עבור לתוכן

Samsung LA37C530- מעוניין לקנות 3 מסכים כאלו ומסך 26", צריך המלצות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים.

הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב?

כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?

פורסם

אהלן אחי

תשמע לי יש טלויזיה כזו רק דגם של 40 אינץ ואני אומר לך שאם השימוש שלך הוא רק שימוש כזה של שידורי SD רגילים והאנטנה או מהממיר כבלים וצפיה בסרטי DVD רגילים ואין לך ש-ו-ם שימוש בתכני HD (קונסולות,סרטי HD) הייתי ממליץלך ללכת על טלויזיה מסוג פלאזמה שהם זולות יותר והזמן תגובה שלהן הוא 1MS מאוד חשוב לשידורים מהסוג שלך....

הטלויזיות הנל מצויינות לHD כמו כל LCD HD אחרת הם מצויינות בתחומי הHD אבל כשאתה מנסה לשים בהן סרט ישן או שידור לא איכותי אתה תראה גרוע עד רמה בלתי נסבלת....תדמיין שאתה לוקח תמונה במחשב ברזולוציה נמוכה (תמונה קטנה) ותגדיל אותה על גודל מסך של 37 או 21 אינץ אתה תמתח אותה והאיכות תיהיה בלתי נסבלת,נכון זאת דוגמא לא הכי קרובה אבל זה בערך המצב...

בכללי על הטלויזיה מניסיון אישי היא טלויזיה מצויינת ציון שלי 9\10...נוחה...בעברית...טכלונוגיה מצויינת ואיכותית של סמסונג....ועוד הרבה

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים