עבור לתוכן

nokia n8 vs sony ericsson arc lt15a vs iphone

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן תראה המצלמה שלו היא באמת נראית טובה, אבל שוב חוץ מהמצלמה אין לו משהו אחר להציע.

וסחיבת מצלמה בערך זה כמו לסחוב את המכשיר.

ולקנות מכשיר בהשקעה כספית רק בשביל המצלמה...פשוט משקיעים במצלמה נראה לי...

וכן בהתחלה כן התלהבתי ממנו והזמנתי אותו,אבל הוא לא הצלחה ואפילו יותר גרוע לפי הביקורות...

וכן התלהבתי ממנו, אבל פשוט לא היה יותר מדי ממה.

המכירה שלו כשלה,וכלקח המכשיר הבא ימכר במערכת הפעלה שונה.

לא יודע עד כמה הצלחה זה יהיה...

פורסם
  • מחבר

לגבי האייפון אפשר חוות דעת של איזה נפח הייתם ממליצים?

פורסם

כיוון שאין אפשרות להרחיב את הזיכרון באייפונים (SD אחם אפל אחם), אני אמליץ לך לקחת את הנפח הגדול ביותר האפשרי, בתלות בתקציב ובשיקולים כלכליים. עדיף שיהיה יותר מדי מאשר קצת מדי. אתה גם לא יודע אם תחליט פתאום שאתה רוצה לראות סרט בטיסה ע"ג האיפון ואז, אופס, אין מספיק מקום..

פורסם
  • מחבר

תראה,זה ברור שכמה שיש לך יותר מקום ככה אתה יכול להכניס יותר דברים, אבל אתה צריך לחשב שיקולים כלכליים ולא לקחת את ההכי הרבה שיש בכול מחיר שקיים,גם שלא צריך רק כדי שיהיה ליתר ביטחון,זה לא בחינם בסופו של דבר,ולא תמיד משתלם,וגם לא תמיד יש צורך.

העניין פה לראות מה נמכר יותר,על מה אנשים מעדיפים יותר ללכת, מה משתלם יותר, הערכה כמה תכנים אפשר להכניס, ואם באמת יש צורך סתם לבזבז כסף לא יותר על זה...

אחד השיקולים שהלהיב אותי בנוקיה זה שיש חריץ הרחבה ותמיד אםשר להכניס עוד, אבל היום יש לי נוקיה ומתוך ה4GB שקיבלתי, השתמשתי רק באיזה חצי מזה.

למרות שאני מניח שבאייפון יש הרבה מה להכניס,אני מניח שלא כדאי להחליף חזרה למכשיר השני רק בגלל חריץ הרחבה אפשרי ומצלמה שגם ככה לא תיהיה בשימוש...

פורסם

בתלות בתקציב ובשיקולים כלכליים.

::)

תראה, בכל מכשיר (כמעט, למעט האייפונים והנקסוס S למרבה האירוניה) יש כרטיס הרחבה.

אתה לא צריך להסתכל על מה אנשים אחרים קונים, רק על עצמך.

אל תשווה מה שיש לך (לא סמארטפון) לסמארטפון. גם לי פעם היו טלפונים ישנים וטיפשים. היום יש לי במארטפון. מילאתי לו את כל הזיכרון הפנימי. אין יותר מקום (ואני מתעצל לקנות כרטיס זיכרון P:). העברתי עליו את כל ספריית המוזיקה (כמה ג'יגות טובות מאוד) ונגמר המקום. קח בחשבון גם אפליקציות ודברים אחרים. במקרה של האייפון זה בעייתי, אי אפשר להרחיב. מה שקנית זה מה יש. ולכן כדאי שתשקול את הנושא בכובד ראש.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לזה שאין לו אפשרות להרחבת זיכרון משום מה...

ואם כבר באמת אני מסתכל על מה שאני צריך...אין לי כל כך צורך בכמות גדולה של נפח,אני יודע שצריך לשקול את זה כי לא ניתן להרחיב,אבל גם אם הייתי לוקח נפח גדול יותר,עדיין לא היה לי אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון והייתי נתקע, כלומר אין גבול לכמה אפשר להרחיב ושנגמר המקום עם יותר מזה.

הרבה מהמכשירים מגיעים עם פחות זיכרון מזה, אבל אני מניח שלוקחים בחשבון את כמות הזיכרון הממוצעת של משתמש רגיל, וככה משווקים את המכשירים.

אני לא מחזיק מאוד גי'גה של מוזיקה, והאפליקציות של סלולרי לא תופסות זיכרון בכלל(הכוונה לאפליקציה בודדה), ואתה יכול להכניס עולם שלם במכשיר כזה.

הייתי יכול לקחת יותר מזה, מה שגם היה דופק ומאט לי את המכשיר ולהזדקק בסופו של דבר לכרטיס הרחבה.

אבל שמסתכלים על זה, לנוקיה יש אפשרות להרחיב את הזיכרון, והוא לא שווה אפילו התנסות...ככה שלא עשית יותר מדי עם הכרטיס זיכרון וההרחבה שלו.

לי יש היום נוקיה כמו שאמרתי, ועם כל אפשרות הרחבת הזיכרון יש דברים הרבה יותר חשובים וגדולים שמסתכלים עליהם, מאשר כמה מקום אוכל להכניס(לא שלאייפון יש כמות אומללה שמבבישת אותו לעומת אחרים),אלה גם המון גורמים אחרים שמשפיעים על המכשיר.

פורסם

אני רק אומר, כשקונים סמארטפון השימושים משתנים (לעומת הפלאפונים הטיפשים).

דופק ומאט לי את המכשיר

על מה אתה מדבר?

בחשבון את כמות הזיכרון הממוצעת של משתמש רגיל

מי אמר שזה יתאים לך?

אני מודע לזה שאין לו אפשרות להרחבת זיכרון משום מה

משום שזו אפל.

לנוקיה יש אפשרות להרחיב את הזיכרון, והוא לא שווה אפילו התנסות

מה עם כל שאר המכשירים בעולם? בגלל שלנוקיה יש כרטיס הרחבה והוא חרא אין טעם להסתכל על מכשירים אחרים (עם כרטיס הרחבה)? :facepalm:

האפליקציות של סלולרי לא תופסות זיכרון בכלל(הכוונה לאפליקציה בודדה),

טעות בידך!

א. יש אפליקציות שדורשות הרבה מקום.

ב. לא תהיה לך אפליקצייה אחת, אלא עשרות ואף מאות אפליקציות כבדות יותר ופחות.

שוב, אני רק אומר, תתחשב בזה. רוצה אייפון? אין בעיה איתו, תהנה. רק תתחשב בזה.

פורסם

יש לי את ה C7 והוא דומה להפליא ל N8

החומרה כמעט זהה

ואני מבסוט ממנו לגמרי ,

אני חושב שאם אתה רוצה לחסוך , קח את ה C7 ולא תתחרט .

אפשר להשיג אותו ברשתות בחבילה של 160 שח כולל הכל , ככה שלמעוטי תקציב הוא בין המומלצים ביותר .

היה לי נסיון עם אייפון 3G 2G והוא יותר טוב מהם בהרבה , מה 4G לא היה לי נסיון וקרוב לוודאי שה4G טוב בלא מעט מה C7 .

פורסם
  • מחבר

אז על האטה זה מה שאמרו לי בחברה, יש בו יותר מקום ואתה מאחסן יותר.

אני לא מאחסן יותר מדי ולכן לא זקוק לקיבולת גדולה מדי.

ולאפל יש את היתרונות שלה ככה שזה לא רק נפח.

בקשר למכשירים אחרים, כן הסתכלתי עליהם, אבל כרטיס הרחבה זה לא הכל, אני שאלתי פה על עוד דגם חוץ מזה.

בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי,כי לא משנה כמה אפליקציות יהיה לי, אין גבול לכמה מקום אפשר לדרוש,

ואני פה גם יוכל לקחת מכשיר, כמו שאמרתי עם הרבה יותר זיכרון מכל אייפון, וגם מזה אני לא אשבע...

ככה שגם מה שאתה אומר, אין לזה גבולות,הייתי יכול גם לקחת מכשיר עם מצלמה יותר טובה רק ליתר ביטחון אם אי פעם יבוא לי לצלם בתדירות מטורפת ארחי שאף פעם לא עשיתי את זה...תמיד אפשר לדרוש...

הנוקיה מגיע עם אותו זיכרון פנימי,אפשר להגדיל עד 32, אבל בסופו של דבר ויתרת על הרבה דברים אחרים, צריך להתפשר במקומות מסויימים.

בסופו של דבר התקציב הוא בא בחשבון, כי אין סלולרי בחינם בימינוף וחוץ מזה שהיצרנים די לא חשבו לעשות אותם מושלמים מכל הבחינות,רק כדי שלא יהיה עוד תלונו.

פורסם
  • מחבר

ובכלל לגבי נוקיה, כמו שנאמר, כבר השתמשתי, התנסתי,היה את האכזבות והיתרונות של זה, כמו לכל מכשיר, בסופו של דבר יש לכל מכשיר את זה.

הייתי לוקח משהו אחר עם כרטיס הרחבה, והייתי נדפק יותר חזק בתחום אחר.

עכשיו זה גם לא מובן וסותר את מה שאמרת על האייפון מקודם, עכשיו פתאום זה "למה ללכת עליו"

וזה אחרי כל השבחים שנתת לו, חוץ מזה שהוא מכשיר מעולה, מכשירים אחרים עם כרטיסי זיכרון שיש להם יותר בעיות וחסרונות, לא עושים אותם יותר משתלמים.

בעניין המצלמה, מקבלים מצלמה ברמה מאוד טובה, אם אני רוצה להיות צלם מקצוען, נקנה מצלמה מקצועית וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים