עבור לתוכן

מעבדי אינטל: מה ההבדל בין TRAY ל- BOX (למעט המחיר) ?

Featured Replies

פורסם

אם יש באתר כתבה בנושא זה או בסטיקי אשמח אם תפנו אותי אליו, כי אני פשוט לא מצאתי.

תודה

פורסם

אתה מדבר על מעבדים? אם כן אז אני יכול לאמר לך ש TRAY מגיע מעבד ערום ללא קופסה וללא מאוורר ו BOX מגיע בקופסה עם מאוורר ולגבי אינטל אני יכול לאמר לך ש TRAY אתה יכול לטפל באחריות רק מול חנות או יבואן ו BOX אתה יכול לקבל אחריות גם ישירות מאינטל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני מבין שאין בכלל מה להתעסק עם מעבדי TRAY, מה גם שהפרש המחיר לרוב מזערי...

פורסם

דווקא אם יש אפשרות עדיף להתעסק בTRAY,

כי בהפשר הזה אפשר לקנות קירור שיותר טוב מהקירור שמסופק בBOX

פורסם

מידע רשמי מאינטל בנושא.

בשורה התחתונה, אינטל לא נותנים אחריות ישירה למעבדי ה-OEM/Tray ונותן האחריות הבלעדי במקרה הזה הוא המפיץ שמכר לך אותו.

Intel does not provide direct warranty support for wholesale processors. If your processor was sold through an OEM or reseller, you must contact your OEM or reseller for warranty support.
פורסם
  • מחבר

כן, אני רואה..

מה שכן, כתוב שBOX מקנה לך 3YW אבל אין התייחסות במאמר לתקופת האחריות של מעבד TRAY שנקנה ממשווק.

האם זה לפי שיקול דעת המשווק?

ובתור צרכן שרוכש מעבד TRAY - מהי תקופת האחריות שעלי לדרוש?

פורסם

אתה לא הראשון ששואל את עצמו את השאלה הזאת, תבצע חיפוש קל ותמצא דיונים שלמים שהיו על הנושא.

פורסם

הדבר שהכי מעניין אותי, מי מכם באמת הצליח להרוג מתי שהוא מעבד של אינטל?

כי אני החלפתי רק פעם אחת מעבד, וגם זה היה AMD.

פורסם

לא מת לי מעבד מאז הפנטיום הראשון.

פורסם

הדבר שהכי מעניין אותי, מי מכם באמת הצליח להרוג מתי שהוא מעבד של אינטל?

כי אני החלפתי רק פעם אחת מעבד, וגם זה היה AMD.

מת לי מעבד 775 פעם, אבל זה היה מנפילה של מטר וחצי :lol:

הכי מוזר שלא היו עליו שום סימני נזק - הוא פשוט מת :-\

פורסם

מעבדים מתים תוך כדי שימוש, או נכון יותר נהיים איטיים יותר ויותר (עייפות חומר) ומפסיקים לעבוד בסופו של דבר (זה לא מתבטא בעיבוד נתונים אלא במהירות המיתוג של הטרנזיסטורים).

זו תכונה של כל מוליכים למחצה בעצם.

בפועל התהליך מספיק איטי שלא נדאג בגללו (במעבדים), אבל אפשר להאיץ אותו בעזרת OC (חום בעצם)...

הזכרונות והלוח אם לעומת זאת מתים הרבה יותר מהר באופן טבעי, כנראה מדובר בבקרת איכות.

כך או כך, בשימוש רגיל, אין צורך לדאוג בגלל זה (חלקים אחרים ימותו הרבה לפניו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים