פורסם 2011 ביולי 1414 שנים היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; } catch (IOException e){} בתור ה serverIp ניסיתי את localhost וגם את 10.0.2.2 או את 127.0.0.1 כשניסיתי לפתוח סוקט בלי כתובת מראש ע"י () socket = new Socket קיבלתי כתובת לא הגיונית של 0.0.0.0/1 (בסוף יש 1- ולא 1 ... פשוט זה חירבש לי את הכיוון) אשמח לעזרה כלשהי.. תודה *** עריכה *** הסתדרתי... תודה בכל אופן
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר ניסיתי שוב עם 10.0.2.2 בתור ה serverIP וזה עבד...אין לי מושג איך זה לא עבד בפעם הקודמת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.