פורסם 2011 ביולי 1414 שנים כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם שמיוצר בשנתיים האחרונות ?האם הן תמיד מבוקרות טמפרטורה ושליטה על מהירות הסיבוב ?או בקיצור איך זה עובד .
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים המינימום ע"פ התקן הוא 2 חיבורים, כאשר לפחות אחד מהם חייב להיות חיבור 4 פינים הנשלט ע"י PWM.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים בלוחות הקטנים בדרך כלל יש רק חיבור נוסף אחד (מעבד+עוד אחד)זה שונה מלוח ללוח.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים במאווררים של AC יש פתרון שמאפשר לכל המאוורים במארז להשתמש רק בחיבור אחד ויחד שתמיד קיים בכל הלוחות - זה של הקירור של המעבד.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אני מצטרף לשאלהאם יש לי מארז עם 2 מאווררים ולוח אם אם חיבור אחד למאוורר של המארז, האם אני צריך איזה שהוא מפצל כדי לחבר אותם?והאם המהירות שלהם עדיין נשלטת על ידי לוח האם?
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אני מצטרף לשאלהאם יש לי מארז עם 2 מאווררים ולוח אם אם חיבור אחד למאוורר של המארז, האם אני צריך איזה שהוא מפצל כדי לחבר אותם?והאם המהירות שלהם עדיין נשלטת על ידי לוח האם?תן דגם מדוייק של הלוח.ד"א, צריך גם שלמאוורר תהיה תכונת PWM ע"מ שהמהירות שלו תהיה דינמית וניתנת לבקרה באמצעות חיבור ל-4 פינים.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אצלי בלוח (Gigabyte p945 s3) יש רק חיבור אחד 3 פינים למאוורר של המארז (ועוד אחד למעבד מן הסתם)מישהו ראה פעם מפצל כדי לחבר שני מאווררים לשם? האם זה מסתדר בכלל מבחינת ההספק שכל מאוורר צריך?
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים ראיתי מאוורר 120 מ"מ שהיה מחובר במקביל למאורר של המעבד בחיבור PWM.היה נראה שהם מסתדרים...
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר אם ללוח האם יש רק שתי כניסות למאוורר ?האם שתי הכניסות שעל לוח האם הן PWM ונניח שאחת מודדת את חום המעבד . מה מודדת הכניסה השניה .אם יש לי 2 מאווררים בכניסה ומאוור אחד ביציאה ועוד 1 מאוור למעבד . איך אמור להיראות הלוח הכי מתאים ואיך מחברים את כל המאוררים ?והאם צריכים שכולם יהיו מבוקרים טמפרטורה או שהם מסתובבים במהירות קבועה בלי קשר למאמץ ולחום שיש בתוך המארז או ביקצור איך עושים את זה נכון כולל מה צריך לשים לב שיהיה במפרט של לוח האם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.