פורסם 2011 ביולי 1114 שנים לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים בעיקרון לא אמורה להיות בעיה,אך בשנה הראשונה כול עוד יש אחריות כדאי ומומלץ להשתמש במיכלים המקורייםעקב כך שהאחריות אינה מכסה תקלה שנגרמה עקב דיו לא מקורי.
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר תומר לי, איך משתמשים בערכות המילוי?ראיתי שמקבלים מזרק, לאן בידיוק מזריקים את הצבע?
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים ניסיתי לפני 3 חודשים דיו חלופי ל 6500 - פשוט לא מוצלח ויש הרבה אי תאימויות:1. צבעים מודפסים חלקית.2. צבעים מודפסים לא תואמים צבעים בתמונה.3. הכי חשוב - המדפסת לא מזהה לא על המסך שלה ולא באמצעות התוכנה שלה את מפלס הדיו.החברה שקניתי ממנה - ממש חברה מצויינת והסכימו להחליף לי הדיו מתואם למקורי ועל התוספת קיבלתיהנחה והמשלוח למסירת הדיו המקורי ואיסוף התואם - היה חינם.זה היה לפני 3 חודשים.לא יודע מה התפתח מבחינת תאימות הדיו ל 6500 היום.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר ניסיתי לפני 3 חודשים דיו חלופי ל 6500 - פשוט לא מוצלח ויש הרבה אי תאימויות:1. צבעים מודפסים חלקית.2. צבעים מודפסים לא תואמים צבעים בתמונה.3. הכי חשוב - המדפסת לא מזהה לא על המסך שלה ולא באמצעות התוכנה שלה את מפלס הדיו.החברה שקניתי ממנה - ממש חברה מצויינת והסכימו להחליף לי הדיו מתואם למקורי ועל התוספת קיבלתיהנחה והמשלוח למסירת הדיו המקורי ואיסוף התואם - היה חינם.זה היה לפני 3 חודשים.לא יודע מה התפתח מבחינת תאימות הדיו ל 6500 היום.תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.