עבור לתוכן

אם מסך lcd tft מקבל מכה קטנה זה מזיק?

Featured Replies

פורסם

המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

פורסם

המסך עובד בסדר?? אז על מה יש לך לפחד?? ::)

בחיאת אנשים כמה תראדים על כלום...

פורסם
  • מחבר

עובד בסדר אבל בגלל שהצג יכול ל"היקרע" אז אני מפחד...וגם אם זה קשור המסך דלק באותו הזמן.....

פורסם

אני חושב שהמונח "פראנואיד" מקבל משמעות חדשה.

פורסם

god fuckin damnit

אתה רואה עיוותים? פיקסלים מתים? שמעת ציפצוף או לא יודע מה?

לא קרה כלום, המסכים האלה לא כאלה עדינים, ולא צריך להיות אידיוט ולפתוח ת'רד על כל שטות שאתה עושה.

אולי תפתח גם ת'רד "לאיזה כיוון מסובבים את הבורג של הדלת במארז?"

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש פיקסל מת =\...ידעתי שיקרה משהו....מן נקודה קטנה בצבע לבן נכון? בעעע הדלקתי וכיביתי את המסך ויש את הנקודה הזאתי כל הזמן יחליפו לי את המסך בגלל זה? או שהם רוצים שיהיהו "לפחות" כמה פיקסלים מתים?

פורסם

פיקסל מת זה פיקסל שחור

המסך שלך בסדר גמור. תפסיק לחפש פגמים

פורסם
  • מחבר

אז איך זה שיש לי פתאום נקודה לבנה בצד של המסך שתמיד נשארת שמה וגם כיביתי והדלקתי את המסך והיא עדיין שמה? וחוץ מזה גם בדקתי וזה לא לכלוך מה זה יכול להיות?

פורסם

אז איך זה שיש לי פתאום נקודה לבנה בצד של המסך שתמיד נשארת שמה וגם כיביתי והדלקתי את המסך והיא עדיין שמה? וחוץ מזה גם בדקתי וזה לא לכלוך מה זה יכול להיות?

דמיון מעורב עם פרנואידיות ועם חוסר שינה משווע

לך לישון בתקווה שמחר יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

חחחחחח......נו ברצינות אני לא מדמיין.....מה זה יכול להיות? זה דבר חדש....

פורסם

יכול להיות שזה תמיד היה שם ואל שמת לב.

גם אם כן מזה משנה, אז פיקסל אחד מתוך המאות אלפים הלך, ביל דיל, ניראה אותך

הולך לחנות ואומר "יש לי פיקסל מת".

אם אתה ממש מתעקש, תן הפעם מכה חזקה ותהרוס את המסך כליל, ותקווה שלא יחשיבו את זה כ"מפגע מכח עליון".

עד כאן להערב, סעו בזהירות ושלם על ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים