עבור לתוכן

כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם ?

Featured Replies

פורסם

כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם שמיוצר בשנתיים האחרונות ?

האם הן תמיד מבוקרות טמפרטורה ושליטה על מהירות הסיבוב ?

או בקיצור איך זה עובד .

פורסם

המינימום ע"פ התקן הוא 2 חיבורים, כאשר לפחות אחד מהם חייב להיות חיבור 4 פינים הנשלט ע"י PWM.

פורסם

בלוחות יקרים יש יותר חיבורים

פורסם

בלוחות הקטנים בדרך כלל יש רק חיבור נוסף אחד (מעבד+עוד אחד)

זה שונה מלוח ללוח.

פורסם

במאווררים של AC יש פתרון שמאפשר לכל המאוורים במארז להשתמש רק בחיבור אחד ויחד שתמיד קיים בכל הלוחות - זה של הקירור של המעבד.

פורסם

אני מצטרף לשאלה

אם יש לי מארז עם 2 מאווררים ולוח אם אם חיבור אחד למאוורר של המארז, האם אני צריך איזה שהוא מפצל כדי לחבר אותם?

והאם המהירות שלהם עדיין נשלטת על ידי לוח האם?

פורסם

אני מצטרף לשאלה

אם יש לי מארז עם 2 מאווררים ולוח אם אם חיבור אחד למאוורר של המארז, האם אני צריך איזה שהוא מפצל כדי לחבר אותם?

והאם המהירות שלהם עדיין נשלטת על ידי לוח האם?

תן דגם מדוייק של הלוח.

ד"א, צריך גם שלמאוורר תהיה תכונת PWM ע"מ שהמהירות שלו תהיה דינמית וניתנת לבקרה באמצעות חיבור ל-4 פינים.

פורסם

אצלי בלוח (Gigabyte p945 s3) יש רק חיבור אחד 3 פינים למאוורר של המארז (ועוד אחד למעבד מן הסתם)

מישהו ראה פעם מפצל כדי לחבר שני מאווררים לשם? האם זה מסתדר בכלל מבחינת ההספק שכל מאוורר צריך?

פורסם

ראיתי מאוורר 120 מ"מ שהיה מחובר במקביל למאורר של המעבד בחיבור PWM.

היה נראה שהם מסתדרים...

פורסם
  • מחבר

אם ללוח האם יש רק שתי כניסות למאוורר ?

האם שתי הכניסות שעל לוח האם הן PWM ונניח שאחת מודדת את חום המעבד . מה מודדת הכניסה השניה .

אם יש לי 2 מאווררים בכניסה ומאוור אחד ביציאה ועוד 1 מאוור למעבד . איך אמור להיראות הלוח הכי מתאים ואיך מחברים את כל המאוררים ?

והאם צריכים שכולם יהיו מבוקרים טמפרטורה או שהם מסתובבים במהירות קבועה בלי קשר למאמץ ולחום שיש בתוך המארז

או ביקצור איך עושים את זה נכון כולל מה צריך לשים לב שיהיה במפרט של לוח האם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים