עבור לתוכן

פתיחת המכשיר לSIM FREE

Featured Replies

פורסם

שלום , קניתי היום SIM מסלקום

ויש לי 3 פלאפונים בבית שרכשתי אותם מחברת פלאפון לפני כשנה ..

אחרי שהעבירו את המספר הקודם לSIM החדש , הכנסתי אותו לפלאפון ומתרר שכל שלושת המכשירים נעולים לרשת פלאפון בלבד :( ...

והיה לי ממש חבל לקנות מכשיר חדש מסלקום , כי זה בשביל אמא שלי ולה מספיק שיהיה רק שיחות ...

עכשיו מה אני יכול לעשות ? ניסיתי לחפש בגוגל איך לפתוח את המכשיר אבל אני לא מצליח .

המכשירים הם סמסונג S8300 וSamsung monte

פורסם

אתה צריך ללכת לחברה הסלולרית [למרות שאני לא בטוח לאיזו..] ולבקש מהם לפתוח לך את המכשירים. יש חוק (החל מה- 1.1.11) שמחייב אותם לעשות כן.

http://www.tgspot.co.il/2011-simfree-israel/

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני כבר לא לקוח של פלאפון , התקשרתי אליהם והם אמרו שאני בכלל לא מופיע אצלהם והם לא יודעים איזה מכשירים אלו :nixweiss:

פורסם

אתה יודע שהם צריכים פיזית להתעסק במכשיר, כן? בכל מקרה אתה צריך ללכת אליהם..

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אני אלך אליהם מקווה שיפתחו לי

פורסם

זה לא קשור אם אתה לקוח שלהם או לא.

אם רכשת מהם את המכשירים, אמור להיות להם קוד במערכת לפי מספר מכשיר.

במידה וצריך להכניס את המכשיר למעבדה לפתוח אותו לסים זר הם מכניסים את המכשיר לפי מספר פיקטיבי שהחברה מוציאה...

פורסם

עושה hijack קטן לדיון..

אם אני רוכש S2 מחול וזה לא פתוח לכל הרשתות, האם זה אפשרי לפתוח/לפרוץ את זה איכשהו שכן יהיה פתוח?

פורסם

א. מסתבר שיש אפליקציה לזה, היא מצריכה רוט, אותו האדם שיצר את האפליקצייה יצר גם שיטה לרוט.

ב. למה שתקנה מכשיר נעול?

פורסם

א. מסתבר שיש אפליקציה לזה, היא מצריכה רוט, אותו האדם שיצר את האפליקצייה יצר גם שיטה לרוט.

ב. למה שתקנה מכשיר נעול?

כי אולי יש לי אפשרות לקנות את זה זול משמעותית ושווה את ההתעסקות הנוספת של הפריצה...

תודה רבה אגב!! :)

פורסם

מכשיר נעול לא שווה לקנות, עדיף כבר להוסיף עוד קצת כסף לקנות סים פרי , כמו עם האייפונים למיניהם שצריך טורבו סים, זה מאט את הביצועים של המכשיר באופן משמעותי, זה לא שווה את זה....

ולגבי חברת פלאפון והמכשירים הנעולים תגיע עם חשבוניות קודמות שלך יעני להוכיח שהיית לקוח ותגיד להם שהיית לקוח שלהם ונתקעת עם מכשירים נעולים אך ורק אליהם ושכרגע אתה כבר לא מנוי שלהם ואתה מעוניין שיפתחו לך אותם

פורסם

או שתהיה פוליטיקאי ותגיד להם שאתה צריך את זה כי אתה נוסע לחו"ל ותחזור אליהם כשתשוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הייתי אצל חברת פלאפון , אחרי שעתיים של ויכוחים איתם נשבר לי והלכתי ...

אפשר לעשות את זה בחנות פרטית אולי ?

פורסם

אני לא חושב..

הנעילה היא של פלאפון ופלאפון הם אלו שיכולים לפתוח אותה. אתה יכול לנסות את מזלך ולחפש באינטרנט את דגם המכשיר בצירוף המילה "Unlock", אולי יהיה לך מזל וזה יהיה אפשרי לפתוח את המכשיר.

לדעתי כדאי לך לחזור לפלאפון ולשאול אותם שוב, מה הם אמרו לך?

פורסם

תפנה למועצה לצרכנות. פלאפון עוברת על החוק שקובע כי על מכשירים שנמכרו אחרי ה-01.01.11 להיות sim free ומכשירים שנמכרו לפני

יפתחו ל-sim free ע"י המפעילה שמכרה אותם.

פורסם

אל תרים ידיים אחי, הם מחוייבים לעשות את זה, תגיד להם שתלך עם זה לכלבוטק חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים