עבור לתוכן

אנדרויד מיד-אנד, ACE או DEFY עם רכישה פיזית בצפון

Featured Replies

פורסם

אז כנראה שזהו המחיר הנמוך ביותר :)

לי זה מאוד מזיז 3:

אני הייתי מציע לחסוך עוד קצת, ולקנות אחד חדש ב1868 (ולא יד שנייה ב400 ש"ח פחות) או פשוט להתפשר על הDefy.

היום ה1GHZ הפך להיות הMID, כל מה שמתחת הוא LOW וכל מה שמעל (2 ליבות) הוא HIGH.

אם אתה לא יכול לחכות או לחסוך הייתי לוקח את הDEFY.

פורסם

בעניין הDEFY קניתי לאח שלי אחד כזה מתאילנד והוא מרוצה עד הגג

עלה לי בזמנו 1500 שקל +שדרוג זיכרון מיקרו SD ל16 גיגה (מגיע רק עם 2 )

עד כמה שידוע לי כן יצא לו שדרוג ל2.2 או ל2.3 אבל לא רציתי ליסתבך עם זה פשוט כי זה סלולרי שמשמש המון לעבודה שלו

והוא לא מבין גדול במחשבים ולא יודע לסנכרן הכל מול המחשב ולעשות גיבוהים

בגל מקרה הוא פועל מצוין גם עם 2.1 כל עוד אתה לא משתמש כבד כמו שיש כמה פה בפורום

העברית הלא רישמית לא מושלמת אבל מספיקה

והמכשיר בהגדרות מפעל עובד מספיק מהיר ומאוד עמיד

אין לי מושג איך הוא עובד עם הרומים של חברות הסלולר בארץ עם הוציאו לו רומים כאלו (רום=גרסה של המערכת הפעלה )

עשיתי לו סקירת ווידיאו בעברית פה -לא מיקצועית אבל בכל זאת

לא יודע איך הוא מול המתחרים ויש מודלים שלו עם בעיה ברמקול אבל אני לא ניתקלתי בזה

אני חושב שהשאלה הגדולה זה צרכים ותקציב -כי הוא דרג בינים עם כל המשתמע מזה

הוא מגיע גם עם רק 2 גיגה מיקרו SD וצריך להוסיף כסף לכרטיס בנפח נורמלי

אז תעשה את השיקולים שלך

פורסם

מכל מה שהוצע לך כאן הנקסוס S לדעתי הכי טוב בהנחה ואתה תספק בזיכרון הפנימי שמגיע איתו וזה "הפאק" היחיד שלו. מעבר לכך היתרון העצום שלו הוא, שהוא מכשיר מבית גוגל (שסמסונג מייצרת ומקביל כמעט זהה לגלאקסי כפי שהנקסוס 1 היה זהה כמעט לדיזייר) ואתה תקבל עידכונים ראשון כי אין את כל הממשקיי UI השונים של החברות שמלבישות על אנדרו'.

אני אישית הייתי לוקח את הנקסוס S בסיטואציה שלך או גלאקסי או נגזורתיו (וייברנט, קאפטיבייט). תמיד אתה יכול לקחת את התקציב מעט "מעלה" ולקנות מכשיר מהדור החדש דו-ליבתי שירצה אותך לעוד הרבה זמן. מוטורולה אטריקס יעלה לך בשוק היד"ש 1800 ש"ח בערך (שקלתי לרכוש אותו לאחרונה ובסוף בחרתי ב-LG OPTIMUS 2X בגלל המצלמה). המכשירים הללו גם מצוידים בחריץ MICRO HDMI שמאפשרים לך בסופו של דבר לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בתכנים ב-FHD ובעתיד בעדכון הקרוב תוכל גם לצלם וידיאו 1080P שזה מבורך תמיד. יתרון של האטריקס לעומת מתחריו הוא הסוללה החזקה ואפשר גם להחשיב את התחנות עגינה שהם פיצ'ר נחמד, אבל קצת יקר.

המייזו M9 נחמד מאוד (מתאר לעצמי שבייחוד בסאונד), אך הוא לא משתלם לדעתי ביחס למתחריו בנוסף לכך שביבוא אישי יכול להיות ונתקלים במיסים+ אין לו ממש שוק ישראלי וזה קצת מגביל את השימוש.

פורסם
  • מחבר

אכן הנקסוס S נראה מאוד אטרקטיבי, למרות החיסרון של הכרטיס לפאש 16GB זה עדיין המון בשבילי. מבחינת חומרה אני יכול לחיות עם הDefy בלי בעיות נראה לי, אני הרי לא מחפש סמארטפון שישמש אותי כמיני-נטבוק עם מולטי טאסקינג ומולטימדיה בHD. רק צריך טלפון עם איכות שמע טובה, גלישה נוחה ומנהל משימות יעיל.

אני צריך להחליט אם אני באמת צריך את היתרון של הנקסוס עם העדכונים, או שעמידות יותר חשובה לי. אני די מגושם מה לעשות, את הטלפון הקודם הטבעתי בבריכה, מצד שני עבדתי בתור מציל כך שאולי זה היה רק עניין של זמן. ;D

בקצב שהמחירים של הDefy יורידם אולי שווה לחכות עוד כמה שבועות שיירד מחת ל1400 ש"ח.

קרירין, סקירה נחמדה, תודה אהבתי. ;)

פורסם
  • מחבר

הסאגה נמשכת, פרק אחרון:

מחר יש לי הזדמנות לתבוע בעלות על SGS נחמד בן כמה חודשים, לטענת המוכר המכשיר נקנה בחו"ל אבל אין לו קבלה. הוא כן נתן לי את המס' IMEI כדי לבדוק שהמכשיר לא רשום באף רשת בארץ ואכן כל מח' הdata לא העלו דבר. רציתי רק לדעת אם יש משהו נוסף שאני צריך לבדוק, חוץ מהבדיקות הסטנדרטיות של תקינות המכשיר, ע"מ להביא את חיפושיי לסוף הטוב המיוחל? :)

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה ממש כי אני לא מגיע לסכומים שהם רוצים בז"א.

פורסם
  • מחבר

אז אני מניח שאני יכול לסגור עסקה בראש שקט בלי צורך באיזו העברת בעלות פורמלית למכשיר "חופשי" נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים