עבור לתוכן

חנות מומלצת לגלקסי S 2

Featured Replies

פורסם

אפשר לרכוש 2 בחו"ל (פיזית), ולעשות ניתוק זיקה על אחד מהם (למי שחשבונו מעל 300ש"ח בחודש), ויש לך 2 מכשירים חינם (ועודף)... :facepalm:

• תגובות 59
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחיר בארץ כפול מבאנגליה לפני מיסים.

אפשר בהפרש לקנות כרטיס טיסה הלוך ושוב. :s07:

פורסם

אותי אישית לא מעניין המחיר בחברות הסלולר - המחיר בחנויות הפרטיות "קצת" יותר ריאלי...

פורסם

המחיר בארץ כפול מבאנגליה לפני מיסים.

אפשר בהפרש לקנות כרטיס טיסה הלוך ושוב. :s07:

מזכיר לי שבזמנו חבר רצה לקנות מחשב של alienware. בארץ הוא עלה 14,000 ש"ח ובארה"ב 2000$. מה שקרה זה שהוא קנה כרטיס

טיסה הלוך ושוב לניו יורק (850$) והיה שבוע בניו יורק. אחרי לינה ואוכל ומה לא, נשאר לו 150 ש"ח עודף מאשר אם היה קונה בארץ :screwy:

פורסם

המחיר של המפעילות פשוט לא רלוונטי. למעשה, הוא היה יכול להיות גם חצי מיליון שקל, זה לא אמור לשנות לאף צרכן עם מנת משכל שהיא לא חד-ספרתית.

פורסם

צריך "להאיר" את עיניו של שר התקשורת לתמחור השערורייתי הזה של חברות הסלולר...

פורסם

הוא מודע לזה. לדעתי אי אפשר להכריח אותן למכור במחיר נמוך יותר. זה שוק חופשי, כל אחד מוכר במחיר שהוא קובע. הצרכן הוא זה שצריך לעשות סקר שוק ולבחור את המקום המתאים ביותר בשבילו לרכישה.

with that said, מי שקונה מכשירים כאלו בחברת סלולאר הוא טיפש/אימפוטנט/פחדן או שיש לו סיבה ממממממש טובה לקנות שם (למשל, חוסר רצון או ידע להתעסק עם נושא הרומים).

פורסם
  • מחבר

עמוד שלישי, וכבר כולם באיבוד.

כן מחיר, לא מחיר, חברות הסלולר, הנעליים לוחצות לי...

:lol:

למי יש המלצה לחנות ?

פורסם

וי מובייל היא אחת החנויות עם הביקורות הטובות שיש.

הם נמצאים בקשר ישיר עם החבר'ה בפורום iAndroid מה שעוזר להם לתת שירות טוב ותמיכת עברית טובה למי שרוצה...

מבחינת מדיניות של אחריות , הם באופן מוצהר לא מסירים אחריות אם אתה מחליף רום.

הם יודעים שהחלפת רום ב99% לא גורמת לתקלות חומרה במכשיר (לפי מה שהם כתבו בiAndroid ) וזו לא סיבה להסיר אחריות.

תנאי התשלום שלהם קצת נוקשים עם 3 תשלומים ללא ריבית ושמעתי שיותר תשלומים זה כבר בקרדיט...

לגבי התמחור של המכשירים , לא יכול להיות שיש עלות מסוימת למכשיר כולל מיסים וכל מה שמשתמע מכך וחברות הסלולר פשוט מכפילות את המחיר וככה זה נקבע - זו השערורייה...

פורסם

ומה בדיוק אתה חושב שחוק "ניתוק זיקה" אומר?

מסכים לגבי וי מובייל. אם כבר אחריות והם מצהירים שהם מקבלים החלפת רומים, זה מעיד על היושרה שלהם ועל הגמישות עם מה שקורה בשוק

במקום ללכת ראש בקיר.

פורסם

הם נמצאים בקשר ישיר עם החבר'ה בפורום iAndroid מה שעוזר להם לתת שירות טוב ותמיכת עברית טובה למי שרוצה...

הם יודעים שהחלפת רום ב99% לא גורמת לתקלות חומרה במכשיר (לפי מה שהם כתבו בiAndroid ) וזו לא סיבה להסיר אחריות.

תנאי התשלום שלהם קצת נוקשים עם 3 תשלומים ללא ריבית ושמעתי שיותר תשלומים זה כבר בקרדיט...

לגבי התמחור של המכשירים , לא יכול להיות שיש עלות מסוימת למכשיר כולל מיסים וכל מה שמשתמע מכך וחברות הסלולר פשוט מכפילות את המחיר וככה זה נקבע - זו השערורייה...

לפי מה ששמעתי מי שרוצה לקנות גלאקסי באריזה אטומה שלא פתחו אותה אז זה רק ברון פון .

ב וי מובייל אתה מקבל את המכשיר בקופסה פתוחה.

פורסם

הוא מודע לזה. לדעתי אי אפשר להכריח אותן למכור במחיר נמוך יותר. זה שוק חופשי, כל אחד מוכר במחיר שהוא קובע. הצרכן הוא זה שצריך לעשות סקר שוק ולבחור את המקום המתאים ביותר בשבילו לרכישה.

with that said, מי שקונה מכשירים כאלו בחברת סלולאר הוא טיפש/אימפוטנט/פחדן או שיש לו סיבה ממממממש טובה לקנות שם (למשל, חוסר רצון או ידע להתעסק עם נושא הרומים).

אני ממש לא מסכים איתך אני קניתי אצל חנות פרטית מכשיר סלולרי הוא תקלקל לאחר כמה זמן נתתי אותו למעבדה ומאוד לא היית מרוצה מהטיפול במכשיר אצל החברות הסלולריות אני יודע שיחליפו חלקים פגומים בחלקים מקורים ולא תחליפים זולים .

אם יש לך נסיון איתם במקרה של תיקון מכשיר סמארטפון ?

פורסם

אני אענה בצורה מרוכזת:

1. חוק ניתוק זיקה לא קשור לתמחור הנפשע של חברות הסלולר - הוא לא מחייב אותם באף דרך לתמחר את המכשירים במחיר שפוי.

חברות הסלולר עדיין קובעות מה יהיה רף השימוש המינימלי שעבורו תקבל החזר בין אם הוא הושק בחברת הסלולר ובין אם לא.

אם היום החשבונית שלי עומדת על כ-150 ש"ח בחודש , אני לא אעלה אותה ל300 ש"ח כדי לקבל החזר של 120 ש"ח על המכשיר.

בנטו זה עוד 30 ש"ח לחברת הסלולר (שגם ככה לא מגיע להן) ויש אנשים שהחשבונית שלהם עוד הרבה יותר נמוכה מזה....

בוא נסתכל על זה אחרת , אם האס 2 היה מתומחר ב3000 ש"ח בחברת הסלולר - כמה היו קונים את המכשיר דרך חברת הסלולר??

אין לי פתרון קסם לשר התקשורת לגבי סוגיית התמחור הזו אבל לא יכול להיות שמכשיר בחברת הסלולר עולה פי 2 ממחיר השוק שלו.

2. לגבי וי מובייל - ראיתי איפשהו בפורום של iAndroid שהם כתבו שהם פותחים את האריזות כדי לבדוק את המכשירים והם מכינים מראש את המכשירים לתמיכת עברית (אאל"ט יישור לימין ואולי מקלדת בעברית).

אין להם שום בעיה שתבקשו מראש מכשיר באריזה סגורה וחתומה - רק שאם תרצו שהם יסדרו את היישור לימין/מקלדת לא בטוח שזה יהיה מיידי כי לטענתם יש עומס במעבדה שלהם ולכן הם מכינים מכשירים מראש.

3. אין לי ניסיון בתיקון מכשיר אצלהם אבל לפי רוב הביקורות , הם טובים.

וכמו ש-Gil28 כתב , המדיניות הפתוחה שלהם לגבי הרומים והאחריות היא מעידה עליהם רק דברים טובים.

פורסם

עצם זה שאתה יכול לקבל החזרים על המכשיר, גם אם לא נקנה דרכם מעודד לקנות מאיפה שזול - קרי, לא מחברות הסלולאר.

פורסם

אוקיי ו...? זה מצדיק מחיר לא הגיוני בחברת הסלולר?

אם המחיר היה חצי ממה שהוא היום , היית צריך חשבונית של 300 ש"ח כדי לקבל את ההחזר הזה?

אין ספק שהחוק הזה ממש טוב כשאתה קונה מכשיר שלא משווק בחברות הסלולר - רף שימוש יחסית נמוך והחזר סביר מאוד.

אבל ברגע שאותו מכשיר משווק בחברת הסלולר שלך , רף השימוש קופץ , ההחזר שאתה מקבל לא מתיישר בפרופורציה לרף השימוש שעלה.

לפני ההשקה של האס 2 ברשת אורנג':

קנית את המכשיר בחנות מעל 2917 ש"ח - רף שימוש של 149 ש"ח וקיבלת החזר של 98 ש"ח.

אחרי ההשקה:

רף שימוש של 299 ש"ח - החזר של 120 ש"ח.

הגיוני? תחרותי? לא ממש...

בוא לא נשכח שיש להרבה אנשים בעיה לקנות סלולרי בחנות פרטית - במשך שנים הורגלו אנשים שאת הסלולר שלהם הם קונים בחברת הסלולר כי לא הייתה פה תחרות בשוק והשוק היה סגור לגמרי.

בנוסף, אופן התשלום לחנויות גורם לאנשים רבים הסתייגויות מרכישה , לא כולם יכולים להרשות לעצמם 3 תשלומים על סכומים כאלה.

עוד משהו שמפריע לאנשים זה עניין עדכוני התוכנה והאחריות - נתקלתי בלא מעט חנויות שכותבות במפורש לא לעדכן את המכשיר כי זה יבטל אחריות - באנדרואיד , עדכוני התוכנה האלה הם סופר חשובים והעניין הזה הוא אפור לגמרי , מצד אחד הם נותנים אחריות שנה כמתבקש בחוק מצד שני , מגבילים לך את השימוש במכשיר בצורה מגוכחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים