עבור לתוכן

אינטרנט בין שני מחשבים .

Featured Replies

פורסם

הי.

בקרוב היו אצלי 2 מחשבים.

מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

פורסם

הוספת נתב (ROUTER)

פורסם
  • מחבר

זה קניה חד פעמית נכון?

איזה מומלץ? והחיבור הוא פשוט?

באלחוטי חייס כרטיס רשת במחשב?

עוד שאלה.מה שמקבלים מבזק או מ014 ( נתב ) , זה גם טוב?

פשוט ,אם אני משתדרג ל10 ממגה אני מקבל את הנתב חינם. סהכ' בחודש 140שח .(זה מחיר טוב ?)

פורסם
  • מחבר

הפורום כאן ממש מת.

פורסם

המלצה אישית :

TPLINK TL-WR1043ND

עולה 295 ש"ח ב-KSP

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל זה יקר מדי.

יש משהו בסיבות 150 שח?

מה לגבי שאר הדברים ששאלתי?

פורסם

אני לא יודע מה מביאים מבזק/014 כרגע... בזמנו הביאו בבזק ראוטר של DLINK שהייתי נורא מרוצה ממנו..

כרגע יש לי ראוטר של TPLINK WR841N שעולה בערך 150 בKSP - או שיש לך גם את הWR740N שלא יצא לי להתשתמש בו אישית אבל לחבר יש אותו והוא נורא מרוצה (יותר זול - 112שקלים בKSP אבל הוא 150MBPS)

פורסם
  • מחבר

המחשבים היו די קרובים,אבל כל אחד בחדר נפרד. אבל על מה ללכת על חוטי או אלחוטי? .אני לא יודע איך זה הולך בחוטי. מספיק לחבר רק את הנתב למחשב השני והוא יקבל קליטה מהמודם?

אני יכול לרכוש רק מחנות שגם שולחת מוצר ,KSP אין משלוחים.

150MBPS מה זה אומר בדיוק?

פורסם

אתה מחבר את המודם לראוטר דרך WAN, וכל מחשב שאתה רוצה לחבר באופן חוטי אז מחבר באמצעות כבל לאחת מתוך 4 הכניסות האפשריות...

אם זה דרך אלחוטי אז תוודא שיש לך כרטיס רשת אלחוטי (כמה קירות אני לא מאמין שתיהיה בעיה - אלא אם כן מדובר על ממ"ד)

150MBPS מול 300MBPS יביא לך בעקרון יותר מהירות גלישה דרך חיבור אלחוטי - ממליץ לך לקרוא לעומק אם זה יעניין אותך..

בעיקרון 150MBPS יספיק לך לגמריי, אישית הייתי קונה דגם שלל 300MBPS רק בגלל ראייה לעתיד וההפרשים בין המחירים זניחים.

פורסם

המחשבים היו די קרובים,אבל כל אחד בחדר נפרד. אבל על מה ללכת על חוטי או אלחוטי? .אני לא יודע איך זה הולך בחוטי. מספיק לחבר רק את הנתב למחשב השני והוא יקבל קליטה מהמודם?

אני יכול לרכוש רק מחנות שגם שולחת מוצר ,KSP אין משלוחים.

150MBPS מה זה אומר בדיוק?

תמיד עדיף לחבר בעזרת כבלים. לכן, אם יש לך אפשרות זה יהיה הפתרון הטוב ביותר עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים