עבור לתוכן

נגן MP3 של סאנדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה).

אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד.

עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח.

עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ).

אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB..

מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה?

ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

למה FUZE ?

גם ככה אתה לא באמת רואה בו סרטים.

קח CLIP+.

יותר מקום לשירים, יותר קטן פיזית, בעל משקל נמוך, וקליפס שאפשר להצמיד לבגדים.

פורסם

אני לא בדיוק זוכר איך זה בsansa(היה לי e200 מזמן מזמן), אבל בiaudio j3 שהיה לי, הגישה לכל דבר שהיה בmicrosd הייתה איטית בצורה מחרידה. כאילו היה מעין לאג תמידי בכל העברת שיר. משהו נורא. אם זה המצב גם עם הסנסות למינהן, הייתי מעדיף נפח פנימי כמה שיותר גבוה ולהעלות את הנפח עם כרטיס זיכרון רק במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

ArtTatum, הקטע שהמסך של הקליפ קטן לטעמי וקצת קשה לראות את הכיתוב ולכן העדפתי מסך גדול.

עוד שיקול חשוב בשבילי זה שיהיה אפשר להטעין אותו על ידי מטען חשמלי (אני נוסע לארה"ב לחודשיים לטיול).

האם באמצעות הsansa clip+ ניתן לעשות זאת?

Judas, תודה, אם מה שאתה אומר נכון אז זה באמת יהיה לא כדאי..

פורסם

אין שום לאג כאשר משתמשים במדיה שנמצאת על כרטיס ה MICRO SD.

אני חושב שניתן לקנות מטעני USB שמוציאים את אותו המתח כמו יציאת ה USB במחשב, לכן זה לא ממש שיקול.

בנוגע לקליפ פלוס:

יש לי אותו ואני חייב לציין שהוא קצת אכזב אותי (אחרי שהיה לי את הפיוז הרגיל). מה רע בו? בעקרון, שום דבר. הנגן עושה את העבודה היטב.

אך כמו שציינת, הוא קטן. כשרוצים להעביר שיר, לפעמים צריך לגלול הרבה בצורה לא נוחה כ"כ. לפעמים רוצים להסתכל על המסך וצריך קצת להתאמץ. בשורה התחתונה, הוא נועד יותר לאנשים שפשוט לוחצים על PLAY וזהו. ברגע שאתה רוצה להעביר שירים ולהתעסק עם הנגן, הוא הופך לקצת מעצבן בגלל הגודל.

פורסם

זה מאוד תלוי בדרך שאתה מארגן את השירים.

אני לדוגמא מאוד מסודר בעניין הזה, הכל נמצא אצלי על המחשב ומאורגן ומסודר למופת לפי אמנים ואלבומים וקולקציות מסוגים שונים וג'אנרים ותקופות.

ואני גם יושב מדי פעם ומכין PLAYLISTS שמשקפים את אותם שבילי מוזיקה שאני אוהב ומעוניין ליסוע בהם מדי פעם לפי בחירה.

כשאני כבר בוחר בנגן מה להשמיע, זה לא דורש ממני הרבה.

לדעתי אם אתה כל רגע צריך לבחור שיר מרשימה אז הבעיה שלך היא באירגון ותכנון ולא בגודל המסך ובכמות הפרטים.

פורסם

יתכן. אך בשורה התחתונה, יש נגנים ש"יתמכו" בבעיה הזאת ויש כאלה שלא. :lol:

אין לי רשימת השמעה לנסיעה מסויימת מאחר ואני שומע משהו לפי מצב הרוח שלי באותו הרגע.

בכל מקרה, זה לא קשור.

פורסם

תחשוב בגדול.

תכין את כל רשימות ההשמעה הרלוונטיות לכל המצבי רוח והסיטואציות.

אתה יכול להכין גם רשימות למצבי חרום. :lol:

זה כיף להכין רשימות השמעה.

עצם הריפרוף בין שירים שונים והתעכבות מדי פעם על קטעים מוצלחים זאת חווית שמיעה מהנה מאוד.

ואם אין לך קולקציה גדולה מספיק, או הכרות עם המון חומרים, אז תתחיל לעבוד על זה מדי פעם.

הזמן הוא כוח עצום, אם רק תגדיר ותכניס על קו הזמן תוכניות פיתוח, זה רק עניין של זמן עד שזה יגדל להיות שימושי או אפילו ליצירת מופת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים