עבור לתוכן

iPhone 5 or Galaxy S2

Featured Replies

פורסם

בקצב הזה מעניין מה יהיה עוד 10 שנים. :P

עזבו 10, מה יהיה עוד 5.

פורסם

תכלס עם ה SGS הראשון שלי אני יכול להכין קפה מרוב זה שהוא מתחמם :)

פורסם

בזמן שאנחנו מדברים מחיר ה-SGS2 עולה בחנויות הפרטיות בצורה מתואמת ומרגיזה. כנראה שהחנויות הפרטיות חושבות לעצמן שזה בסדר לתקוע כל מחיר שהן רוצות כל עוד זה זול יותר מהמפעילה הסלולארית, ועל הדרך לעבור על כמה חוקים במדינת ישראל.

פורסם

האמת שזה שיפור ממה שהיה עד לא מזמן. בעבר הלא רחוק המחירים בחנויות הפרטיות היו גבוהים באופן לא מציאותי, וכשהמכשירים יצאו בחברות הסלולריות, המחיר היה יורד אט אט.

כיום זה כבר לא עובד, אנשים גילו שאפשר להזמין מחו"ל בזול (ולפעמים אפילו ללא מכס) ועדיין יש להם אחריות לעיתים יותר טובה מבארץ.

שים לב שאומנם המחיר בחנויות עלה, אך עדיין מקביל למחיר ייבוא עצמי (כולל מיסים), וגורם לאנשים לחשוב טוב טוב לפני שהם מחליטים לקנות בארץ או מחו"ל.

פורסם

אני אגיד לך את האמת, אני פשוט מאז ומעולם לא סבלתי את סמסונג, את כל המכשירים שלהם, הייתי מוכן לקנות כל פלאפון באשר הוא, ורק לא את סמסונג, משהו בעיצוב שלהם, בממשק משתמש שלהם, בפשטות של הדברים שיש במכשיר - תמיד עיצבן אותי

גם אני. אבל זה היסטוריה.

היום כמעט אין עניין של הנדסת אנוש בעיצוב המכשיר, כמו פעם. בדר"כ מדובר במסך גדול... וזהו.

לגביי המערכת הפעלה.. שלא כמו פעם, זה לא של סמסונג, אלא של גוגל.

פורסם

ואפילו אם הממשק לא מתאים לך, אפשר להחליף :)

פורסם

גם אני. אבל זה היסטוריה.

היום כמעט אין עניין של הנדסת אנוש בעיצוב המכשיר, כמו פעם. בדר"כ מדובר במסך גדול... וזהו.

לגביי המערכת הפעלה.. שלא כמו פעם, זה לא של סמסונג, אלא של גוגל.

למה ככה ?!

יש את HTC ואת אפל ועוד...

פורסם

מה? לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד

פורסם

זה לא כזה נכון, הנדסת אנוש עדיין קיימת. בנוסף למסך גדול- יש לך את המסגרת שלו, ואת השטח הגדול מאוד בגב המכשיר.

שיש לך מכשיר שרובו מגע, צריך שהוא יהיה נוח לאחיזה.

ואגב, למרות שהמערכת הפעלה של גוגל- הממשק עדיין של היצרניות. לסאמסונג יש טאצ'וויז, ל HTC יש סנס, למוטורלה יש BLUR, לסוני אריקסון timescape

אישית, את הטאצ'וויז 2 ו 3 של סאמסונג לא ממש אהבתי.

שמתי לפני 3 ימים את 4 על הגלאקסי שלי, והאמת? שדרוג יפה מאוד, סוף סוף למרות שהוא עדיין משתמש במסכי בית, אפשר לראות הבדלה ברורה מהאייפון, כבר קשה לקרוא לזה העתקה, העיצוב השתנה והרבה גימיקים חדשים וקיצורים נוספו לממשק. הפעולה שלו גם חלקה יותר.

פורסם

מה? לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד

ש- HTC ואפל (ועוד) משקיעים הרבה בעיצוב המכשירים למרות שהיום רוב המכשיר הוא מסך גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים