עבור לתוכן

מישהו פעם ניסה לקנות פלאפון בחנות ולקבל החזר עליו מאורנג?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג.

מישהו ניסה את זה פעם?

מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?

פורסם

תמיד קיים סיכוי שזה לא ילך חלק (כמו כל דבר טוב שחברה מסחרית צריכה לעשות לטובת הלקוח לפי חוק), אך קצת מלחמה ואיומים בתביעה במקרה הגרוע יסדרו לך את זה.

בכל מקרה, תדאג לחשבונית על שם בעל החשבון (עד כמה שאני יודע אפשר גם תדפיס חיוב בכרטיס אשראי) וזה יהיה בסדר.

פורסם

אם אני הייתי צריך להפעיל את חוק ניתוק הזיקה ורוצה להמנע מויכוחים מיותרים, הייתי מביא איתי עותק של החוק מהאינטרנט במקרה והסוכן יחליט שהוא לא יודע מה זה ניתוק זיקה.

פורסם

אתם סתם מסבכים ענייינים.

אני קניתי גלקסי S2 לפני שבועיים. יום שישי שעבר (לפני שבוע) הייתי באורנג', עם החשבונית של החנות והמכשיר- בלי שום בעיה עידכנו לי זיכוי על סך 84 ש"ח כפול 36 חודשים.

פורסם
  • מחבר

אתם סתם מסבכים ענייינים.

אני קניתי גלקסי S2 לפני שבועיים. יום שישי שעבר (לפני שבוע) הייתי באורנג', עם החשבונית של החנות והמכשיר- בלי שום בעיה עידכנו לי זיכוי על סך 84 ש"ח כפול 36 חודשים.

קראתי שהם מתנים את זה בבדיקה של המכשיר במעבדה שלהם. עלות הבדיקה 100 שח

האם בדקו לך אותו ?

פורסם

לא בדקו לי שום דבר. הייתי בסניף שירות בז'בוטינסקי בפ"ת.

חיכיתי בסבלנות לתור שלי (הסניף מאוד עמוס), ישבתי מול נציג, הראיתי לו את המכשיר- הוא הפעיל אותו לקח משם איזה נתון (אני משער שמהINFO איזה סיריאלי או משהו - אבל באותה מידה סתם יכל לעבור על התפריט שניה). עם החשבונית הוא התעסק הרבה יותר, לקח משם הרבה פרטים.

בוודאות - הטלפון לא נלקח לשום מעבדה ולא חויבתי בשום 100 שקל.

פורסם
  • מחבר

היית שם במקרה ביום שישי? או באמצע השבוע?

נראה לי שישי זה נוראי שם.

פורסם

הייתי בשישי, ואכן צריך להתייבש שם. מזל שהיה לי גלקסי S2 איתי :)

פורסם

קראתי שהם מתנים את זה בבדיקה של המכשיר במעבדה שלהם. עלות הבדיקה 100 שח

האם בדקו לך אותו ?

באמת? נשמע כמו חוצפה ואני בספק אם זה חוקי.

לא בדקו לי שום דבר. הייתי בסניף שירות בז'בוטינסקי בפ"ת.

חיכיתי בסבלנות לתור שלי (הסניף מאוד עמוס), ישבתי מול נציג, הראיתי לו את המכשיר- הוא הפעיל אותו לקח משם איזה נתון (אני משער שמהINFO איזה סיריאלי או משהו - אבל באותה מידה סתם יכל לעבור על התפריט שניה). עם החשבונית הוא התעסק הרבה יותר, לקח משם הרבה פרטים.

את ה-IMEI כנראה (מספר זיהוי ייחודי לכל מכשיר).

פורסם

אתם סתם מסבכים ענייינים.

מה תנאי החבילה הכוללת, הרי זה אמור להיות "חיוב-זיכוי" ? כמה אתה משלם חודשית ? האם יש סכום מסויים שרק אם אתה עומד בו יש החזר ?

תודה

פורסם

אני קניתי טלפון סלולרי Sony Ericsson Experia X10 מחנות ELINE

והבאתי את הקבלה של הקניה לאורנג' (אגב הם הציעו לי לעשות כך, לא ידעתי על החוק לפני כן)

הם צלמו את הקבלה ונאמר לי שאם אני עובר את ה 100 שח לחודש אני אקבל החזר......

ממש בלי שום בעיות

פורסם

מה תנאי החבילה הכוללת, הרי זה אמור להיות "חיוב-זיכוי" ? כמה אתה משלם חודשית ? האם יש סכום מסויים שרק אם אתה עומד בו יש החזר ?

תודה

אני חייב לדבר יותר ב149 שח בחודש. הממוצע החודשי שלי עומד על 250~ כך שזה מקובל עליי. עם עידכוןן החבילה הממוצע יורד בצורה די משמעותית הייתי אומר.

ובאמת שאין הרגשה שהם עושים בעיות, כל הנציגים מכירים את החוק - יש הרגשה שמבחינה מנהלתית הם קצת עדיין לא יודעים איך לאכול את זה אז העידכון לוקח זמן (הנציג מסתבך קצת מול המחשב) אבל זה לא אמור לעניין אותך, אתה בסוף מקבל את הזיכוי ולא מנסים לסובב אותך כפי שהיית מצפה מחברת תקשורת בישראל.

-עוד פרט מעניין - הזיכויים ככל הנראה הם לא פר המחיר של המכשיר - אלא לפי מדרגות שווי שהם קבעו. כך שיצא שהזיכוי שקיבלתי בפועל יותר גבוה מהמחיר שתכלס שילמתי (2,840 ש"ח אל מול 84X36=3,024)

פורסם

אם היית מחכה לאוגוסט עד שהמכשיר היה מושק ברשתות יש סיכוי טוב שהיית מקבל תנאים של החבילות עצמם ובעצם מגדיל את ההחזר עוד יותר.

פורסם

אתם סתם מסבכים עיניים.

תקנו מכשיר מבחוץ, שימו לב אבל שהמכשיר תומך בתדרים המתאימים לארץ.

תביאו אותו לחברות הסלולר תקבלו ניתוק זיקה, החזר על המכשיר כאילו רכשתם אותו בחברות הסלולר.

בנוגע ל100 ש"ח בדיקה.

ברגע שאתה רוצה לבטח את המכשיר,

orage care \ care plus אתה חייב לשלם תשלום חד פעמי של 100 ש"ח על הכנסת מכשיר למעבדה בשביל לבדוק שבאמת אין איתו בעיה, קורוזיה, בורד עקום.

בשביל שלא תבואו אחרי זה ותגידו הלך לי המכשיר אני רוצה להפעיל את הביטוח...

חובה לבדוק קודם כל את המכשיר ורק לאחר מכן יתנו לכם ביטוח עליו.

וזה הגיוני מאוד, כל מקום אחר בעולם ולא רק בעולם הסלולר עובד ככה.

למרות שאני בכלל לא ממליץ לאף אחד להכניס את המכשיר למעבדה של חברות סלולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים