עבור לתוכן

צריך המלצה: מצלמת רשת 120 - 180 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש.

חיבור: USB

תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT

תמיכה ב-SKYPE

צבע: שחור (אפשר כסוף)

זום: אפשר בלי

מיקוד: לא יודע. מה יש ומה כדאי?

תקציב: 180-120 ש"ח. אני לא אהסס אפילו לרדת אם קיים דגם מוצלח וזול.

נעבור לשמע:

למי שדיברתי איתו יש לפטופ HP זול. איכות התמונה הפתיעה אותי אבל לא כמו איכות השמע. הבנאדם פשוט ישב מול המחשב ודיבר איתי רגיל. ללא אוזניה וללא שום מיקרופון. היו עוד אנשים שהסתובבו בחדר ודיברו איתי תוך כדי ואני שמעתי הכל רגיל! יותר טוב מטלפון! והם שמעו אותי מצויין גם כן!

אם יש מלצמות USB שמסוגלות לקלוט את הדיבור שלי כמו שצריך אז אני בהחלט רוצה לנסות ללכת בכיוון הזה במקום להיות עם איזו דיבורית שתקועה לי באוזן.

אני די רוצה שפשוט תמליצו לי על דגם מוצלח ונפוץ, כזה שאני אוכל למצוא מחר באחת החנויות. אם אתם מרגישים שהדרישות שלי הן קצת יותר ייחודיות, אנא תפנו אותי לחנות אמינה ברשת ששם אני אוכל לרכוש את הדגם.

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה.

יש לי מסך DELL U2711 שהוא קצת עבה. היא יכולה להתחבר אליו? המצלמה הזאת יכולה לעמוד על השולחן? יש לה מיקוד ידני / אוטומטי? גם וגם? לא ברור לי. מישהו יכול להגיב לגבי קליטת השמע במצבים בהם אני נמצא קצת רחוק מהמצלמה?

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים