עבור לתוכן

iPhone 5 or Galaxy S2

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני קצת מתלבט, אני אמור לקבל מכשיר חדש בימים הקרובים,

התלבטתי בהתחלה בין גלקסי אס2, לאייפון 4, ואז אחרי נבירה קצרה ברשת כבר שיניתי את דעתי שאני מעוניין בגלקסי אס2

אבל במקביל גם שמתי לב שאייפון 5 אמור לצאת בסביבות ספטמבר אוקטובר..

מה אתם אומרים, שווה לחכות לו? או ללכת על הגלקסי אס2 וזהו ?

תודה, יום טוב :)

פורסם

מה אתה אוהב יותר, דמוקרטיה קפיטליסטית או דיקטטורה פאשיסטית ?

פורסם

א. האייפון 5 לא הוכרז. לא יודעינם עליו שום דבר בוודאות, אפילו לא איך הוא ייקרא (אייפון 4S/5). הואט כנראה יוכרז בספטמבר, יתחיל להימהר כמה חודשים אחרי. איך אתה יכול לשאול עליו שאלות?!?!??!?!?!?!!?!?!?!!?!? :s07:

ב. נגיד וידענו עליו הכל, אנחנו לא יודעים עליך כלום!!! מה הם שימושיך והעדפותיך? :s07:

ג. :s07::bash::facepalm::s07::bash::facepalm:

פורסם
  • מחבר

אני אוהב דמוקרטיה פאשיסטית ככל המסתמן...

בכל מקרה הבנתי אותך שי, לפי המצב לא באמת שווה לחכות לו...ההעדפות שלי הם לא כאלה משנות, אני רק חזיר למה שיותר חדש, יותר טוב ויותר גאדג'טי....או בגדול אפשר לומר שאני הולך עם העדר ..

ואני יכול לשאול עליו שאלות מפני שאני מניח שכבר יש ספקולציות כאלה ואחרות מה הולך להיות בו, זה שאף אחד לא יודע בדיוק, זה לא אומר שלא שווה לחכות...

אבל בכל מקרה אני חסר סבלנות, אני אלך על הגלקסי אס2, אני מקווה שזאת הבחירה הנבונה אל מול האייפון 4

בכל מקרה הייתי רוצה לשמוע מה דעתך האישית, היית הולך על גלקסי2 או אייפון4?

פורסם

דעתי האישית לא רלוונטית היות ואתה לא שיבוט שלי (או ההפך).

מהם שימושיך והעדפותיך? :facepalm:

פורסם

גלקסי 2, לדעתי, עולה על האייפון 4 בכל פרמטר חוץ מנוחות השימוש. זה לא שהאנדרואיד עם הממשק החדש של סמסונג לא נוח לשימוש, ליפך, פשוט ההתאמה בין התוכנה לחומרה של האייפון פשוט מדהימה ואןי מצב שמשהו לא עובד לך טוב. עוד חיסרון של הגלקסי זה המסך. לא איכות, הגודל - לדעתי מסך 4.3 אינצ' זה פשוט גדול מידי. אבל אולי אתה בחור גדול ככה שאין לך בעיה עם זה :)

בכל מקרה, אם אתה רוצה סמארטפון טוב שמגיע "מושלם" מהמפעל - שניהם יהיו טובים עם עדיפות לאייפון. אם אתה מעוניין במכשיר שיתן לך נוחות שימוש גבוהה אבל גם (ובעיקר) אפשרות ל"משחקים" עם התוכנה שלו והרבה יותר חופש פעולה אין מה להתלבט - הגלקסי לוקח בגדול (וזה נכון גם לגבי הגלקסי 1 אגב).

מה טוב יותר לך? רק אתה יודע

פורסם

מה אתה אוהב יותר, דמוקרטיה קפיטליסטית או דיקטטורה פאשיסטית ?

המכשירים יהיו פרוצים.זה לא משנה מאיפו הם באים

פורסם

אתה החלטת שהם יהיו פרוצים, לא פותח השרשור (בטח שעד שהאייפון 5 יצא יש חצי שנה ועד שתהיה לו פריצה יקח עוד יותר זמן), וגם אם הם פרוצים עדיין האייפון לא מאפשר את רמת ה-tweaking שמאפשר האנדרואיד.

פורסם

מבחינתי אפל היא הבעיה ואנדרויד זה הפיתרון.

לגבי המכשיר עצמו ברור לכל אחד שהSG2 הרבה יותר טוב מהIPHONE4.

פורסם

השמועה אומרת שסמסונג תנצל את המומנטום שלה, ותנסה להכות חזק באפל. לפיכך הם ישיקו את ה- SGS3 בתחילת 2012 (שיציע מפרט הזוי, בין החומרה יהיה מעבד בעל 4 ליבות וכן *מסך Quantum Dot Led בעל רזולוציה גבוהה מאוד), אז אולי שווה לחכות עד אז...

*אני בספק לגבי המסך, למיטב הבנתי הוא עוד לא יצא מפיתוח...

פורסם
  • מחבר

יואב, אני אומנם בחור קטן,

אבל נראה לי שאעדיף את המסך הגדול הזה, מכיוון שיותר כיף לצפות במשחקים\סרטים דרך מסך כזה..

בקשר להתאמת הממשק למכשיר, אתה צודק זה מאד חשוב שהכל יתלבש כמו כפפה, אבל נראה לי שאל מול היתרונות שהגלקסי מציע, זה בטל בשישים.

אני אגיד לך את האמת, אני פשוט מאז ומעולם לא סבלתי את סמסונג, את כל המכשירים שלהם, הייתי מוכן לקנות כל פלאפון באשר הוא, ורק לא את סמסונג, משהו בעיצוב שלהם, בממשק משתמש שלהם, בפשטות של הדברים שיש במכשיר - תמיד עיצבן אותי

אז בגלל זה יש לי רתיעה פסיכולוגית מהם, ומכאן נובעת ההתלבטות

אם היית אומר לי שזה מכשיר של סוני אריקסון או נוקיה, אני מניח שלא הייתי שואל את מה ששאלתי

אבל מצד שני יש לי גם מכשיר של samsung galaxy tab חדש, ואני די מבסוט עליו... אז אני חושב שאני אתן צ'אנס גם לגלקסי אס2 שלהם..

תודה על העזרה :)

פורסם

גש לחנות ותשחק עם המכשיר. מה הבעיה?

פורסם

אני אומר בפשטות:

כל מכשיר עם tegra 2 ואנדרואיד יותר טוב מ apple ....

יש לי אייפד 1

יש לי אייפון 4

כרגע אני במעבר מאייפד ל malata zpad t8 (אנדרואיד טבלט)

קניתי מכאן: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html

מלטה, זה המפעל שמייצר טבלטים עבור הרבה חברות גדולות בעולם, למשל שאתם קונים טבלט של viewsonic שהוא יחסית מפורסם היום, אתם מקבלים מוצר ממפעלי מלטה. אני במקום ללכת על טבטל של "מותג" הלכתי ישירות למקורות, לקחתי את הדגם הכי טוב שלהם שעולה חצי מעלות הדגם של מוטורולה (xoom,כרגע בארץ 4000 שקל) וקבלתי פה? 1 גיגה ראם, מודם דור שלוש מובנה...מסך ips! ומוצר שבנוי בצורה מאוד איכותית, מחומרים איכותיים.

ובקרוב אני מאמין s2 או אחד הצעצועים החדשים של מוטורולה....יחליף את האייפון 4.

נמעס לי מהסגר שאפל מספקים במוצרים שלהם!! אין הרחבות חומרה, והתוכנה גם שהיא jb עדיין סגורה ולא באמת פתוחה כמו אנדרואיד מבוסס הלינוקס.

אז דיי לאפל :)

פורסם

ה-SGS3 אמור להיות מושק כמו כל דגם קודם של SG סביב פברואר, גם אם סאמסונג תמהר ותציג את הגרסא השלישית מהר יותר לדעתי אתה ל אתראה אותו בארץ לפני אפריל מאי, וזה כבר כמעט עוד שנה, לחכות לדבר כזה הוא בגדר בדיחה.

פורסם

ה- SGS2 הושק באפריל, והיה זמין בסביבות מאי. אם סמסונג ישיקו את ה- SGS3 בפברואר, זה יהיה מוקדם יותר באופן משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים