עבור לתוכן

אנדרויד מיד-אנד, ACE או DEFY עם רכישה פיזית בצפון

Featured Replies

פורסם

אני צריך טלפון חדש אחרי שנתיים וחצי עם הנוקיה 6120, אחרי הרבה כאבי ראש צימצמתי לשתי האפשרויות הטובות ביותר במסגרת התקציב שלי עפ"י הדרישות:

- עד 1500 ש"ח

- מסך לא גדול מדי אך נוח לגלישה (עד 3.5"), חייב להיות עמיד (Gorilla Glass) ועם ראות סבירה לפחות באור שמש.

- איכות שמע (טלפון) טובה וגם בדיבור

- מנהל משימות יעיל עם הקלדה נוחה, יתרון לSWYPE

- חיי סולללה טובים

- מצלמה טובה

אז אני מתלבט בין הsamsung ACE S5830 למוטורלה DEFY, השני עם מסך גדול יותר עם רזולוציה עדיפה ואפילו קצת יותר קטן מהACE, הוא גם עמיד יותר באופן כללי אם כי איני יודע כמה זה תופס לגבי המסך. מצד שני, הACE זול יותר ומחזיק יותר זמן מהמוטו בסטנד-בי. אה וגם יש לו תמיכה באנדרויד 2.3 מה שאני לא יודע אם יש לDEFY. דבר נוסף, ACE יש רק 128MB זיכרון פנימי לעומת 2GB בDEFY, האם זה משמעותי מבחינת מקום לאפליקציות?

מישהו מכיר חנות פיזית אשר מוכרת את 2 אלה במחיר טוב באיזור חיפה-קריות-עכו? הייתי מזמין מחו"ל אבל המחיר לא יוצא כדאי אחרי המיסים.

תודה למי שיוכל לתת מענה.

פורסם

END מתאר קצה. low-end, high-end.

MID זה באמצע, הוא לא קצה....

או בקיצור, זה לא Mid-End אלא Mid-Range.

:)

לגבי המכשירים, אני לא מכיר את שניהם בצורה מספיק מעמיקה, אבל אם שניהם מציגים פחות או יותר אותם נתונים, הייתי הולך לדעתי על ה-defy, בגלל יתרון העמידות.

מבחינת חנויות אתה יכול לנסות את eline בנשר (למטה שם ליד המרכז קניות הזה), יש להם מחירים לא רעים וחוות דעת חיוביות בסך הכל.

פורסם

ה DEFY אחלה מכשיר, ה ACE מיושן. (מעבד ישן, מסך ברזולוציה נמוכה)

או שמוסיפים 200 שקל לגלאקסי S, או שפשוט הולכים על ה DEFY.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהמעבד בדיפיי חזק יותר למרות שהם רצים שניהם ב800Mhz? טוב לדעת, למרות שה128MB זיכרון פנימי נראה לי דיל-ברייקר יותר רציני. אפשרי להתקין apps על הזיכרון החיצוני בכלל?

END מתאר קצה. low-end, high-end.

MID זה באמצע, הוא לא קצה....

או בקיצור, זה לא Mid-End אלא Mid-Range.

:)

לגבי המכשירים, אני לא מכיר את שניהם בצורה מספיק מעמיקה, אבל אם שניהם מציגים פחות או יותר אותם נתונים, הייתי הולך לדעתי על ה-defy, בגלל יתרון העמידות.

מבחינת חנויות אתה יכול לנסות את eline בנשר (למטה שם ליד המרכז קניות הזה), יש להם מחירים לא רעים וחוות דעת חיוביות בסך הכל.

תודה, אני אבדוק עם ELINE, עוד חנויות טובות (וזולות) בצפון מישהו?

אני מקבל את התיקון לטעות הפרודיאנית שלי, למעשה התכוונתי לmid-level אבל הend היה שם לפני ;)

פורסם

לא יצא לי לשחק עם המכשירים באופן פיזי, אבל על הנייר מסתמן שהדיפיי עדיף.

לדעתי עדיף לרכוש אותם במחיר טוב בשוק היד"ש. אתה יכול להשיג אנשים שמוכרים במחירים לא רעים ב-IANDROID.CO.IL ודומיו. אם לא ואתה רוצה חדש וכשר למהדרין תברר ב-TIKCOM בחיפה, לא שמעתי עליהם יותר מדי בעיות, כפי שעל ELINE אני שומע לפעמים ציוצים שליליים.

מבחינת העיקרון אני ממליץ להוציא את ה-ACE מהפאקטור ולשים במקום את הגלאקסי S שיותר משתלם לטעמי.

בסמארטפונים כל מה שידעת על זמניי סוללה לא בהכרח תופס כי יותר משנה מה אתה מריץ על המכשיר (ולאורך כמה זמן). ::)

תתחדש! ;)

פורסם

אתה אומר שהמעבד בדיפיי חזק יותר למרות שהם רצים שניהם ב800Mhz? טוב לדעת, למרות שה128MB זיכרון פנימי נראה לי דיל-ברייקר יותר רציני. אפשרי להתקין apps על הזיכרון החיצוני בכלל?תודה, אני אבדוק עם ELINE, עוד חנויות טובות (וזולות) בצפון מישהו?

אני מקבל את התיקון לטעות הפרודיאנית שלי, למעשה התכוונתי לmid-level אבל הend היה שם לפני ;)

המעבד בדיפיי הוא מדור אחד קדימה (A8 מול ARM11). תחשוב על משהו כמו I5 הישנים מול החדשים, באותו תדר החדשים מספקים יותר תפוקה.

בנוסף, ל ACE יש 256MB של RAM, ל DEFY יש 512.

אפשרי להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני.

מכשיר עם המפרט של ה ACE היה צריך להימכר ב 1000 שקלים או פחות, בעיקר לנוכח המסך שהוא מציג.

פורסם

האמת ששמעתי שהסוללה ב-ACE על הפנים (בביקורת מזעזעת של YNET או CALCALIST או משהו). ל אמניסיון אישי או של מישהו שאני מכיר אני חייב לציין.

פורסם

(בביקורת מזעזעת של YNET או CALCALIST או משהו).

אין לי מושג אם הקטע של הסוללה נכון או לא, אבל אם אתה מתבסס על ביקורת ב-YNET וכו' אז התשובה לשאלה אם זה נכון או לא היא מקרית לחלוטין, ואם כבר אז יש יתרון מסויים ל"לא נכון"...

פורסם

שם קראתי את זה לראשונה, קצת חיפוש ברשת יראה לך שזה לא מקרי. עוד פעם, לא מניסיוני האישי ואין לי מושג מה המציאות אבל כנראה שזה לא מקרי.

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי לשחק עם המכשירים באופן פיזי, אבל על הנייר מסתמן שהדיפיי עדיף.

לדעתי עדיף לרכוש אותם במחיר טוב בשוק היד"ש. אתה יכול להשיג אנשים שמוכרים במחירים לא רעים ב-IANDROID.CO.IL ודומיו. אם לא ואתה רוצה חדש וכשר למהדרין תברר ב-TIKCOM בחיפה, לא שמעתי עליהם יותר מדי בעיות, כפי שעל ELINE אני שומע לפעמים ציוצים שליליים.

מבחינת העיקרון אני ממליץ להוציא את ה-ACE מהפאקטור ולשים במקום את הגלאקסי S שיותר משתלם לטעמי.

בסמארטפונים כל מה שידעת על זמניי סוללה לא בהכרח תופס כי יותר משנה מה אתה מריץ על המכשיר (ולאורך כמה זמן). ::)

תתחדש! ;)

תודה על הלינק לiandroid, אני חושב שאנסה את מזלי שם לגבי הdefy או הSGS. למרות שהמחיר על הdefy ירד בכ-30 ש"ח בEline מאתמול בבוקר אז אולי אני לא אצטרך לחכות הרבה שהוא יהיה שמתיישר פחות או יותר עם הזמנה מחו"ל...

אני חושב שאוותר על הACE לאור הדיווחים על הזמן סוללה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה לגבי nexus s בן חצי שנה עם אחריות ב-1400 ש"ח, שווה את ההשקעה?

מי שמכיר את המכשיר, האם הוא עומד בכל הדרישות שלי? חוץ מהמסך, אני יודע שהוא לא עמיד אבל בשביל זה יש מגן מסך.

פורסם

תמיד יש את האופציה של הMeizu M9 ב1500 ש"ח, למרות שכאשר הSGS עולה 1800 ש"ח בארץ לא בטוח שלא כדאי כבר להשקיע בו (אלא אם המסך הענקי של הSGS מפריע לך)

לMeizu מצלמת 5Mp (לא מן הטובות אם בכלל) אך מסוגלת לצלם בHD,

מעבד 1Ghz בדומה לSGS, מערכת Android 2.3 עם תמיכה חלקית בעברית, זכרון 512MB RAM, מאיץ גרפי SGX540, סאונד איכותי וכמובן גולת הכותרת מסך 3.5'' בדומה לIPHONE 4 עם אותה הרזולוציה של הRETINA (960X640) אשר מוגן במסך הגורילה.

ניתן להזמין אותו מחו"ל מחנויות כמו Lightake וDealextreme.

(לי יש כזה :) )

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא נראה לי. אני לא חושב שתמיכה תוכנתית היא הצד החזק של Meizu... אם אני משקיע בסמארטפון אני רוצה לראות עדכונים בעתיד ותאימות מירבית עם אפליקציות.

פורסם

אז הוא באמת לא בשבילך :P

אם הייתי אתה באמת הייתי שוקל לקחת את הSGS.

הNEXUS S מצויין והכל, תקנו את BUG הGPS בSGS והוסיפו פלאש, אבל הורידו את צילום הHD, וזה מה שהכי מפריע לי בNEXUS S.

אם אתה יכול לחיות עם זה מעולה :) אבל לקנות אחד יד שנייה שאפשר לקנות חדש ב1800 ש"ח? לא חבל?

פורסם
  • מחבר

ממש לא מזיז לי הצילום HD :)

המחיר הכי נמוך שאני רואה זה 1868 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים