עבור לתוכן

המלצה למכשיר סלולרי של סוני אריקסון עד 1000 שח

Featured Replies

פורסם

איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש

יארי ? הייזל ? או W995?

המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2)

זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?)

האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר

ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים

אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי

אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר

כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, בסך הכל רוצה סלולרי פשוט פלוס מינווס עם יותר פונקציות ממה שיש במכשירים יותר ישנים ושיהיה יותר חדש מהנוקיה 3120 הישן שיש לי כרגע

מחפש לקנות בחנות פרטית ולא דרך רשת סלולרית

(אני בסלקום ומגוון המכשירים שקיים הוא לא רב בכלל, ורוב המכשירים שיותר "טובים" הם בעיקר סמארטפונים, ואני לא רוצה סמארטפון, אה כן ויש גם איזשהו עניין שאתה משלם להם ל36 חודשים, למרות שמקבלים מהם החזרים בשיחות, ולפי מה שהבנתי גם אם קונים בחנות פרטית אז יש איזושהי מחוייבות שהם צריכים לתת החזרים עד מדרגה מסויימת לפי איזשהו חוק, זה אמיתי הדבר הזה?)

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

אהלן,

תראה, אני לא מכיר את ה-2 הראשונים אך לי יש את ה-W995, (רכשתי את המכשיר בכ-500 שקלים יד שניה) ואני מאוד מרוצה ממנו - מכשיר מעולה.

המצלמה זה לא הצד החזק שלו, אך הצילום הוא סביר.

אם המטרה היא מוסיקה - לך על זה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי קרינה הם שלושתם סבבה, חוצמזה שכל המכשירים מקרינים ובמיוחד סמארטפונים

כל אופן לגבי ההייזל אני ראיתי אותו מקרוב, הוא בנוי די טוב, הבעיה שלו זה זמן סוללה וטיפה איטי וגם אין לו חיבור 3.5 מ"מ, אבל יש לו מיקרו SD

השאלה שוב כמה זה קריטי

ואיך הזמן סוללה של הW995?

ולגבי יארי הוא גם נראה סבבה ואני מכיר כמה אנשים שיש להם ונראים מרוצים וגם יש לו מיקרו אס די אבל גם לו אין חיבור 3.5 מ"מ

השאלה כמה זה קריטי החיבור הזה

ומה יותר חשוב , חיבור כזה וכרטיס M2? או מיקרו אס די וחיבור רגיל של סוני לאוזניות ? ומה בכלל ההבדל בין כרטיס M2 לכרטיס מיקרו SD? מישהו יכול להגיד לי ?

וחוצמזה שהזמן סוללה של W995 נראה לי יותר ארוך משל שניהם, וגם יש לו רמקול סטריאופוני

אבל שמעתי משהו לגבי בעיות קליטה עם הW995, ובעיה עם הטעינה שלו, זה נכון MISTERL? אתה יכול להגיד לי ?

אתה אומר שאתה מרוצה ממנו, אין לך מילים רעות להגיד עליו ?

יעני מרוצה באופן טוטאלי?

פורסם

בינתיים עוד לא נתקלתי בבעיות קליטה קריטיות, זמן סוללה בסדר גמור.

לגבי בעיות טעינה, אני מניח שכל מקרה לגופו, בעיות טעינה לא היו לי עד עכשיו.

מילים רעות? אין כ"כ, סה"כ מכשיר מצויין.

לפני שקניתי את המכשיר, חקרתי עליו קצת, היה כתוב באיזו ביקורת בחסרונות שיש לו חיישן תאורה אוטומטי מעצבן, עד עכשיו זה לא הפריע לי בכלל, יש אנשים שאומרים שזה מפריע להם.

ואני כן, מרוצה מאוד סה"כ.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז כנראה זה המכשיר הבא שלי, בזמן הקרוב אקנה אותו

רק צריך להטעין ויזה נטען חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים