אלא לכרטיס זיכרון מובנה, כמו באייפון רק שפה יש לך אפשרות להוסיף עוד זיכרון.

אני הייתי מחכה עם הSGS2, עד שיצא רום נורמלי.

בעיית התוכנה היחידה שיש זה שאתה קונה אותו עם הרום של סמסונג והוא מגביל אותו.

עוד בעיה היא עם הסוללה, שהיא נגמרת מהר, אבל עצם העובדה שיש סוללה שניתן להחליף אותה זה גם איזשהו יתרון.

GPS מעולה, אולי את מתכוון לתוכנה ולא למקלט..? אם כן אז לא בעיה להוריד תוכנה. והמקלט עובד מצויין, לא נתקלתי בבעיות עם מקלט GPS.

איכות מצלמה מעולה, 8 מגה פיקסל עם פלאש, ואיכות צילום של 1080p. כבר יצא לי לראות סרטון ותמונה באיכות הכי גבוהה שיש וזה פשוט מדהים, אני מדבר על זיפים של בן אדם ורואים אותם בצורה הכי חדה שיש, זה פשוט פסיכי לגמרי.

סרטון גם באיכות של 1080p מפחיד.

הוא מגיע עם אנדרויד 2.3 מהקופסא אבל לא רלוונטי כי זה סה"כ תוכנה שניתן לעדכן.. ובקרוב גם יצא ice cream sandwich (גרסה 3 לסלורר ).

כדאי לעשות חבילת גלישה, WIFI לא תמיד זמין ולא תמיד איכותי, לפחות יש לך חיבור כמעט בכל מקום, וגם לא יתנו לך לעשות חבילה שהיא פחות מ1GB....

עצה שלי תורידו בחבילה של הדקות ותעלו את חבילת האינטרנט, הרי גם ככה היום גם שיחות וגם הודעות אנחנו עושים דרך האינטרנט כמו whatsapp, כמו viber/skype/tango.

google talk וכד'..

פורסם

* נשאלה השאלה על ה-GPS בגלל שהוא היה קצת בעייתי בSGS המקורי.

* קסטה היא לא גרסה 3 לסלולר (מה זה אומר בכלל?). היא תהיה גרסה 4 ותתאים הן לטלפונים סלולריים והן לטאבלטים.

* יש מספיק תמונות (וסרטונים) לדוגמא שצולמו עם ה-SGS2 באינטרנט.

*shubi_moto, יש זיכרון פנימי מובנה ויש כרטיס הרחבה לזיכרון SD. באייפון אין חריץ הרחבה, רק זיכרון פנימי. בגלאקסי יש זיכרון פנימי (בנפחים שונים) ובנוסף כרטיס הרחבה.

* "זה לא דבילי שיתנו החזר רק על 16 ולא על 32, כי 32 לא מושק בארץ." ע"פ החוק, הם צריכים לתת זיכויים על כל מכשיר שהוא, בלי שום קשר להאם הוא נמכר אצלם או לא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

אין עדיין שדרוג לרום? אמור לצאת מתישהו בקרוב?

ומה זאת אומרת החזר על כל מכשיר?

אתה בטוח במה שאתה אומר? קשה לי להאמין. ???

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה מזמן.

לא ראיתי איפה רשום שאפשר לקבל החזר על כל מכשיר גם אם המפעילה הסלולרית לא מוכרת אותו.

ויש שם הרבה בלגן בדיון.

לא הבנתי אם אתה מקבל החזר מלא ע"פ מחיר המכשיר בחברה הסלולרית למרות שאתה רכשת אותו בפחות או שאתה מקבל החזר על המחיר הנקוב בקבלה של המכשיר שקנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים