עבור לתוכן

2 בעיות ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם.

1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 )

יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר 2.

אז איך אני פותר את הבעייה הזאת שאני צריך כל פעם לנתק מהחשמל ולהחזיר (זה נורא מעצבן)?

2. הקמת קבוצה ביתית:

שתי המחשבים המוזכרים פה הם המחשבים הנ"ל. בשתי המחשבים פועל windows 7 ultimate.

המטרה שלי היא לשתף קבצים כגון: סרטים תמונות וכו', כדי שאני יוכל לראות את הקבצים שבמחשב מספר 1 במחשב מספר 2 ולהפך. הקמתי רשת ביתית במחשב מספר 1, ואני לא מצליח לראות את הקבצים אחד של השני בשתי המחשבים, ניסיתי לצרף את מחשב מספר 2 לקבוצה הביתית דרך מחשב מספר 2 לחצתי על הצטרף לקבוצה ביתית אך ללא הצלחה כי הוא מבקש סיסמה, אבל לא זכור לי ששמתי סיסמה ברשת, אז נכנסתי למחשב מספר 1 וכתוב שהוא (מחשב מספר 1) ברשת ביתית אז נכנסתי ללוח הבקרה>רשת ואינטרנט>קבוצה ביתית>הצג או הדפס את סיסמת הקבוצה הביתית, אבל כשאני לוחץ לא מופיע כלום, לא נפתח חלון ואין שום סיסמה.

תמונה שאני לא מצליח להיכנס לתיקיות של המחשב השני :

131059605086.png

אז איך אני מוצא את הסיסמה של הרשת?

תודה מראש!!! :)

פורסם

בזמן שהרשת שלך לא ניתנת לגילוי, רשתות אחרות גלויות? זה קורה רק עם הכרטיס הספציפי או גם עם התקן אחר?

בקשר לבעייתך השניה, (במערכת הפעלה בגירסה עברית) על מנת לגלות את הסיסמה, הקלק על סימן הרשת שלך (ליד השעון) והקלק על "פתח את מרכז הרשת והשיתוף". לאחר מכן הקלק על "מצורף", והקלק "הצג או הדפס את הסיסמה לרשת הביתית".

פורסם
  • מחבר

בזמן שהרשת שלך לא ניתנת לגילוי, רשתות אחרות גלויות? זה קורה רק עם הכרטיס הספציפי או גם עם התקן אחר?

בקשר לבעייתך השניה, (במערכת הפעלה בגירסה עברית) על מנת לגלות את הסיסמה, הקלק על סימן הרשת שלך (ליד השעון) והקלק על "פתח את מרכז הרשת והשיתוף". לאחר מכן הקלק על "מצורף", והקלק "הצג או הדפס את הסיסמה לרשת הביתית".

לא הבנתי את השאלה שלך... זה לא כרטיס. זה מתאם USB WIFI .

כנראה שלא קראת עד הסוף, אם היית קורא עד הסוף היית רואה שעשיתי את הפעולה הזאת אבל לא עולה לי כלום ואני לא רואה שום סיסמה.

פורסם

מצטער, לא שמתי לב.

אתה טוען שהאינטרנט האלחוטי שלך מתנתק כמה פעמים ביום, אתה רואה את הרשת שלך אחרי ניתוק? ואם לא, אתה רואה רשתות אחרות?

כמו כן, תנסה בתפריטי הדרייבר בלשונית צריכת חשמל תוריד את ה V מ"אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל".

פורסם

תנסה להשתמש בסיסמה של היוזר בכניסה לווינדווס.

כשאין אינטרנט - מה בדיוק קורה?

פורסם
  • מחבר

מצטער, לא שמתי לב.

אתה טוען שהאינטרנט האלחוטי שלך מתנתק כמה פעמים ביום, אתה רואה את הרשת שלך אחרי ניתוק? ואם לא, אתה רואה רשתות אחרות?

כמו כן, תנסה בתפריטי הדרייבר בלשונית צריכת חשמל תוריד את ה V מ"אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל".

כן, אני רואה את הרשת לאחר הניתוק ואני רואה גם רשתות אחרות. וגם אני רואה שיש אור ירוק שעדיין מהבהב בUSB. הורדדתי את הסימון בצריכת חשמל... אני יעדכן בהמשך אם זה יסתדר, למרות שנראה לי שזה לא קשור כי אני רואה רשתות אחרות ואני רואה שהUSB עדיין מהבהב.

תנסה להשתמש בסיסמה של היוזר בכניסה לווינדווס.

כשאין אינטרנט - מה בדיוק קורה?

אין לי ססימה ליוזר

כשאין אינטרנט אני רואה רשתות אחרות וגם את הרשת שלי וכתוב שהוא מחובר לראוטר שלי אבל בתכלס אני לא יכול לגלוש באינטרנט.

פורסם

ומה קורה כשאתה בודק את סטאטוס החיבור לרשת? (לחיצה על אייקון הרשת->כפתור ימני על החיבור->מצב)

פורסם
  • מחבר

ומה קורה כשאתה בודק את סטאטוס החיבור לרשת? (לחיצה על אייקון הרשת->כפתור ימני על החיבור->מצב)

כשיש את הבעייה? אם כן לא ניסיתי כי עכשיו זה מחובר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים