עבור לתוכן

פתיחת המכשיר לSIM FREE

Featured Replies

פורסם

לא צריך להרים ידיים ולא נעליים.

תתקשר אליהם מחר בבוקר, ותגיד להם שהמכשיר נרכש אצלם ולפי הבנתך החוק מחייב אותם לפתוח אותו לסים פרי ובמידה ולא יסכימו אתה עשוי לפנות לייעוץ משפטי (חשוב לציין שזו דעתי האישית ואני לא משפטן, וזוהי אינה עצה משפטית אלא דעתי בלבד).

פורסם

שיגיד את הדברים האלה בדיוק כמו שאמרת, הם נרתעים מזה, אבל הבעיה שאם הוא יגיע לנציג טלפוני זה לא יעזור הרבה, צריך להגיע לסניף ולעשות בלגאן

אם אתה מגיע למרכז שירות ועושה בלגאן פתאום דלתות מסויימות נפתחות ואתה יכול לקבל הרבה דברים שבנאדם רגוע לא מקבל...

פורסם

לא צריך שום הליך משפטי.

הם יודעים טוב מאוד מה הם צריכים לעשות.

אני מציע לעשות ככה,

תתקשר למוקד הטלפוני שלהם, תבקש קוד, לכל חברה אמור להיות קוד במערכת ויש להם את דך הפתיחה של המכשיר לסים זר,

למשל

להכניס סים זר \ ללא סים למכשיר

להדליק את המכשיר

ללחוץ *#34893

ואז להכניס קוד

ואז +

וכד'...

סתם נתתי פה הליך מסויים, לכל מכשיר יש הליך שונה לפתיחתו.

במידה והקוד לא עובד, או אין עדין את הקוד במערכת, אתה חייב להכניס את המכשיר למעבדה בשביל שיחליפו לך אותו (הכוונה לבורד) כי כנראה לא ניתן לפתוח את המכשיר הספציפי הזה למכשיר זר.

וזהו.

פלאפון יודעים טוב שהם עוברים על החוק במידה והם מסרבים לפתוח לך את המכשיר.

פורסם

הייתי אצל חברת פלאפון , אחרי שעתיים של ויכוחים איתם נשבר לי והלכתי ...

אפשר לעשות את זה בחנות פרטית אולי ?

אפשרי לעשות את זה דרך חנות, אסףבל זה יעלה לך לדעתי בין.50 ל100 שקל לכל מכשיר (תלוי בדגם) אם תעשה את זה דרך פלאפון זה יהיה חינם..

פורסם

אני פתחתי 2 מכשירים אצל סלקום, תאמין לי שאין להם שום בעייה לעשות את זה והתהליך אורך 5 דקות בדיוק.

גם לי בהתחלה עשו פרצופים, אבל אחרי שהתעקשתי הגיע מנהל מרכז השירות לשולחן של הנציג והורה לו לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים